Matko ja sie z 10 lat postarzalam dzisiaj ale nawet nie wiecie jaka radosc czuje! [emoji173]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dobrze ze wszystko ok!!
Przeżyłam to samo w zeszłym roku, moja kuzynka mieszka w Brukseli. Gdyby nie to ze zadzwoniła do niej koleżanka z która jeździła do pracy ze sie spóźni i zeby poczekała na nia ,to byłaby w pociągu/metrze w ktorym wybuchła bomba. Tak została na peronie, pociąg odjechał, bomba eksplodowała a na ich głowy posypał sie gruz. To sie nazywa przeznaczenie...skończyło sie na koszmarnym stresie i kilku szwach na głowie. Ale co przeżyliśmy to nasze bo zgubiła telefon uciekając i przez kilka godzin nikt nie miał z nia kontaktu...
Dziewczyny moje baby jest perfect[emoji846]
Wszysciutko pomierzone i sprawdzone.
Mózg, rdzeń kręgowy, serce, żołądek, nerki, pęcherz, pępowina, łożysko, kości, usta, przepływy... WSZYSTKO W PORZADKU[emoji173] No dziewczynka oczywiscie bez dwóch zdan[emoji16]
Moje łożysko jest pomiędzy dzidzia a brzuchem moim dlatego kopniaczki które czuje są bardzo delikatne. Jej główka leży dokładnie gdzie mój pepek( nawet ciut wyżej) czyli póki co jest ułożona pośladkowo
ja mam dzis 19+1 a z pomiarów wychodzi 19+4 na ten moment. Rośnie mi ogolnie druga juz gimnastyczka( starsza juz praktycznie "zawodowo" w teamie od lat) bo nogi sobie na glowe zakładała, raczki do buźki wkładała i ogolnie baaardzo ruchliwa kluseczka[emoji7]
Spadł mi GŁAZ z serca dzis naprawdę.
Dziekuje Wam za wsparcie[emoji8][emoji8][emoji8]
Gimnastyczka[emoji4][emoji7][emoji254]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom