reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oddzownili! Wszystko okej! [emoji173] sa przestraszeni ale bezpiczni!
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny mam prośbę ,która jest adminem staraczek na fb
Eee a to my mamy jakiegos admina? [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Super jak jest ok, to teraz spokojnie :)
Też nic nie wiem o żadnym adminie [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dawno mnie nie było ale zaglądam ogłosić dobre wieści !! Pisałam Wam ze nowa Gp i której była jest nie ogarem totalnym [emoji23] dziś zadzwoniła do mnie i powiedziała ze wpisała ze staramy się już 36cykli i pozwolili jej już wysłać nas ponownie do kliniki. Wiec w poniedziałek dostanę papiery i myśle ze do końca miesiąca będziemy mieć wizytę !! Także @bertha może w maju z Tobą nie znaczne ale daleko w tyle nie będę !! I'm so excited [emoji7][emoji7][emoji7]
@Ola_Anglia - ja również z uk. My staramy się 3 lata. Ale ja jestem starsza ;-) (trochę [emoji23]) a gdzie w uk mieszkasz ?? I ten monitor tez stosowałam ;-) tylko u nas to było bez sensu ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super wieści !!! [emoji4][emoji4][emoji4] Teraz trzymam kciuki aby było szybko i bezproblemowo [emoji6][emoji6][emoji6]

Dzięki dziewczyny ! Ale jak to w uk nigdy nie jest tak pięknie [emoji23] przed chwila dzwonili do mnie z ośrodka ze mam podjechać po skierowanie ja cała szczęśliwa a oni mi dają skierowanie na krew - progesteron w 21dc (czyli za 2tyg) bo pani dr stwierdziła ze jak to zrobię dopiero mi wystawi skierowanie do kliniki. Wiec im mówię ze na wizytę w klinice i tak czeka się 3tyg przynajmniej wiec może mnie już skierować a wyniki będę mieć akurat na czas wizyty. Bo po co zamiast 3tyg czekać 5 tyg ... No zobaczymy. Muszę czekać co ona na to. Ale chyba we wtorek pójdę do innej gp bo ta pakistanka taki nie ogar ze szok !

Matko ja sie z 10 lat postarzalam dzisiaj ale nawet nie wiecie jaka radosc czuje! [emoji173]

Dobrze ze wszystko ok!!
Przeżyłam to samo w zeszłym roku, moja kuzynka mieszka w Brukseli. Gdyby nie to ze zadzwoniła do niej koleżanka z która jeździła do pracy ze sie spóźni i zeby poczekała na nia ,to byłaby w pociągu/metrze w ktorym wybuchła bomba. Tak została na peronie, pociąg odjechał, bomba eksplodowała a na ich głowy posypał sie gruz. To sie nazywa przeznaczenie...skończyło sie na koszmarnym stresie i kilku szwach na głowie. Ale co przeżyliśmy to nasze bo zgubiła telefon uciekając i przez kilka godzin nikt nie miał z nia kontaktu...

Dziewczyny moje baby jest perfect[emoji846]
Wszysciutko pomierzone i sprawdzone.
Mózg, rdzeń kręgowy, serce, żołądek, nerki, pęcherz, pępowina, łożysko, kości, usta, przepływy... WSZYSTKO W PORZADKU[emoji173] No dziewczynka oczywiscie bez dwóch zdan[emoji16]
Moje łożysko jest pomiędzy dzidzia a brzuchem moim dlatego kopniaczki które czuje są bardzo delikatne. Jej główka leży dokładnie gdzie mój pepek( nawet ciut wyżej) czyli póki co jest ułożona pośladkowo:) ja mam dzis 19+1 a z pomiarów wychodzi 19+4 na ten moment. Rośnie mi ogolnie druga juz gimnastyczka( starsza juz praktycznie "zawodowo" w teamie od lat) bo nogi sobie na glowe zakładała, raczki do buźki wkładała i ogolnie baaardzo ruchliwa kluseczka[emoji7]
Spadł mi GŁAZ z serca dzis naprawdę.
Dziekuje Wam za wsparcie[emoji8][emoji8][emoji8]

1491587779-aaaaaa.jpeg

Gimnastyczka[emoji4][emoji7][emoji254]

reklama

Super kochana bardzo się cieszę że się odezwali i wszystko jest ok! [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry