reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, pamiętam jak o tym pisałaś... Ciężko jest przejść nad to do porządku dziennego.

Moja bhcg z dzisiaj: 2555 mIU/ml, ile myślicie będzie spadać?

Jak ja bym chciała cieszyć się, że jest taka wysoka... :(:(
Nie mam pojęcia kochana ile to może spadać... ja mam już testy negatywne więc podejrzewam że już jest albo bardzo mało albo e ogóle. Nie mam możliwości zrobić bety dopiero w maju.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze ze wszystko ok!!
Przeżyłam to samo w zeszłym roku, moja kuzynka mieszka w Brukseli. Gdyby nie to ze zadzwoniła do niej koleżanka z która jeździła do pracy ze sie spóźni i zeby poczekała na nia ,to byłaby w pociągu/metrze w ktorym wybuchła bomba. Tak została na peronie, pociąg odjechał, bomba eksplodowała a na ich głowy posypał sie gruz. To sie nazywa przeznaczenie...skończyło sie na koszmarnym stresie i kilku szwach na głowie. Ale co przeżyliśmy to nasze bo zgubiła telefon uciekając i przez kilka godzin nikt nie miał z nia kontaktu...

Dziewczyny moje baby jest perfect[emoji846]
Wszysciutko pomierzone i sprawdzone.
Mózg, rdzeń kręgowy, serce, żołądek, nerki, pęcherz, pępowina, łożysko, kości, usta, przepływy... WSZYSTKO W PORZADKU[emoji173] No dziewczynka oczywiscie bez dwóch zdan[emoji16]
Moje łożysko jest pomiędzy dzidzia a brzuchem moim dlatego kopniaczki które czuje są bardzo delikatne. Jej główka leży dokładnie gdzie mój pepek( nawet ciut wyżej) czyli póki co jest ułożona pośladkowo:) ja mam dzis 19+1 a z pomiarów wychodzi 19+4 na ten moment. Rośnie mi ogolnie druga juz gimnastyczka( starsza juz praktycznie "zawodowo" w teamie od lat) bo nogi sobie na glowe zakładała, raczki do buźki wkładała i ogolnie baaardzo ruchliwa kluseczka[emoji7]
Spadł mi GŁAZ z serca dzis naprawdę.
Dziekuje Wam za wsparcie[emoji8][emoji8][emoji8]

1491587779-aaaaaa.jpeg

Gimnastyczka[emoji4][emoji7][emoji254]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudo kochana gratulacje[emoji173] [emoji7] piękna gimnastyczkna [emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@cheebay cudna gimnastyczka! aż łzy mam w oczach :*

@mfifi04 zawsze jakiś cios... przykro mi, ze znowu taka smutna sytuacja. Trzymaj się dziewczyno Kochana :* mam nadzieję, ze zaraz zaświeci Ci słonko :*

@queen_b gratulacje! Zrób porządek z tymi gp niech jak najszybciej Was zapisują na wizytę żeby bez sensu nie czekać, tak jak wspomnialas.

@Docia1975 @@@ nie ma to czekamy na rozwój sytuacji :* oby pozytywny :)

Wczoraj i dzisiaj raczej pod górkę :( ale walczę sama ze sobą...

Byłam dzisiaj zrobić bhcg i morfologię i panie w Medicover niczego nie świadome zaczęły mnie wypytywać, czy robimy pełny zestaw badań jak zawsze i jak się miewam... nawet nie wiem jak opisać ich miny jak powiedziałam, że już nie jestem w ciąży... miałam ochotę wyć do księżyca...

Przepraszam, znowu się użalam nad sobą...
Jesteś bardzo silna :* nie poddawaj się. Dążymy do najpiękniejszego celu :*

Wczoraj i dzisiaj raczej pod górkę :( ale walczę sama ze sobą...

Byłam dzisiaj zrobić bhcg i morfologię i panie w Medicover niczego nie świadome zaczęły mnie wypytywać, czy robimy pełny zestaw badań jak zawsze i jak się miewam... nawet nie wiem jak opisać ich miny jak powiedziałam, że już nie jestem w ciąży... miałam ochotę wyć do księżyca...

Przepraszam, znowu się użalam nad sobą...
:( powiem Ci, że za każdym razem jak muszę zrobić bhcg żeby sprawdzić czy spada już to zawsze w każdym labie ktoś pyta lub rzuca, że super i niech będzie wysoka- za każdym kurde razem. A jak raz robiłam, gdy było ok to zero pytań, dyskusji. Masakra była po cp 2mce pytań każdego tygodnia

:( powiem Ci, że za każdym razem jak muszę zrobić bhcg żeby sprawdzić czy spada już to zawsze w każdym labie ktoś pyta lub rzuca, że super i niech będzie wysoka- za każdym kurde razem. A jak raz robiłam, gdy było ok to zero pytań, dyskusji. Masakra była po cp 2mce pytań każdego tygodnia

Tłumaczę sobie, że ludzie chcą dobrze, tylko nie zawsze im wychodzi...

...moze teraz troszke jakby inaczej no ale ja tam sie nie nakrecam I tak podziwiam swoja cierpliwosc @bertha ty bys juz pewnie zdarzyla z 2 -3 testy zrobic co nie :laugh2::-p
Zeby tylko tyle ;) z 5-8 przed @, i ze 2-3 po @ bym juz zrobiła! Zreszta na betę juz bym tez poszła :)

Dawno mnie nie było ale zaglądam ogłosić dobre wieści !! Pisałam Wam ze nowa Gp i której była jest nie ogarem totalnym [emoji23] dziś zadzwoniła do mnie i powiedziała ze wpisała ze staramy się już 36cykli i pozwolili jej już wysłać nas ponownie do kliniki. Wiec w poniedziałek dostanę papiery i myśle ze do końca miesiąca będziemy mieć wizytę !! Także @bertha może w maju z Tobą nie znaczne ale daleko w tyle nie będę !! I'm so excited [emoji7][emoji7][emoji7]
@Ola_Anglia - ja również z uk. My staramy się 3 lata. Ale ja jestem starsza ;-) (trochę [emoji23]) a gdzie w uk mieszkasz ?? I ten monitor tez stosowałam ;-) tylko u nas to było bez sensu ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super!!!! Ale sie cieszę ze sie juz ruszyło!!!! W maju szalejemy!!! :) jeszcze mi tez moze sie poprzesuwać. Takze moze będziemy równo! :)
Ja to bym chciała 2 zarodeczki przygarnąć, moj M jeszcze nie jest przekonany ale mysle ze skończy się na dwóch ;)
A śniło mi się ze urodziłam trojaczki wiec w ogóle szaleństwo ;)

Kciuki zeby udało sie szybko umówić ta wizyte i zmienic nieogara na kogos rzutkiego :)

Dobrze ze wszystko ok!!
Przeżyłam to samo w zeszłym roku, moja kuzynka mieszka w Brukseli. Gdyby nie to ze zadzwoniła do niej koleżanka z która jeździła do pracy ze sie spóźni i zeby poczekała na nia ,to byłaby w pociągu/metrze w ktorym wybuchła bomba. Tak została na peronie, pociąg odjechał, bomba eksplodowała a na ich głowy posypał sie gruz. To sie nazywa przeznaczenie...skończyło sie na koszmarnym stresie i kilku szwach na głowie. Ale co przeżyliśmy to nasze bo zgubiła telefon uciekając i przez kilka godzin nikt nie miał z nia kontaktu...

Dziewczyny moje baby jest perfect[emoji846]
Wszysciutko pomierzone i sprawdzone.
Mózg, rdzeń kręgowy, serce, żołądek, nerki, pęcherz, pępowina, łożysko, kości, usta, przepływy... WSZYSTKO W PORZADKU[emoji173] No dziewczynka oczywiscie bez dwóch zdan[emoji16]
Moje łożysko jest pomiędzy dzidzia a brzuchem moim dlatego kopniaczki które czuje są bardzo delikatne. Jej główka leży dokładnie gdzie mój pepek( nawet ciut wyżej) czyli póki co jest ułożona pośladkowo:) ja mam dzis 19+1 a z pomiarów wychodzi 19+4 na ten moment. Rośnie mi ogolnie druga juz gimnastyczka( starsza juz praktycznie "zawodowo" w teamie od lat) bo nogi sobie na glowe zakładała, raczki do buźki wkładała i ogolnie baaardzo ruchliwa kluseczka[emoji7]
Spadł mi GŁAZ z serca dzis naprawdę.
Dziekuje Wam za wsparcie[emoji8][emoji8][emoji8]

1491587779-aaaaaa.jpeg

Gimnastyczka[emoji4][emoji7][emoji254]

Super ze wszystko dobrze!!! Piękne zdjęcie!!!!

reklama
Witam w piatkowy wieczor :)

Dziewczyny a ja mam stresa. Pomimo pięknych pozytywów mam obawy że coś jest nie tak. Nie mam żadnych objawów ciążowych,( chwilami podbrzusze boli jak na @,i troszke sutki bola przy dotknieciu)gdzie zawsze miałam. Trochę się boję że znów się skończy jak ostatnio. :sad: A termin do lekarza mam dopiero na 18.04.
Bety nie mam jak zrobić.

Wiem ze sie boisz ale brak oznakow to zaden powod do niepokoju! Kazdy organizm inaczej reaguje na ciaze i wcale nie musisz wisiec nad kibielkiem racze powinnas sie z tego cieszyc :) I zobaczysz wszytsko bedzie dobrze!

Paraplu
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png
a ja fb nie mam i mam jakies opory przed zalozeniem.Wiem dziwna jestem ale mialam nieprzyjemne sytuacje kiedys i nie spieszy mi sie do tego typu rzeczy.Licze ze tu uda sie zachowac kontakty :)

hehehe ja tez nie mam fb i nie zamierzam miec i dobrze mi z tym ze "nie istnieje" :)

Hej dziewczyny, moge sie do was dolaczyc? Juz zaczynam swirowac. Ponad 2 lata i nic...

witam i zycze szybkiego zafasolkowania :)

superbohaterka powinna zostac kobieta ktora walczy do upadlego,robi te wszystkie badania,bierze tony lekow,lezy w lozku 9 miesiecy byle tylko moc byc mama a nie pinda ktora ot tak sobie idzie i usowa ciaze
emoji35.png
emoji34.png
emoji35.png
emoji34.png
emoji35.png
emoji34.png

w 100% sie z Toba zgadzam! Dobrze goda polać Jej :yes:

A ja dzis bylam na wizycie kontrolnej u Gin, i jakiez bylo moje zdziwienie ze nie ma mojej lekarki tylko FACET :( juz chcialam zwiac ale otworzyly sie drzwi padlo moje nawisko no i weszlam. Lekarz mlody i w sumie sympatyczny ale i tak nienawidze chodzic do faceta gin! Szczerze mowiec to chyba nigdy tak dlugiej wizyty nie mialam, Pan najpierw dlugo ze mna porozmawial, powiedzialam ze chce zajsc w ciaze, na co on ze to moze byc roznie ze 12 miesiecy moze trwac bo w jednym cyklu jest tylo 20% szans ze sie uda! i ze przytulac mam sie co 2-3 dni przez caly cylk bo w kazdym cylku owulacja moze wystepowac roznie, moze byc tuz po okresie albo tuz przed i nie koniecznie posrodku! Po tym mnie zbadal i zrobil usg, tam mam wszytsko wporzadku powiedzil do zobaczenia w ciazy i tyle. A ja nie wiem co mam zrobic bo u mnie nie ma zadnej babki juz na nfz :(

Do góry