reklama
Flower
Fanka BB :)
Muszę sobie kupić centymetr krawieckijak stoję w lustrze rano, to widzę różnice w brzuchu, jest nieco smuklejszy, niż półtora miesiąca temu w domu mam tylko miarke budowlana, więc trochę ciężko to ogarnąćefekty jeszcze nie są spektakularne, ale liczę, że do czerwca uda mi się schudnąć chociaż 2-3 kg jeszcze
centymtr sie przydaje, ja od dwoch miesiecy co tydzien w poniedzialek waze sie i mierze i sprawdzam efekty bywa roznie ale w wiekszosci widac roznice od miesiaca zaczelam znow biegac wiec tez ruch pomaga
gabrika
@Lanvin mnie się wydaje ze u Ciebie owu jeszcze nie było. Tempka cały czas w strefie niskich. Co mogą potwierdzać Twoje poprzednie, dlugie cykle.
@StorAnia Twój wykres rzeczywiście swiruje :/ ciężko go interpretować
Ja właśnie wróciłam z paznokci [emoji140] taka mala przyjemność sobie zrobiłam. A że piękna pogoda to zostawiłam auto i poszłam na nogach. W sumie 4 km [emoji33][emoji33] i teraz padam na twarz [emoji14] ostatnie miesiące miałam zakaz od gin ćwiczeń i do tego ostatni tydzień dał się we znaki i kondycja zerowa.... mam nadzieje ze juz niedługo będę mogła wrócić do aktywności fizycznej...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
@StorAnia Twój wykres rzeczywiście swiruje :/ ciężko go interpretować
Ja właśnie wróciłam z paznokci [emoji140] taka mala przyjemność sobie zrobiłam. A że piękna pogoda to zostawiłam auto i poszłam na nogach. W sumie 4 km [emoji33][emoji33] i teraz padam na twarz [emoji14] ostatnie miesiące miałam zakaz od gin ćwiczeń i do tego ostatni tydzień dał się we znaki i kondycja zerowa.... mam nadzieje ze juz niedługo będę mogła wrócić do aktywności fizycznej...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd jesteś ze tez masz gwiazdora?? [emoji4]Wiadomo, oby była ładna pogoda na święta, choć jak wczoraj wieczorem oglądałam prognozę, to się raczej nie zapowiada...:/ a tak dzieci by skorzystały...
W ogóle zapomniałam Wam pisać, mój Filip ma czasem przemyślenia. Wczoraj po obiedzie siedzimy, mały coś rysował i nagle jego tok myślowy się zatrzymał i mówi do mnie:
F: Mama, a wiesz co, ja zrobiłem błąd że nie napisałem do gwiazdora, że chcę tornister do szkoły.
Ja: tornister? A czemu? Przecież i tak musimy go kupić.
F: No właśnie, a tak gwiazdor by mi przyniósł i zaoszczędziłabyś dużo pieniędzy, bo przecież gwiazdor nie płaci, no nie?
Padłam [emoji12]
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Flower
Ja właśnie wróciłam z paznokcitaka mala przyjemność sobie zrobiłam. A że piękna pogoda to zostawiłam auto i poszłam na nogach. W sumie 4 kmi teraz padam na twarzostatnie miesiące miałam zakaz od gin ćwiczeń i do tego ostatni tydzień dał się we znaki i kondycja zerowa.... mam nadzieje ze juz niedługo będę mogła wrócić do aktywności fizycznej...
A jakie robilas hybrydy czy zele? Pochwal sie ja robie sobie sama i wszystkim kolezankom do okola wiec potrzebne mi nowe inspiracje
MartaBarbaraWeronika
Spark
@Lanvin mogła być wczoraj, temp. Albo nawet dzisiaaj w nocy i progesteron już ją zwiększa, no...albo jeej nie było. Ale musisz sprawdzić jutro. Choć ten ból jak ostatnio raczej swiadczylby już o wzroście prrogesteroonu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Wiem, że wcześniej pisałaś, ale przypomnij, który dc?@Spark jak mam teraz brać donga zeby @ spróbować wywołać?
18Wiem, że wcześniej pisałaś, ale przypomnij, który dc?
reklama
Chodzisz do polskiego kościoła?
W pierwszej fazie cyklu jest poniżej linii, a w drugiej powyżej
Kawa o takiej godzinie? [emoji33]nieźle
Ojej...biedactwo daj znać co lekarz powie. Ile Twój synek ma lat??
Skąd się takich rzeczy dowiedziałas? [emoji33]
Moja siostra zajmuje się tematyka rozrodu i tak mówiła. Wydaje sie to niewiarygodne ale nie dyskutuje z mądrzejszymi [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom