reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gabiś to bobotest?
One tam mają taki rowek, więc jak dla mnie jest negatyw :(

Bertha hmmm... no niby mam test czułości 10, ale myślisz że już w weekend by wyszedł?

Gabiś to bobotest?

Bertha hmmm... no niby mam test czułości 10, ale myślisz że już w weekend by wyszedł?

Też tak mi na myśl ten rowek przyszedł. Ja się jakoś specjalnie nie nastawiam, bo i tak planowałam zacząć od następnego cyklu, teraz byłoby mega zaskoczenie, tym bardziej, że jak pisałam wizytę u gina mam 15 czerwca a żadnych leków w domu :-( Poczekam do @, wtedy zobaczymy.

Gabis Skonsultuj się z innym ginem... ja w ciąży z córką też myślałam że mam dobrego lekarza. Jednak jak się zgłaszałam pod koniec ciąży to mnie olał i o mały włos nie doszło do tragedii. Mój obecny gin się za głowę złapał. Także może ktoś więcej stan dołoży żeby znów się sytuacja nie powtórzyła

reklama
Gabiś to bobotest?

Mysle ze jest szansa :) masz takie objawy to tak jakby juz zagnieżdżanie było jakis czas temu i betka rośnie - jesli jest ciąża..

Do góry