Paraplu
Fanka BB :)
Znowu zamach! W centrum ciezarowka wjechala w ludzi. Nic wiecej nie wiem. A oni nie odbieraja!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, spokojnie. Czy oni w tym czasie byli w Centrum miasta?Znowu zamach! W centrum ciezarowka wjechala w ludzi. Nic wiecej nie wiem. A oni nie odbieraja!
spokojnie Kochana. Pewnie jak zawsze w takich sytuacjach jest problem z kontaktem telefonicznym. Może też nie mogą odebrać, mogą nawet nic nie wiedzieć. W tv mówi kobieta stamtąd że sygnały telefoniczne są zaburzoneZnowu zamach! W centrum ciezarowka wjechala w ludzi. Nic wiecej nie wiem. A oni nie odbieraja!
Kochana, spokojnie. Czy oni w tym czasie byli w Centrum miasta?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Spróbuj sprawdzić czy byli niedawno dostępni np na FB, napisz SMS. Może telefony nie działają. Podobno dość duży haos panuje tam w mieście.Nie mam pojecia gdzie o tej godzinie mogli byc. Juz piatkowe popoludnie, juz po szkole i po pracy sa. Martwie sie strasznie bo nie odbieraja.
Spróbuj sprawdzić czy byli niedawno dostępni np na FB, napisz SMS. Może telefony nie działają. Podobno dość duży haos panuje tam w mieście.
Na pewno się odezwą!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Queen to dawaj znać na bieżąco , fajnie, że jyz się coś ruszyło.Dawno mnie nie było ale zaglądam ogłosić dobre wieści !! Pisałam Wam ze nowa Gp i której była jest nie ogarem totalnymdziś zadzwoniła do mnie i powiedziała ze wpisała ze staramy się już 36cykli i pozwolili jej już wysłać nas ponownie do kliniki. Wiec w poniedziałek dostanę papiery i myśle ze do końca miesiąca będziemy mieć wizytę !! Także @bertha może w maju z Tobą nie znaczne ale daleko w tyle nie będę !! I'm so excited
@Ola_Anglia - ja również z uk. My staramy się 3 lata. Ale ja jestem starsza ;-) (trochę) a gdzie w uk mieszkasz ?? I ten monitor tez stosowałam ;-) tylko u nas to było bez sensu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Daj znać jak będziesz coś wiedziała, trzymam kciuki oby wszystko było ok. Jak był zamach w Berlinie też odrazu dzwoniłam do mojej kumpela czy jej tam nue było. Na szczęście jej się nic nie stało.No mamcia dzwonila, sygnal jest. Sms juz napisala. Fb nie maja. No nic nie zrobie, czekam.