Flower
Fanka BB :)
oczekiwanie, ale ty masz dopiero 5dpo (owu w 21dc), to jaka @? najwczesniej @ za 9 dni.
Od owu @ przychodzi wzorcowo po 2 tygodniach (w zaleznosci jaka masz dlugosc fazy lutealnej, idealna to wlasnie taka, że 14-tego dnia przychodzi @).
Chyba ze zle ci owu wyznaczyl ovufriend - mialas testy owu albo monitoring? Ale wg mnie mialas pozniejsza owu, wiec do daty owu dodajesz liczbe dni fazy lutealnej - czyli 21dc+14 = 35dc masz datę @.
Normanie czytam i podziwiam bp ni w zab nie rozumiem i czuje sie jak na fizyce w liceum
Ale się zdenerwowałam... Mały przyszedł do mnie niedawno i ni z tego, ni z owego mówi do mnie, że że go oklamaliśmy, bo zajączek nie istnieje i rodzice kupują słodycze i je chowają i już nam nie uwierzy. Jak go zapytałam kto mu to powiedział, to mówi, że pani w przedszkolu... Nosz kurde, sama mu miałam w tym roku powiedzieć, to one bezczelnie dzieciom coś takiego mówią...przegięcie :/
ostro no to babki w przedszkolu przegiely :/ po pierwsze to nie ich sprawa kto w co wierzy a po drugie skoro wierzy to jest to fajna zabawa dla takiego dziecka
moj mlody w sobote dostal paczke roznosci (bo akurat bylam na zakupach) powiedzialam mu ze po drodze spotkalam zajaczka wielkanocnego jak kical i mi to dla niego dal i normalnie tak sie ucieszyl a potem koledze opowiedzial ze zajac mu dal zabawki
Co do lekarzy no wlasnie ciezko znalezc i trafic porzadnego, najgorsze dla mnie jest to ze jak idzie sie na wizyte prywatna to o 180 stopni zmienia sie podejscie do pacjenta! Przeciez za uslugi panstwowe placi mu panstwo wiec nie rozumiem