Ja widzę. Jest naprawdę bardzo cieniutka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę. Jest naprawdę bardzo cieniutka.
Owu była 21/22 majaa kiedy mialas owulacje? wyglada na ciaze, ale ja bym jutro powtorzyla
no to te 14 dni minelo, chcesz ten test powtorzyc?Owu była 21/22 maja
no to te 14 dni minelo, chcesz ten test powtorzyc?
bez recepty i zalecen lekarza nie wolno, ja bym zmienila lekarza na twoim miejscuMiałam zawsze tak jak Ty, jak tylko zrobiłam test...@ ale teraz mam 3 dni do @ i coś mnie podkusiło. Zobaczymy.
Lux - jestem na wątku po poronieniach, wiem jakie laski mają leki, ale jak mam zdobyć leki bez recepty?
a na betke nie chcesz isc? jaka mialas czulosc testu? polecam test nordtest, czulosc 10, jest super!Ja test powtórzyłam dziś rano już, ale użyłam innego testu - strumieniowego i tam była 1 kreska, dlatego mam wątpliwości
Gabiś to bobotest?
One tam mają taki rowek, więc jak dla mnie jest negatyw
Bertha hmmm... no niby mam test czułości 10, ale myślisz że już w weekend by wyszedł?
Gabiś to bobotest?
One tam mają taki rowek, więc jak dla mnie jest negatyw
Bertha hmmm... no niby mam test czułości 10, ale myślisz że już w weekend by wyszedł?