reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No tak, ale podejrzewasz, że owu mogła być prawda? Ja wtedy donga brałam "na wywołanie @" bo byłam pewna braku owu, po czym za 3 dni ona była... nie wiem czy by mi pomógł w szybszej @ bo potem zaraz wiadomo, dwie kreski :) ogólnie ma regulować cykl jak się go bierze od skończonej @ do owu (ma wywołać owu i normalnie potem faza lutealna). Jak chcesz typowo pod @ to bardziej lutka albo dupek...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Skąd jesteś ze tez masz gwiazdora?? [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Dolnośląskie :)

@Lanvin mogła być wczoraj, temp. Albo nawet dzisiaaj w nocy i progesteron już ją zwiększa, no...albo jeej nie było. Ale musisz sprawdzić jutro. Choć ten ból jak ostatnio raczej swiadczylby już o wzroście prrogesteroonu

No dlatego się zastanawiam, bo ten ból skutków utrzymuje się od soboty, a w poprzednim cyklu miałam ten ból od 1dpo, a tutaj temperatura pokazuje co innego...

qdkkj44j6bi2vbec.png

A jakie robilas hybrydy czy zele? Pochwal sie :) ja robie sobie sama i wszystkim kolezankom do okola wiec potrzebne mi nowe inspiracje :)

Hehe, ja to mam miliony zdjęć z moimi paznokciami, mogę Ci podesłać na priv :)

Ja nie uznaję "żeli" i akryli, samą hybrydkę robiłam. Tym razem nie miałam za bardzo koncepcji i zrobiłam takie delikatne, proste:
Screen Shot 2017-04-10 at 12.33.01.png

Załączniki

• Screen Shot 2017-04-10 at 12.33.01.png
    Screen Shot 2017-04-10 at 12.33.01.png
    176,5 KB · Wyświetleń: 293
Hej dziewczyny [emoji6] u nnie nerwowo w pracy ale na szczęście znalazłam chwile, żeby was nadrobić..
Spark, ja też chce się wybrać do zoo do Ostravy w tym roku [emoji3]
Lanvin, cieżko powiedzieć jak to u ciebie wyglada.. ja miałam cykl bezowulacyjny ale nawet o nim nie wiedziałam.. powiedziała mi gin na wizycie ze poprzedni był bez owu bo zostały małe torbiele.. i ja właściwie nie pamietam jak to było ale chyba nawet okres był w terminie..
Windy, u ciebie nadal nic?

Ja @ mam mieć miedzy czwartkiem a niedziela [emoji849] dlatego tak bo obstawiam krótszy cykl 26 dniowy.. piszecie, że piersi zaczynaja bolec to zły znak? Mnie od owulacji bolały piersi w dzisiaj przestały.. i nie wiem co myślec? Spadek progesteronu? Oznaka @?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hehe, ja to mam miliony zdjęć z moimi paznokciami, mogę Ci podesłać na priv :)

Ja nie uznaję "żeli" i akryli, samą hybrydkę robiłam. Tym razem nie miałam za bardzo koncepcji i zrobiłam takie delikatne, proste:

Super, bardzo ladne, a ten kwiatek to ona rysowla czy naklejala?
Ja jak chodzilam na paznokcie to tez mialam zdjecia a jak robie sama to zawsze zapomne pstryknac :)

No tak, ale podejrzewasz, że owu mogła być prawda? Ja wtedy donga brałam "na wywołanie @" bo byłam pewna braku owu, po czym za 3 dni ona była... nie wiem czy by mi pomógł w szybszej @ bo potem zaraz wiadomo, dwie kreski :) ogólnie ma regulować cykl jak się go bierze od skończonej @ do owu (ma wywołać owu i normalnie potem faza lutealna). Jak chcesz typowo pod @ to bardziej lutka albo dupek...

Nie, owu nie było na bank. Potwierdziła mi to przed chwilą, pecherzyk ledwo co urósł. Dupa zbita generalnie. Dała mi dupka, ale powiedziała, że mam co wziąć jak @ nie pojawi się samoistnie do 35dc. Problem polega na tym, że mam brać ta lamette/femare, s jej na długi weekend majowy nie będzie w łodzi więc nie będę miała jak zrobić monitu. No i jestem w kropce...

reklama
Do góry