reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zobacz załącznik 802317 Kobietki a u mnie ck zaszło?? Dzisiaj powinna być @, może z wami nauczę się czytać te wykresy
oczekiwanie, ale ty masz dopiero 5dpo (owu w 21dc), to jaka @? najwczesniej @ za 9 dni.
Od owu @ przychodzi wzorcowo po 2 tygodniach (w zaleznosci jaka masz dlugosc fazy lutealnej, idealna to wlasnie taka, że 14-tego dnia przychodzi @).
Chyba ze zle ci owu wyznaczyl ovufriend - mialas testy owu albo monitoring? Ale wg mnie mialas pozniejsza owu, wiec do daty owu dodajesz liczbe dni fazy lutealnej - czyli 21dc+14 = 35dc masz datę @.

Dziewczyny jaka macie ilość substancji aktywnej w dongu ??????????

9fad11b09683fcb669e1b4e028ae8d88.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak naturalnie, oczywiście ze wspomagaczami. Leczyla się 12 lat i jeździła od lekarza do lekarza. Dopiero któryś jej powiedział wprost ze ma uderzyć do porządnej kliniki nieplodnosci, że tam mają doświadczenie itp. Niby oczywiste ale przedtem każdy kolejny lekarz próbował ja leczyć tym bardziej ze medycznie niby ok. Jak udali się do kliniki to dostali ostro w kość. I fizycznie i psychicznie i finansowo. Wizyta minimum raz w tygodniu(płatna oczywiście, no i jeszcze dojazd 120 km), leki. Po roku się udało.

1usavcqgt1dml95x.png

No właśnie jakieś cyrki w tym cyklu jak mierzyłam temp. Poczekam i zobaczę. Zanim zaczęłam mierzyć temperaturę owu zawsze 12-14dc i w tym cyklu wszystko by się zgadzało poza temperatura. Testy od 10 i od 18dc pozytywne na owu
@caltha rozkrecila się?? Czy zaczyna dopiero???

reklama
Do góry