reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin przy bezowulacyjnym niee powinno być bo progesteron się nie wytwarza a to zwykle przez jego wyższy poziom tak jeest...
@MartaBarbaraWeronika na UŚ stuudiowałaś też. ? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to nie rozumiem o co chodzi :( wydawało mi się, że owu była w piątek, ale wczoraj temp spadła i dzisiaj znowu wzrosła :( wtf???! Sutki bolą od soboty...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Sparkuś to co jest u mnie?
Może Ty coś wymyślisz?
Twoje tempki za to są dla mnie niewyjaśnioną zagadką [emoji14] chwilami wygląda jakby owu była, ale za chwilę znów taki spadek, że Ło Boże... czy Ty je aby na pewno dobrze mierzysz ? O w miarę stałej porze? [emoji14] góry i doliny normalnie [emoji14]

Ojej...biedactwo :( daj znać co lekarz powie. Ile Twój synek ma lat??

Mldy przeziebiony, dostaalm zwolnienie na dwa dni bo w srode i tak musze do pracy isc a od czwartu wolne. Nie dostal zadnych lekow i lekarka powiedziala ze w sumie nic nie oplaca sie dawac bo nic nie dziala nawet zadne neosine :(

przynajmniej slonce swieci wiec energia jest ale wiatr paskudny brrrr :)

Mldy przeziebiony, dostaalm zwolnienie na dwa dni bo w srode i tak musze do pracy isc a od czwartu wolne. Nie dostal zadnych lekow i lekarka powiedziala ze w sumie nic nie oplaca sie dawac bo nic nie dziala nawet zadne neosine :(

przynajmniej slonce swieci wiec energia jest ale wiatr paskudny brrrr :)
No pewnie ciężko stwierdzić jak nic się nie rozwinęło jeszcze, ale wiadomo, że L4 potrzebne. Życzę dużo zdrowia [emoji8]

No pilnuje i mierzę o 4 rano... nawet śpię z termometrem w pipce :D
A czemu tak wcześnie? Może to jest problem, bo za mało snu za Tobą, może mierz o 6? Zobaczymy jak wtedy będzie się plasowac.

Możliwe, że była np. W sb, wtedy powoli wytwarzał się progesteron, dlatego teraz temp. Wzrosła i czujesz sutki...

Nic z tego nie wiem...wrzucam jeszcze raz wykres, luknij proszę [emoji8]

1491818296-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Muszę sobie kupić centymetr krawiecki [emoji12] jak stoję w lustrze rano, to widzę różnice w brzuchu, jest nieco smuklejszy, niż półtora miesiąca temu ;) w domu mam tylko miarke budowlana, więc trochę ciężko to ogarnąć [emoji3] efekty jeszcze nie są spektakularne, ale liczę, że do czerwca uda mi się schudnąć chociaż 2-3 kg jeszcze :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
dzieki :) no ja pewnie gdyby nie to ze potrzebowalam zwolnienia to nie szlabym z nim do lekarza, a posiedziec w domu mlody musi zeby nie rozlozyl sie na swieta :)
Wiadomo, oby była ładna pogoda na święta, choć jak wczoraj wieczorem oglądałam prognozę, to się raczej nie zapowiada...:/ a tak dzieci by skorzystały...

W ogóle zapomniałam Wam pisać, mój Filip ma czasem przemyślenia. Wczoraj po obiedzie siedzimy, mały coś rysował i nagle jego tok myślowy się zatrzymał i mówi do mnie:

F: Mama, a wiesz co, ja zrobiłem błąd że nie napisałem do gwiazdora, że chcę tornister do szkoły.

Ja: tornister? A czemu? Przecież i tak musimy go kupić.

F: No właśnie, a tak gwiazdor by mi przyniósł i zaoszczędziłabyś dużo pieniędzy, bo przecież gwiazdor nie płaci, no nie?

Padłam [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry