reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Basia spokojnie najpierw zbadaj poziom progesteronu potem dopiero sięgaj po leki. Nie bez powodu jest to na receptę. Może i nie zaszkodzi, ale to zawsze ingerencja w układ hormonalny....
Co do ruchu super pomysł, tylko też nie zacznij od razu z grubej rury bo możesz przyblokować sobie owu[emoji16]
Ja powinnam rodzic na koniec marca.... tylko też jakoś przeoczyłam termin[emoji20] [emoji21] .

Przykro....

Dziewczyny widocznie ten rok nie był nam pisany. Trzeba się nastawiać na 2018 też ładny[emoji4] [emoji110] [emoji106] .

Tak, wiem, wiem.. w kolejnym cyklu badam progesteron a pózniej prolaktyne [emoji123] teraz nie będę miała jak bo trafi mi w święta @
Walczymy dalej [emoji6]

Lanvin, przeginka !! Takie sprawy powinny zostawiać rodzicom [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się zdenerwowałam... Mały przyszedł do mnie niedawno i ni z tego, ni z owego mówi do mnie, że że go oklamaliśmy, bo zajączek nie istnieje i rodzice kupują słodycze i je chowają i już nam nie uwierzy. Jak go zapytałam kto mu to powiedział, to mówi, że pani w przedszkolu... Nosz kurde, sama mu miałam w tym roku powiedzieć, to one bezczelnie dzieciom coś takiego mówią...przegięcie :/

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kurde też bym się wkurzyla, jak zareagowalas?? Co mu powiedziałaś?? Zamierzasz iść do pani w przedszkolu?? U nas sami organizują Mikołaja i takie tam. Chyba żadna pani by takiego tematu nie poruszyła. Bo to rola rodzica.

Ups... a nie powinny Panie wcześniej uprzedzić rodziców ze będą takie rozmowy z dziećmi prowadzić?

O Mikołaju tez maja zamiar tak brutalnie dzieci uświadomić?

Kompletny brak wyczucia...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powinny takich tematów poruszać, jak dziecko w coś wierzy, to moim zadaniem jest je uświadomić, a nie pani przedszkolanki :/

Ale swinie[emoji35][emoji36]

Moja do dzis w gwiazdora wierzy, a ja jej nie uświadamiam choć ma 10 lat, po co? Sama ogarnie prędzej czy pozniej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie, to powinna być nasza decyzja. Małego chrzestna nie mówiła swoim dzieciom o Mikołaju, Gwiazdorze, Zajączku...oni w to nie wierzą i ok, ale to jej decyzja, tak samo jak moja, że moje dziecko w to wierzy...tak się nie robi :/

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jestem w pracy...matko hak mi sie nie chce!!!!!!!! Nie moge sie doczekac az skoncze i wyjde!!!!! No ana dodatek gardlo boli, gil z nosa i jeszcze dzisiaj poleciala krew z nosa [emoji31]

Niech ta malpa juz przychodzi bo nie lubie zyc w takiej niepewnosci [emoji30] przepraszam, ze zmedze ale marzy mi sie lozko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jaa też dzisiaj krwotok, i to masakryczny... może coś z cisnienieem

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Znalazłam ciekawy wątek o Dongu:
Link do: Dong Quai - Dzięgiel chiński - Starając się z pomocą medyczną - Forum OvuFriend

I tak wnioskuję, że trzeba bardzo dobrze rozeznać sprawę z tym Dongiem, ma dużo właściwości leczniczych, ale jest też spora lista leków i suplementów przy których nie powinno się go brać.
ze wszystkim trzeba uważać. Często się błędnie uważa, że naturalne nie szkodzi a to nieprawda. Choćby dlatego istniała instytucja zielarki na wsiach- bo trzeba wiedzieć nie tylko co jest na co, ale też co z czym można łączyć i co jest dla konkretnej osoby

reklama
Do góry