reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pierwsza wizyta już za mna :-) kolejna po świętach we wtorek, a teraz mam 8 tydz i 3dni :-) czuje się bardziej kiepskawo niż dobrze. Czekam na powrót sił i koniec mdłości :-) jeszcze pewnie z 2,3tygodnie i mam nadzieję odpuszczą

xnw40tc7sy506vxn.png
No jeszcze troszke I pierwszy trymest bedzie za toba ...a co do objawow no czasem potrafia byc bardzo dokuczliwe ale dla takiego szczescia mozna wszystko przetrzymac duzo zdrowka dla Was kochana.I &&&& za nastepna wizyte

reklama
@judytka777 @M2b nie robię jednak... Po pierwsze moj
6 zmysł wiedźmy mówi mi, żebym dała spokój [emoji1] zawsze jak sobie powiem że testuje to śnią mi się potem 2 kreski... Potem widzę biel
A potem przychodzi @ [emoji12] poza tym zaczęły boleć cycki i brzuch coraz bardziej, więc ten...

Aale grunt ze płodne ze świat się przesunely, może to jakiś znak [emoji7]

@Aschlee25 masakra, jak czytam to mi się noz w kieszeni otwiera! Niewinne dziecko oskarżać, przecież to logiczne ze płacze! Kuźwa, przecież nie masz wpływu, dziecko nie wie że "po ciszy nocnej"... Nie rozumiem ludzi... Moi rodzice mają sąsiada w domu po drugiej stronie ulicy, wprowadzili się do teściowej. Mają milion kotów które szczaja na kwiatki mojej matuli. Ale ona cicho siedziała. Jak zostawiłam u nich mojego psa, to
Się okazało ze nagle pies przesZkadza... Kij ze dookoła 10 innych [emoji6] a ona szczekala na te jego koty które się pałetaly... Jak zaczął się sapac do moich rodziców to myślałam ze mu oczy wyprapie... Z takimi argumentami skakał ze glowa mała... Stwierdziłam żeby wracał do bloku albo szałasu, bo żyć wśród ludzi to trzeba umieć... Walnął sobie 2,5 metrowy betonowy płot i odgrodzil się od wszystkich sąsiadów [emoji16]

Chociaż powiem wam że w Polsce to wcale nie lepiej przecież. Nie dość ze do obcokrajowcow to jeszcze do rodaków, ja nie wiem co gorsze... Też myśleliśmy żeby wyjechać do Czech, coraz częściej o tym bąkamy [emoji1] Ale ja chyba zbyt strachliwa jestem [emoji1]

Windy to pakujemy sie i jedziemy obie.We dwie razniej a ja Czechy kocham wiec zrobie to z przyjemnoscia [emoji1]

To sasiad u Twojej Mamci tez niezle rabniety.A tego ze jego koty sie wlocza i siuraja komus po kwiatkach itp to juz nie widzi.Odgeodzil sie murem i kij mu w oko...glupek nastepny [emoji35][emoji35][emoji35]

Witam Kochane :) :*

W sobotę ognisko było wspaniałe. Wróciłam prawie o2 w nocy. Koleżanka - gospodyni dbała o mnie. Miałam drewniany fotel z poduszkami i kocem a od ognia było bardzo ciepło :)
Wczoraj z M soobie też miło spędziliśmy dzień, pogralismy w planszówki i były przytulaski też, więc mega :)

Widziałam tutaj zamieszanie z pewną osobą, ale nawet nie będę się wypowiadać...

@Antonia2016 cieszę się, ze wszystko dobrzr. Jeszcze 3 tyg i będziesz się lepiej czuła. Ja też tak miałam jak Ty :)

@Aschlee25 współczuję Ci tych przeżyć. Ja w ogóle podziwiam ludzi, którzy wyjeżdżają do Niemiec. Ja mam awersje do tego kraju i języka. Ja bym nie wytrzymała. Ale trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło :)

@Windy91 może malpiszon Cię opuścił na 9 miesięcy :):):):)

reklama
Do góry