reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pierwsza wizyta już za mna :-) kolejna po świętach we wtorek, a teraz mam 8 tydz i 3dni :-) czuje się bardziej kiepskawo niż dobrze. Czekam na powrót sił i koniec mdłości :-) jeszcze pewnie z 2,3tygodnie i mam nadzieję odpuszczą

xnw40tc7sy506vxn.png
No jeszcze troszke I pierwszy trymest bedzie za toba ...a co do objawow no czasem potrafia byc bardzo dokuczliwe ale dla takiego szczescia mozna wszystko przetrzymac duzo zdrowka dla Was kochana.I &&&& za nastepna wizyte

reklama
@judytka777 @M2b nie robię jednak... Po pierwsze moj
6 zmysł wiedźmy mówi mi, żebym dała spokój [emoji1] zawsze jak sobie powiem że testuje to śnią mi się potem 2 kreski... Potem widzę biel
A potem przychodzi @ [emoji12] poza tym zaczęły boleć cycki i brzuch coraz bardziej, więc ten...

Aale grunt ze płodne ze świat się przesunely, może to jakiś znak [emoji7]

@Aschlee25 masakra, jak czytam to mi się noz w kieszeni otwiera! Niewinne dziecko oskarżać, przecież to logiczne ze płacze! Kuźwa, przecież nie masz wpływu, dziecko nie wie że "po ciszy nocnej"... Nie rozumiem ludzi... Moi rodzice mają sąsiada w domu po drugiej stronie ulicy, wprowadzili się do teściowej. Mają milion kotów które szczaja na kwiatki mojej matuli. Ale ona cicho siedziała. Jak zostawiłam u nich mojego psa, to
Się okazało ze nagle pies przesZkadza... Kij ze dookoła 10 innych [emoji6] a ona szczekala na te jego koty które się pałetaly... Jak zaczął się sapac do moich rodziców to myślałam ze mu oczy wyprapie... Z takimi argumentami skakał ze glowa mała... Stwierdziłam żeby wracał do bloku albo szałasu, bo żyć wśród ludzi to trzeba umieć... Walnął sobie 2,5 metrowy betonowy płot i odgrodzil się od wszystkich sąsiadów [emoji16]

Chociaż powiem wam że w Polsce to wcale nie lepiej przecież. Nie dość ze do obcokrajowcow to jeszcze do rodaków, ja nie wiem co gorsze... Też myśleliśmy żeby wyjechać do Czech, coraz częściej o tym bąkamy [emoji1] Ale ja chyba zbyt strachliwa jestem [emoji1]

Windy to pakujemy sie i jedziemy obie.We dwie razniej a ja Czechy kocham wiec zrobie to z przyjemnoscia [emoji1]

To sasiad u Twojej Mamci tez niezle rabniety.A tego ze jego koty sie wlocza i siuraja komus po kwiatkach itp to juz nie widzi.Odgeodzil sie murem i kij mu w oko...glupek nastepny [emoji35][emoji35][emoji35]

Witam Kochane :) :*

W sobotę ognisko było wspaniałe. Wróciłam prawie o2 w nocy. Koleżanka - gospodyni dbała o mnie. Miałam drewniany fotel z poduszkami i kocem a od ognia było bardzo ciepło :)
Wczoraj z M soobie też miło spędziliśmy dzień, pogralismy w planszówki i były przytulaski też, więc mega :)

Widziałam tutaj zamieszanie z pewną osobą, ale nawet nie będę się wypowiadać...

@Antonia2016 cieszę się, ze wszystko dobrzr. Jeszcze 3 tyg i będziesz się lepiej czuła. Ja też tak miałam jak Ty :)

@Aschlee25 współczuję Ci tych przeżyć. Ja w ogóle podziwiam ludzi, którzy wyjeżdżają do Niemiec. Ja mam awersje do tego kraju i języka. Ja bym nie wytrzymała. Ale trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło :)

@Windy91 może malpiszon Cię opuścił na 9 miesięcy :):):):)

reklama
Do góry