reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oddzownili! Wszystko okej! [emoji173] sa przestraszeni ale bezpiczni!
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny mam prośbę ,która jest adminem staraczek na fb
Eee a to my mamy jakiegos admina? [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Super jak jest ok, to teraz spokojnie :)
Też nic nie wiem o żadnym adminie [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dawno mnie nie było ale zaglądam ogłosić dobre wieści !! Pisałam Wam ze nowa Gp i której była jest nie ogarem totalnym [emoji23] dziś zadzwoniła do mnie i powiedziała ze wpisała ze staramy się już 36cykli i pozwolili jej już wysłać nas ponownie do kliniki. Wiec w poniedziałek dostanę papiery i myśle ze do końca miesiąca będziemy mieć wizytę !! Także @bertha może w maju z Tobą nie znaczne ale daleko w tyle nie będę !! I'm so excited [emoji7][emoji7][emoji7]
@Ola_Anglia - ja również z uk. My staramy się 3 lata. Ale ja jestem starsza ;-) (trochę [emoji23]) a gdzie w uk mieszkasz ?? I ten monitor tez stosowałam ;-) tylko u nas to było bez sensu ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super wieści !!! [emoji4][emoji4][emoji4] Teraz trzymam kciuki aby było szybko i bezproblemowo [emoji6][emoji6][emoji6]

Dzięki dziewczyny ! Ale jak to w uk nigdy nie jest tak pięknie [emoji23] przed chwila dzwonili do mnie z ośrodka ze mam podjechać po skierowanie ja cała szczęśliwa a oni mi dają skierowanie na krew - progesteron w 21dc (czyli za 2tyg) bo pani dr stwierdziła ze jak to zrobię dopiero mi wystawi skierowanie do kliniki. Wiec im mówię ze na wizytę w klinice i tak czeka się 3tyg przynajmniej wiec może mnie już skierować a wyniki będę mieć akurat na czas wizyty. Bo po co zamiast 3tyg czekać 5 tyg ... No zobaczymy. Muszę czekać co ona na to. Ale chyba we wtorek pójdę do innej gp bo ta pakistanka taki nie ogar ze szok !

Matko ja sie z 10 lat postarzalam dzisiaj ale nawet nie wiecie jaka radosc czuje! [emoji173]

Dobrze ze wszystko ok!!
Przeżyłam to samo w zeszłym roku, moja kuzynka mieszka w Brukseli. Gdyby nie to ze zadzwoniła do niej koleżanka z która jeździła do pracy ze sie spóźni i zeby poczekała na nia ,to byłaby w pociągu/metrze w ktorym wybuchła bomba. Tak została na peronie, pociąg odjechał, bomba eksplodowała a na ich głowy posypał sie gruz. To sie nazywa przeznaczenie...skończyło sie na koszmarnym stresie i kilku szwach na głowie. Ale co przeżyliśmy to nasze bo zgubiła telefon uciekając i przez kilka godzin nikt nie miał z nia kontaktu...

Dziewczyny moje baby jest perfect[emoji846]
Wszysciutko pomierzone i sprawdzone.
Mózg, rdzeń kręgowy, serce, żołądek, nerki, pęcherz, pępowina, łożysko, kości, usta, przepływy... WSZYSTKO W PORZADKU[emoji173] No dziewczynka oczywiscie bez dwóch zdan[emoji16]
Moje łożysko jest pomiędzy dzidzia a brzuchem moim dlatego kopniaczki które czuje są bardzo delikatne. Jej główka leży dokładnie gdzie mój pepek( nawet ciut wyżej) czyli póki co jest ułożona pośladkowo:) ja mam dzis 19+1 a z pomiarów wychodzi 19+4 na ten moment. Rośnie mi ogolnie druga juz gimnastyczka( starsza juz praktycznie "zawodowo" w teamie od lat) bo nogi sobie na glowe zakładała, raczki do buźki wkładała i ogolnie baaardzo ruchliwa kluseczka[emoji7]
Spadł mi GŁAZ z serca dzis naprawdę.
Dziekuje Wam za wsparcie[emoji8][emoji8][emoji8]

1491587779-aaaaaa.jpeg

Gimnastyczka[emoji4][emoji7][emoji254]

reklama

Super kochana bardzo się cieszę że się odezwali i wszystko jest ok! [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry