@judytka777 @M2b nie robię jednak... Po pierwsze moj
6 zmysł wiedźmy mówi mi, żebym dała spokój [emoji1] zawsze jak sobie powiem że testuje to śnią mi się potem 2 kreski... Potem widzę biel
A potem przychodzi @ [emoji12] poza tym zaczęły boleć cycki i brzuch coraz bardziej, więc ten...
Aale grunt ze płodne ze świat się przesunely, może to jakiś znak [emoji7]
@Aschlee25 masakra, jak czytam to mi się noz w kieszeni otwiera! Niewinne dziecko oskarżać, przecież to logiczne ze płacze! Kuźwa, przecież nie masz wpływu, dziecko nie wie że "po ciszy nocnej"... Nie rozumiem ludzi... Moi rodzice mają sąsiada w domu po drugiej stronie ulicy, wprowadzili się do teściowej. Mają milion kotów które szczaja na kwiatki mojej matuli. Ale ona cicho siedziała. Jak zostawiłam u nich mojego psa, to
Się okazało ze nagle pies przesZkadza... Kij ze dookoła 10 innych [emoji6] a ona szczekala na te jego koty które się pałetaly... Jak zaczął się sapac do moich rodziców to myślałam ze mu oczy wyprapie... Z takimi argumentami skakał ze glowa mała... Stwierdziłam żeby wracał do bloku albo szałasu, bo żyć wśród ludzi to trzeba umieć... Walnął sobie 2,5 metrowy betonowy płot i odgrodzil się od wszystkich sąsiadów [emoji16]
Chociaż powiem wam że w Polsce to wcale nie lepiej przecież. Nie dość ze do obcokrajowcow to jeszcze do rodaków, ja nie wiem co gorsze... Też myśleliśmy żeby wyjechać do Czech, coraz częściej o tym bąkamy [emoji1] Ale ja chyba zbyt strachliwa jestem [emoji1]