reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Muszę sobie kupić centymetr krawiecki
emoji12.png
jak stoję w lustrze rano, to widzę różnice w brzuchu, jest nieco smuklejszy, niż półtora miesiąca temu ;) w domu mam tylko miarke budowlana, więc trochę ciężko to ogarnąć
emoji3.png
efekty jeszcze nie są spektakularne, ale liczę, że do czerwca uda mi się schudnąć chociaż 2-3 kg jeszcze :)

centymtr sie przydaje, ja od dwoch miesiecy co tydzien w poniedzialek waze sie i mierze i sprawdzam efekty bywa roznie ;) ale w wiekszosci widac roznice :) od miesiaca zaczelam znow biegac wiec tez ruch pomaga :)

@Lanvin mnie się wydaje ze u Ciebie owu jeszcze nie było. Tempka cały czas w strefie niskich. Co mogą potwierdzać Twoje poprzednie, dlugie cykle.

@StorAnia Twój wykres rzeczywiście swiruje :/ ciężko go interpretować :( :(

Ja właśnie wróciłam z paznokci [emoji140] taka mala przyjemność sobie zrobiłam. A że piękna pogoda to zostawiłam auto i poszłam na nogach. W sumie 4 km [emoji33][emoji33] i teraz padam na twarz [emoji14] ostatnie miesiące miałam zakaz od gin ćwiczeń i do tego ostatni tydzień dał się we znaki i kondycja zerowa.... :( mam nadzieje ze juz niedługo będę mogła wrócić do aktywności fizycznej...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiadomo, oby była ładna pogoda na święta, choć jak wczoraj wieczorem oglądałam prognozę, to się raczej nie zapowiada...:/ a tak dzieci by skorzystały...

W ogóle zapomniałam Wam pisać, mój Filip ma czasem przemyślenia. Wczoraj po obiedzie siedzimy, mały coś rysował i nagle jego tok myślowy się zatrzymał i mówi do mnie:

F: Mama, a wiesz co, ja zrobiłem błąd że nie napisałem do gwiazdora, że chcę tornister do szkoły.

Ja: tornister? A czemu? Przecież i tak musimy go kupić.

F: No właśnie, a tak gwiazdor by mi przyniósł i zaoszczędziłabyś dużo pieniędzy, bo przecież gwiazdor nie płaci, no nie?

Padłam [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Skąd jesteś ze tez masz gwiazdora?? [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie wróciłam z paznokci
emoji140.png
taka mala przyjemność sobie zrobiłam. A że piękna pogoda to zostawiłam auto i poszłam na nogach. W sumie 4 km
emoji33.png
emoji33.png
i teraz padam na twarz
emoji14.png
ostatnie miesiące miałam zakaz od gin ćwiczeń i do tego ostatni tydzień dał się we znaki i kondycja zerowa.... :( mam nadzieje ze juz niedługo będę mogła wrócić do aktywności fizycznej...

A jakie robilas hybrydy czy zele? Pochwal sie :) ja robie sobie sama i wszystkim kolezankom do okola wiec potrzebne mi nowe inspiracje :)

@Lanvin mogła być wczoraj, temp. Albo nawet dzisiaaj w nocy i progesteron już ją zwiększa, no...albo jeej nie było. Ale musisz sprawdzić jutro. Choć ten ból jak ostatnio raczej swiadczylby już o wzroście prrogesteroonu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chodzisz do polskiego kościoła? :)

W pierwszej fazie cyklu jest poniżej linii, a w drugiej powyżej :)

Kawa o takiej godzinie? [emoji33]nieźle :)

Ojej...biedactwo :( daj znać co lekarz powie. Ile Twój synek ma lat??

Skąd się takich rzeczy dowiedziałas? [emoji33]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Moja siostra zajmuje się tematyka rozrodu i tak mówiła. Wydaje sie to niewiarygodne ale nie dyskutuje z mądrzejszymi [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry