reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin przy bezowulacyjnym niee powinno być bo progesteron się nie wytwarza a to zwykle przez jego wyższy poziom tak jeest...
@MartaBarbaraWeronika na UŚ stuudiowałaś też. ? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to nie rozumiem o co chodzi :( wydawało mi się, że owu była w piątek, ale wczoraj temp spadła i dzisiaj znowu wzrosła :( wtf???! Sutki bolą od soboty...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Sparkuś to co jest u mnie?
Może Ty coś wymyślisz?
Twoje tempki za to są dla mnie niewyjaśnioną zagadką [emoji14] chwilami wygląda jakby owu była, ale za chwilę znów taki spadek, że Ło Boże... czy Ty je aby na pewno dobrze mierzysz ? O w miarę stałej porze? [emoji14] góry i doliny normalnie [emoji14]

Ojej...biedactwo :( daj znać co lekarz powie. Ile Twój synek ma lat??

Mldy przeziebiony, dostaalm zwolnienie na dwa dni bo w srode i tak musze do pracy isc a od czwartu wolne. Nie dostal zadnych lekow i lekarka powiedziala ze w sumie nic nie oplaca sie dawac bo nic nie dziala nawet zadne neosine :(

przynajmniej slonce swieci wiec energia jest ale wiatr paskudny brrrr :)

Mldy przeziebiony, dostaalm zwolnienie na dwa dni bo w srode i tak musze do pracy isc a od czwartu wolne. Nie dostal zadnych lekow i lekarka powiedziala ze w sumie nic nie oplaca sie dawac bo nic nie dziala nawet zadne neosine :(

przynajmniej slonce swieci wiec energia jest ale wiatr paskudny brrrr :)
No pewnie ciężko stwierdzić jak nic się nie rozwinęło jeszcze, ale wiadomo, że L4 potrzebne. Życzę dużo zdrowia [emoji8]

No pilnuje i mierzę o 4 rano... nawet śpię z termometrem w pipce :D
A czemu tak wcześnie? Może to jest problem, bo za mało snu za Tobą, może mierz o 6? Zobaczymy jak wtedy będzie się plasowac.

Możliwe, że była np. W sb, wtedy powoli wytwarzał się progesteron, dlatego teraz temp. Wzrosła i czujesz sutki...

Nic z tego nie wiem...wrzucam jeszcze raz wykres, luknij proszę [emoji8]

1491818296-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Muszę sobie kupić centymetr krawiecki [emoji12] jak stoję w lustrze rano, to widzę różnice w brzuchu, jest nieco smuklejszy, niż półtora miesiąca temu ;) w domu mam tylko miarke budowlana, więc trochę ciężko to ogarnąć [emoji3] efekty jeszcze nie są spektakularne, ale liczę, że do czerwca uda mi się schudnąć chociaż 2-3 kg jeszcze :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
dzieki :) no ja pewnie gdyby nie to ze potrzebowalam zwolnienia to nie szlabym z nim do lekarza, a posiedziec w domu mlody musi zeby nie rozlozyl sie na swieta :)
Wiadomo, oby była ładna pogoda na święta, choć jak wczoraj wieczorem oglądałam prognozę, to się raczej nie zapowiada...:/ a tak dzieci by skorzystały...

W ogóle zapomniałam Wam pisać, mój Filip ma czasem przemyślenia. Wczoraj po obiedzie siedzimy, mały coś rysował i nagle jego tok myślowy się zatrzymał i mówi do mnie:

F: Mama, a wiesz co, ja zrobiłem błąd że nie napisałem do gwiazdora, że chcę tornister do szkoły.

Ja: tornister? A czemu? Przecież i tak musimy go kupić.

F: No właśnie, a tak gwiazdor by mi przyniósł i zaoszczędziłabyś dużo pieniędzy, bo przecież gwiazdor nie płaci, no nie?

Padłam [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry