reklama
Dziewczyny trzymajcie mnie bo ja sama zrobię zamach!
Natalia Przybysz została superbohaterką po tym jak przyznała się do aborcji... Bo ma za małe mieszkanie jak na trójkę dzieci! Ja jestem jak najbardziej za żeby kobieta mogła zdecydować czy chce mieć dziecko jeśli jest zagrożenie życia lub jest to wynik gwałtu, ale żeby zabijać dzieci bo się zapomniało skąd się biorą???
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Natalia Przybysz została superbohaterką po tym jak przyznała się do aborcji... Bo ma za małe mieszkanie jak na trójkę dzieci! Ja jestem jak najbardziej za żeby kobieta mogła zdecydować czy chce mieć dziecko jeśli jest zagrożenie życia lub jest to wynik gwałtu, ale żeby zabijać dzieci bo się zapomniało skąd się biorą???
Koraaa masakra...moze niech zaopatrzy sie w odpowiednie zabezpieczenie niz potem zabija.Nie pojmuje czegos takiego...majac dzieci wie skad sie biora wiec albo kubel zimnej wody albo odpowiednie zabezpieczenie a nie potem tego typu rzeczy...
nie kumam za co tytul super bohaterki bo przyznala sie do aborcji??? to przykre ale powinna dostac medal dla najbardziej nie myslacego czlowieka a nie superbohatera
nie kumam za co tytul super bohaterki bo przyznala sie do aborcji??? to przykre ale powinna dostac medal dla najbardziej nie myslacego czlowieka a nie superbohatera
Link do: Natalia Przybysz "superbohaterką" za wywiad o aborcji. TVP pyta: Kto następny?Koraaa masakra...moze niech zaopatrzy sie w odpowiednie zabezpieczenie niz potem zabija.Nie pojmuje czegos takiego...majac dzieci wie skad sie biora wiec albo kubel zimnej wody albo odpowiednie zabezpieczenie a nie potem tego typu rzeczy...
Jak w ogóle można coś takiego uznać za heroizm a nie skonczoną głupotę?? Czy to mieszkanie to jej się nagle zmniejszyło?? Ja nawet nie wiem jak to komentować
[emoji53]
Koraaa masakra az sie noz w kieszeni otwiera....niby pierdzieli o pomocy zwierzeta a potem pokazuje swoja glupote bo nie ma warunkow mieszkaniowych to ciach aborcja [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] dziala na mnie cos takiego jak plachta na byka.Jak sie dzieci nie chce miec to sa zabezpieczenia...mysli sie glowa a nie dupa wrrrr
Tak chyba postepuja ludzie ktorzy nie maja problemow z zajsciem w ciaze u donoszeniem jej...gdzie jest sprawiedliwosc taka pinda zachodzi i zabija a kobiety musza starac sie latami,przechodza traume bo traca dzieci na roznych etapach ciazy a ktos taki dostaje tytul superbohaterki??? superbohaterka powinna zostac kobieta ktora walczy do upadlego,robi te wszystkie badania,bierze tony lekow,lezy w lozku 9 miesiecy byle tylko moc byc mama a nie pinda ktora ot tak sobie idzie i usowa ciaze [emoji35][emoji34][emoji35][emoji34][emoji35][emoji34]
Szlag najjasniejszy mnie trafil po przeczytaniu tego
Tak chyba postepuja ludzie ktorzy nie maja problemow z zajsciem w ciaze u donoszeniem jej...gdzie jest sprawiedliwosc taka pinda zachodzi i zabija a kobiety musza starac sie latami,przechodza traume bo traca dzieci na roznych etapach ciazy a ktos taki dostaje tytul superbohaterki??? superbohaterka powinna zostac kobieta ktora walczy do upadlego,robi te wszystkie badania,bierze tony lekow,lezy w lozku 9 miesiecy byle tylko moc byc mama a nie pinda ktora ot tak sobie idzie i usowa ciaze [emoji35][emoji34][emoji35][emoji34][emoji35][emoji34]
Co za czasy...?!Koraaa masakra az sie noz w kieszeni otwiera....niby pierdzieli o pomocy zwierzeta a potem pokazuje swoja glupote bo nie ma warunkow mieszkaniowych to ciach aborcja [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] dziala na mnie cos takiego jak plachta na byka.Jak sie dzieci nie chce miec to sa zabezpieczenia...mysli sie glowa a nie dupa wrrrr
@Paraplu mam nadzieję, że wszystko z Nimi ok, daj znać jak się dodzwonisz
@Docia1975 jeśli @ nie ma, wciąż jest nadzieja, może owu później, i jeszcze bhcg za mała?
@MartaBarbaraWeronika ale masz dużą córę! wyglądasz na dużo młodszą! i czekam na test, przecież dużo dziewczyn ma bóle jak na @ w terminie planowanej, a już fasolka rośnie, więc może? nie napalam się, ale cichutko liczę na dwie kreseczki
@queen_b bardzo się cieszę! ruszacie do przodu, zaraz z @bertha będziecie w ciąży myślałaś już czy ile zarodków przytulisz? bierzesz pod uwagę bliźniaki czy w UK podają tylko jedno dziecię?
@Anka_1985 czekam na wynik betki odczaruj forum!
Za pierwszym podejściem podają tylko jedno. Ale jak wszystko będzie Ok to zamroże resztę i po 1,5 roku wezmę już bliźniaki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Fanka BB :)
reklama