reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Troche mi zajelo nadrobienie was w po weekendzie... wyobrazcie sobie ze w zeszlym roku w nie cale 3 miesiace schudlam az 13 kg z Marta Henning. Wlasnoe wydala ksiazke, musze mamie powiedziec by mi w pl kupila :) zastanawiam sie nad tymi tabletkami "dong" co to jest? Mnie piersi bola od kilku dni, podbrzusze, ciagle jem no i zrobily mi sie pajaczki na prawej piersi w szczegolnosci. @ ma byc lada dzien wiec jestem pewna ze znowu przyjdzie. Mieszkalam wczesniej w domu z ogrodem bez trawy, teraz mam jej dosyx sporo w nowym domu ale Nie uwiezycie, nie mam kosiarki, jestem osoba ktora ma cale lato zniszczone przez pszczoly, osy, baki, szerszenie itd. Nigdy zadne mnie nie ugryzlo a ja sie tak boje ze az placze jak lata blisko mnie. Mam czasem az ataki paniki... tak ze ten wczoraj 18 stopni, siedzialam caly dzien w domu bo z przodu domu mam roze i pelno os, z tylu na trawie pelno mleczy wiec oczywiscie osy i pszczoly rowniez... ok godz 18 wyszlam "Obciac" trawe nozyczkami :biggrin2:zeby pozbyc sie mleczy bo chce choc troche w ogrodku posiedziec. Ale bez kosiarki zajelo mi obcinamie polowy trawnika ponad 2h. Niestety mam tyle wydatkow z otwieraniem sklepu ze wydatki ktore moga poczakac musza czekac.. pewnie lepiej byloby usunac same mlecze no ale polak mysli dopiero po czasie haha.

No pilnuje i mierzę o 4 rano... nawet śpię z termometrem w pipce :D
[emoji23] ciężkie poranki staraczek [emoji1]
@gabrika pokazuj pazurki kolezanką :-)
@Spark tak na.UŚ w cieszynie
@StorAnia heheh ty powinnas zasypiac z czyms.innym w tej twojej "pi..." a nie z.termometrem :-D:-D
Matko [emoji23] [emoji23]

@Bulbasek niestety ciotka dostała wizę i przybyła [emoji12]

@Lanvin @Spark jak będzie któraś miała sekundę to zmiencie mi dane... @ 12.05 , cykl starań 9 no i lat 26 [emoji6]
Kiedy to zlecialo [emoji32]

Idziemy z piesą korzystać z pogody, z arsenałem wody i ibuprofenu [emoji16]

Spark Ty mieszkasz gdzies w Czechach albo blisko Czech czy to jakas inna Ostrawa?

Gabrika kurde dawaj mi tu foto ja tez chcem zobaczyc ;)
Lubie popatrzec na ladnych ludzi bo sama przypominam wampira takze w lustro patrze rzadko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A tak wogole to dzien doberek.Robie kawke ktos chetny? to zapraszam [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]
U mnie dzis niby slonecznie na razie ale zimno jak nie wiem a po poludniu podobno ma padac

Mnie nikt z wyglądem nie pobije bo codziennie przed lustrem mam Halloween [emoji317]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23] ciężkie poranki staraczek [emoji1]

Matko [emoji23] [emoji23]

@Bulbasek niestety ciotka dostała wizę i przybyła [emoji12]

@Lanvin @Spark jak będzie któraś miała sekundę to zmiencie mi dane... @ 12.05 , cykl starań 9 no i lat 26 [emoji6]
Kiedy to zlecialo [emoji32]

Idziemy z piesą korzystać z pogody, z arsenałem wody i ibuprofenu [emoji16]

Nie lubię ! [emoji35] kochana a ty na pewno 9cs?! Bo teraz w tabelce miałaś 6 hmmm to ja mam teraz juz 9 [emoji12]

Jola pewnie...to zadna tajemnica.Moje dziecko sluchalo na poczatku tekstow typu zamknij swoja polska morde,Ty nie masz nic do gadania bo nie jestes stad,pilnujcie zeby nic nie ukradla bo to Polka.Wierz mi bylo to dla niej przykre bo przez pewien moment nie chciala chodzic do tej szkoly.Z radosnego dziecka stala sie dzieckiem ktore po przyjsciu zamykalo sie w pokoju i nie chcialo rozmawiac.Dwa razy zostala pobita a pani wychowawczyni co powiedziala na to? ze tutaj dzieci tak zalatwiaja swoje sprawy i nic z tym nie zrobi ze musi nauczyc sie bronic.Dopiero jak zrobilam zadyme jakich tu chyba nie widzieli ze zakonczylo sie u dyrektorki dzieci troche zluzowaly.Pewnie w miastach gdzie jest wiecej Auslanderow jest inaczej ja mieszkam w niewielkiej wsi bo wydawalo mi sie ze bedzie tu spokojniej...jakzesz sie pomylilam...Juz nie wspomne o sasiadach jakich mam bo to zakaly jakich malo_Obludni,falszywi i zaklamani co ostatnio wykrzyczalam im w twarz bo miara sie przebrala...
Takze jak widzisz nie u kazdego jest rozowo

Ja swoją córkę specjalnie wysłałam do małej szkoły prywatnej żeby nie przechodziła tego typu rzeczy i tak mieliśmy problemy, mimo tego ze chodziła do angielskiego przedszkola nie wszystkie słówka angielskie znała i jedna dziewczynka sie na nia uwzięła , tez zrobiliśmy zadymę i narazie jest spokoj ale i tak bede pisac dyrektorce ze w następnym roku nie zycze sobie tej gowniary w corki klasie

reklama
Do góry