reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Basia spokojnie najpierw zbadaj poziom progesteronu potem dopiero sięgaj po leki. Nie bez powodu jest to na receptę. Może i nie zaszkodzi, ale to zawsze ingerencja w układ hormonalny....
Co do ruchu super pomysł, tylko też nie zacznij od razu z grubej rury bo możesz przyblokować sobie owu[emoji16]
Ja powinnam rodzic na koniec marca.... tylko też jakoś przeoczyłam termin[emoji20] [emoji21] .

Przykro....

Dziewczyny widocznie ten rok nie był nam pisany. Trzeba się nastawiać na 2018 też ładny[emoji4] [emoji110] [emoji106] .

Tak, wiem, wiem.. w kolejnym cyklu badam progesteron a pózniej prolaktyne [emoji123] teraz nie będę miała jak bo trafi mi w święta @
Walczymy dalej [emoji6]

Lanvin, przeginka !! Takie sprawy powinny zostawiać rodzicom [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się zdenerwowałam... Mały przyszedł do mnie niedawno i ni z tego, ni z owego mówi do mnie, że że go oklamaliśmy, bo zajączek nie istnieje i rodzice kupują słodycze i je chowają i już nam nie uwierzy. Jak go zapytałam kto mu to powiedział, to mówi, że pani w przedszkolu... Nosz kurde, sama mu miałam w tym roku powiedzieć, to one bezczelnie dzieciom coś takiego mówią...przegięcie :/

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kurde też bym się wkurzyla, jak zareagowalas?? Co mu powiedziałaś?? Zamierzasz iść do pani w przedszkolu?? U nas sami organizują Mikołaja i takie tam. Chyba żadna pani by takiego tematu nie poruszyła. Bo to rola rodzica.

Ups... a nie powinny Panie wcześniej uprzedzić rodziców ze będą takie rozmowy z dziećmi prowadzić?

O Mikołaju tez maja zamiar tak brutalnie dzieci uświadomić?

Kompletny brak wyczucia...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powinny takich tematów poruszać, jak dziecko w coś wierzy, to moim zadaniem jest je uświadomić, a nie pani przedszkolanki :/

Ale swinie[emoji35][emoji36]

Moja do dzis w gwiazdora wierzy, a ja jej nie uświadamiam choć ma 10 lat, po co? Sama ogarnie prędzej czy pozniej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie, to powinna być nasza decyzja. Małego chrzestna nie mówiła swoim dzieciom o Mikołaju, Gwiazdorze, Zajączku...oni w to nie wierzą i ok, ale to jej decyzja, tak samo jak moja, że moje dziecko w to wierzy...tak się nie robi :/

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jestem w pracy...matko hak mi sie nie chce!!!!!!!! Nie moge sie doczekac az skoncze i wyjde!!!!! No ana dodatek gardlo boli, gil z nosa i jeszcze dzisiaj poleciala krew z nosa [emoji31]

Niech ta malpa juz przychodzi bo nie lubie zyc w takiej niepewnosci [emoji30] przepraszam, ze zmedze ale marzy mi sie lozko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jaa też dzisiaj krwotok, i to masakryczny... może coś z cisnienieem

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Znalazłam ciekawy wątek o Dongu:
Link do: Dong Quai - Dzięgiel chiński - Starając się z pomocą medyczną - Forum OvuFriend

I tak wnioskuję, że trzeba bardzo dobrze rozeznać sprawę z tym Dongiem, ma dużo właściwości leczniczych, ale jest też spora lista leków i suplementów przy których nie powinno się go brać.
ze wszystkim trzeba uważać. Często się błędnie uważa, że naturalne nie szkodzi a to nieprawda. Choćby dlatego istniała instytucja zielarki na wsiach- bo trzeba wiedzieć nie tylko co jest na co, ale też co z czym można łączyć i co jest dla konkretnej osoby

reklama
Do góry