Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę sobie kupić centymetr krawieckijak stoję w lustrze rano, to widzę różnice w brzuchu, jest nieco smuklejszy, niż półtora miesiąca temu w domu mam tylko miarke budowlana, więc trochę ciężko to ogarnąćefekty jeszcze nie są spektakularne, ale liczę, że do czerwca uda mi się schudnąć chociaż 2-3 kg jeszcze
Skąd jesteś ze tez masz gwiazdora?? [emoji4]Wiadomo, oby była ładna pogoda na święta, choć jak wczoraj wieczorem oglądałam prognozę, to się raczej nie zapowiada...:/ a tak dzieci by skorzystały...
W ogóle zapomniałam Wam pisać, mój Filip ma czasem przemyślenia. Wczoraj po obiedzie siedzimy, mały coś rysował i nagle jego tok myślowy się zatrzymał i mówi do mnie:
F: Mama, a wiesz co, ja zrobiłem błąd że nie napisałem do gwiazdora, że chcę tornister do szkoły.
Ja: tornister? A czemu? Przecież i tak musimy go kupić.
F: No właśnie, a tak gwiazdor by mi przyniósł i zaoszczędziłabyś dużo pieniędzy, bo przecież gwiazdor nie płaci, no nie?
Padłam [emoji12]
Ja właśnie wróciłam z paznokcitaka mala przyjemność sobie zrobiłam. A że piękna pogoda to zostawiłam auto i poszłam na nogach. W sumie 4 kmi teraz padam na twarzostatnie miesiące miałam zakaz od gin ćwiczeń i do tego ostatni tydzień dał się we znaki i kondycja zerowa.... mam nadzieje ze juz niedługo będę mogła wrócić do aktywności fizycznej...
Wiem, że wcześniej pisałaś, ale przypomnij, który dc?@Spark jak mam teraz brać donga zeby @ spróbować wywołać?
18Wiem, że wcześniej pisałaś, ale przypomnij, który dc?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzisz do polskiego kościoła?
W pierwszej fazie cyklu jest poniżej linii, a w drugiej powyżej
Kawa o takiej godzinie? [emoji33]nieźle
Ojej...biedactwo daj znać co lekarz powie. Ile Twój synek ma lat??
Skąd się takich rzeczy dowiedziałas? [emoji33]