reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika to kupujemy czy jeszcze nie czas?? Czy już zamowilas??

Jeszcze nie zamówiłam, waham się cały czas...

Jutro idę do lekarza na kontrolę to zapytam co on o tym sądzi.

Dostałam (po 3 tygodniach!!!) wyniki cytologii. Wskazują dokładnie to czego się spodziewałam, czyli infekcje Candida (grzybicza).

Czyli moje przypuszczenia się sprawdziły: moja pierwsza infekcja jak byłam w ciąży była źle wyleczona i mimo, że nadmieniałam gin, że mam wrażenie że dalej coś jest nie tak, to moje obawy zostały zbagatalizowana. W skutek czego infekcja przeniosła się na drogi moczowe (dlatego miałam złe wyniki moczu...). Teraz muszę upewnić się, że jestem w stanie w miarę szybko wyleczyć tę infekcję, mam nadzieję że lekarz jutro przepisze mi coś na to.

Jestem wściekła na tamtą gin i na to jak mnie prowadziła... kto wie czego jeszcze nie dopatrzyła... :(

reklama
Jeszcze nie zamówiłam, waham się cały czas...

Jutro idę do lekarza na kontrolę to zapytam co on o tym sądzi.

Dostałam (po 3 tygodniach!!!) wyniki cytologii. Wskazują dokładnie to czego się spodziewałam, czyli infekcje Candida (grzybicza).

Czyli moje przypuszczenia się sprawdziły: moja pierwsza infekcja jak byłam w ciąży była źle wyleczona i mimo, że nadmieniałam gin, że mam wrażenie że dalej coś jest nie tak, to moje obawy zostały zbagatalizowana. W skutek czego infekcja przeniosła się na drogi moczowe (dlatego miałam złe wyniki moczu...). Teraz muszę upewnić się, że jestem w stanie w miarę szybko wyleczyć tę infekcję, mam nadzieję że lekarz jutro przepisze mi coś na to.

Jestem wściekła na tamtą gin i na to jak mnie prowadziła... kto wie czego jeszcze nie dopatrzyła... :(
Kochana nigdy nie wiadomo czy to akurat to zaszkodziło. Ja też obwinialam za niski progesteron który gin zlekcewazyl ale tak 100% pewnosci nigdy nie ma [emoji20] nie zadreczaj się kochana [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana nigdy nie wiadomo czy to akurat to zaszkodziło. Ja też obwinialam za niski progesteron który gin zlekcewazyl ale tak 100% pewnosci nigdy nie ma [emoji20] nie zadreczaj się kochana [emoji8]

Nie chodzi o zadręczanie się, tylko o to, że to tylko potwierdza że jest beznadziejnym lekarzem, nie godnym zaufania. Porządny lekarz, opiekując się kobietą w ciąży, nie bagatelizuje niczego.

Nie chodzi o zadręczanie się, tylko o to, że to tylko potwierdza że jest beznadziejnym lekarzem, nie godnym zaufania. Porządny lekarz, opiekując się kobietą w ciąży, nie bagatelizuje niczego.
Chyba dużo takich konowalow kochana. Zobacz ja progesteron miałam o połowę za mały a mi powiedział że ok jest [emoji20]
Teraz w maju się przebadam chociaż nie wiem jak z progesteronem bo nie wiem co to za dzień cyklu będzie. Jeszcze okresu nie mam nie wiem kiedy przyjdzie... chyba najgorsze takie czekanie.

Chyba dużo takich konowalow kochana. Zobacz ja progesteron miałam o połowę za mały a mi powiedział że ok jest [emoji20]
Teraz w maju się przebadam chociaż nie wiem jak z progesteronem bo nie wiem co to za dzień cyklu będzie. Jeszcze okresu nie mam nie wiem kiedy przyjdzie... chyba najgorsze takie czekanie.

Teraz to trzeba więcej wiedzieć niż lekarz, żeby być pewnym, że jest się dobrze prowadzonym :/ paranoja!!!

Dostałam jeszcze wyniki bhcg: 610 mlU/ml, od piątku (wtedy 2555) chyba dobrze spadło, co?

Teraz to trzeba więcej wiedzieć niż lekarz, żeby być pewnym, że jest się dobrze prowadzonym :/ paranoja!!!

Dostałam jeszcze wyniki bhcg: 610 mlU/ml, od piątku (wtedy 2555) chyba dobrze spadło, co?
Dokładnie czasem ludzie mają wieksza wiedzę niż ograniczeni lekarze tylko sama sobie leków nie podasz...
Chyba dobrze spada ja nie wiem jak u mnie z beta bo tu nie badają. Testy ciążowe negatywne to chyba już niska...

niestety prawda z lekarzami :/ wszystko trzeba samemu dopilnować, doczytać, dopytać. Najgorzej jak ta ich niewiedza i lub ignorancja dotyczy np. leczenia dzieci. Przerabiam to z córką i gdybym nie czytała, to nic bym nie wiedziała

To teraz już chyba zleci szybko. Na którą masz wizytę??
Ja zamówiłam donga. Zobaczę czy wezmę, muszę też się o nim więcej dowiedzieć. A dzisiaj tak zrobiłam badanie szyjki , że wykryłam nowego polipa :///, normalnie mnie prześladuja. 24 chyba mam wizytę to zobaczę co gin powie. Od września to już 3 polip. Drugi na szyjce i jeden był w macicy :/. Czy któraś z was miala te dziady??

reklama
Do góry