reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dobrze ze wszystko ok!!
Przeżyłam to samo w zeszłym roku, moja kuzynka mieszka w Brukseli. Gdyby nie to ze zadzwoniła do niej koleżanka z która jeździła do pracy ze sie spóźni i zeby poczekała na nia ,to byłaby w pociągu/metrze w ktorym wybuchła bomba. Tak została na peronie, pociąg odjechał, bomba eksplodowała a na ich głowy posypał sie gruz. To sie nazywa przeznaczenie...skończyło sie na koszmarnym stresie i kilku szwach na głowie. Ale co przeżyliśmy to nasze bo zgubiła telefon uciekając i przez kilka godzin nikt nie miał z nia kontaktu...

Dziewczyny moje baby jest perfect[emoji846]
Wszysciutko pomierzone i sprawdzone.
Mózg, rdzeń kręgowy, serce, żołądek, nerki, pęcherz, pępowina, łożysko, kości, usta, przepływy... WSZYSTKO W PORZADKU[emoji173] No dziewczynka oczywiscie bez dwóch zdan[emoji16]
Moje łożysko jest pomiędzy dzidzia a brzuchem moim dlatego kopniaczki które czuje są bardzo delikatne. Jej główka leży dokładnie gdzie mój pepek( nawet ciut wyżej) czyli póki co jest ułożona pośladkowo:) ja mam dzis 19+1 a z pomiarów wychodzi 19+4 na ten moment. Rośnie mi ogolnie druga juz gimnastyczka( starsza juz praktycznie "zawodowo" w teamie od lat) bo nogi sobie na glowe zakładała, raczki do buźki wkładała i ogolnie baaardzo ruchliwa kluseczka[emoji7]
Spadł mi GŁAZ z serca dzis naprawdę.
Dziekuje Wam za wsparcie[emoji8][emoji8][emoji8]

1491587779-aaaaaa.jpeg

Gimnastyczka[emoji4][emoji7][emoji254]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najpiękniejsza [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze ze wszystko ok!!
Przeżyłam to samo w zeszłym roku, moja kuzynka mieszka w Brukseli. Gdyby nie to ze zadzwoniła do niej koleżanka z która jeździła do pracy ze sie spóźni i zeby poczekała na nia ,to byłaby w pociągu/metrze w ktorym wybuchła bomba. Tak została na peronie, pociąg odjechał, bomba eksplodowała a na ich głowy posypał sie gruz. To sie nazywa przeznaczenie...skończyło sie na koszmarnym stresie i kilku szwach na głowie. Ale co przeżyliśmy to nasze bo zgubiła telefon uciekając i przez kilka godzin nikt nie miał z nia kontaktu...

Dziewczyny moje baby jest perfect[emoji846]
Wszysciutko pomierzone i sprawdzone.
Mózg, rdzeń kręgowy, serce, żołądek, nerki, pęcherz, pępowina, łożysko, kości, usta, przepływy... WSZYSTKO W PORZADKU[emoji173] No dziewczynka oczywiscie bez dwóch zdan[emoji16]
Moje łożysko jest pomiędzy dzidzia a brzuchem moim dlatego kopniaczki które czuje są bardzo delikatne. Jej główka leży dokładnie gdzie mój pepek( nawet ciut wyżej) czyli póki co jest ułożona pośladkowo:) ja mam dzis 19+1 a z pomiarów wychodzi 19+4 na ten moment. Rośnie mi ogolnie druga juz gimnastyczka( starsza juz praktycznie "zawodowo" w teamie od lat) bo nogi sobie na glowe zakładała, raczki do buźki wkładała i ogolnie baaardzo ruchliwa kluseczka[emoji7]
Spadł mi GŁAZ z serca dzis naprawdę.
Dziekuje Wam za wsparcie[emoji8][emoji8][emoji8]

1491587779-aaaaaa.jpeg

Gimnastyczka[emoji4][emoji7][emoji254]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudna kocham

A ile sie juz starasz? No i spodziewwasz sie teraz owulacji czy juz dawno po? Ja dzis mam podobnie. Bol ja na miesiaczke/ovulacje.. a tu owulacja juz byla a miesiaczka ma byc nie wczesniej niz za tydzien.
Staram się pierwszy cykl po poronieniu. Jestem przed owulacja

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

I ja również! [emoji173]
@gabrika a ty jak się kochanie czujesz?

Wczoraj i dzisiaj raczej pod górkę :( ale walczę sama ze sobą...

Byłam dzisiaj zrobić bhcg i morfologię i panie w Medicover niczego nie świadome zaczęły mnie wypytywać, czy robimy pełny zestaw badań jak zawsze i jak się miewam... nawet nie wiem jak opisać ich miny jak powiedziałam, że już nie jestem w ciąży... miałam ochotę wyć do księżyca...

Przepraszam, znowu się użalam nad sobą...

Wczoraj i dzisiaj raczej pod górkę :( ale walczę sama ze sobą...

Byłam dzisiaj zrobić bhcg i morfologię i panie w Medicover niczego nie świadome zaczęły mnie wypytywać, czy robimy pełny zestaw badań jak zawsze i jak się miewam... nawet nie wiem jak opisać ich miny jak powiedziałam, że już nie jestem w ciąży... miałam ochotę wyć do księżyca...

Przepraszam, znowu się użalam nad sobą...
Nie uzalasz się nad sobą kochana. Wszystko będzie dobrze. Niestety ludzie będą dopytywac a to wcale nie pomaga.
Ja dostałam 2 tyg po list ze szpitala z wizytą usg pierwsza.. dzwoniłam mówiłam że chce odwołać a ta się pyta dlaczego [emoji20] no i tak...

Nie uzalasz się nad sobą kochana. Wszystko będzie dobrze. Niestety ludzie będą dopytywac a to wcale nie pomaga.
Ja dostałam 2 tyg po list ze szpitala z wizytą usg pierwsza.. dzwoniłam mówiłam że chce odwołać a ta się pyta dlaczego [emoji20] no i tak...

Tak, pamiętam jak o tym pisałaś... Ciężko jest przejść nad to do porządku dziennego.

Moja bhcg z dzisiaj: 2555 mIU/ml, ile myślicie będzie spadać?

Jak ja bym chciała cieszyć się, że jest taka wysoka... :(:(

reklama
Do góry