reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Muszę sobie kupić centymetr krawiecki
emoji12.png
jak stoję w lustrze rano, to widzę różnice w brzuchu, jest nieco smuklejszy, niż półtora miesiąca temu ;) w domu mam tylko miarke budowlana, więc trochę ciężko to ogarnąć
emoji3.png
efekty jeszcze nie są spektakularne, ale liczę, że do czerwca uda mi się schudnąć chociaż 2-3 kg jeszcze :)

centymtr sie przydaje, ja od dwoch miesiecy co tydzien w poniedzialek waze sie i mierze i sprawdzam efekty bywa roznie ;) ale w wiekszosci widac roznice :) od miesiaca zaczelam znow biegac wiec tez ruch pomaga :)

@Lanvin mnie się wydaje ze u Ciebie owu jeszcze nie było. Tempka cały czas w strefie niskich. Co mogą potwierdzać Twoje poprzednie, dlugie cykle.

@StorAnia Twój wykres rzeczywiście swiruje :/ ciężko go interpretować :( :(

Ja właśnie wróciłam z paznokci [emoji140] taka mala przyjemność sobie zrobiłam. A że piękna pogoda to zostawiłam auto i poszłam na nogach. W sumie 4 km [emoji33][emoji33] i teraz padam na twarz [emoji14] ostatnie miesiące miałam zakaz od gin ćwiczeń i do tego ostatni tydzień dał się we znaki i kondycja zerowa.... :( mam nadzieje ze juz niedługo będę mogła wrócić do aktywności fizycznej...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiadomo, oby była ładna pogoda na święta, choć jak wczoraj wieczorem oglądałam prognozę, to się raczej nie zapowiada...:/ a tak dzieci by skorzystały...

W ogóle zapomniałam Wam pisać, mój Filip ma czasem przemyślenia. Wczoraj po obiedzie siedzimy, mały coś rysował i nagle jego tok myślowy się zatrzymał i mówi do mnie:

F: Mama, a wiesz co, ja zrobiłem błąd że nie napisałem do gwiazdora, że chcę tornister do szkoły.

Ja: tornister? A czemu? Przecież i tak musimy go kupić.

F: No właśnie, a tak gwiazdor by mi przyniósł i zaoszczędziłabyś dużo pieniędzy, bo przecież gwiazdor nie płaci, no nie?

Padłam [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Skąd jesteś ze tez masz gwiazdora?? [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie wróciłam z paznokci
emoji140.png
taka mala przyjemność sobie zrobiłam. A że piękna pogoda to zostawiłam auto i poszłam na nogach. W sumie 4 km
emoji33.png
emoji33.png
i teraz padam na twarz
emoji14.png
ostatnie miesiące miałam zakaz od gin ćwiczeń i do tego ostatni tydzień dał się we znaki i kondycja zerowa.... :( mam nadzieje ze juz niedługo będę mogła wrócić do aktywności fizycznej...

A jakie robilas hybrydy czy zele? Pochwal sie :) ja robie sobie sama i wszystkim kolezankom do okola wiec potrzebne mi nowe inspiracje :)

@Lanvin mogła być wczoraj, temp. Albo nawet dzisiaaj w nocy i progesteron już ją zwiększa, no...albo jeej nie było. Ale musisz sprawdzić jutro. Choć ten ból jak ostatnio raczej swiadczylby już o wzroście prrogesteroonu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chodzisz do polskiego kościoła? :)

W pierwszej fazie cyklu jest poniżej linii, a w drugiej powyżej :)

Kawa o takiej godzinie? [emoji33]nieźle :)

Ojej...biedactwo :( daj znać co lekarz powie. Ile Twój synek ma lat??

Skąd się takich rzeczy dowiedziałas? [emoji33]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Moja siostra zajmuje się tematyka rozrodu i tak mówiła. Wydaje sie to niewiarygodne ale nie dyskutuje z mądrzejszymi [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry