reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kciuki za jutrzejsze testy!! :)

Dziewczyny, u mnie 16 dc, test owulacyjny znowu negatywny, objawów owu brak... :-(
Czy to możliwe, że owu była dużo wcześniej zaraz po @ ?

A masz kremowy śluz?
Masz termometr? Zmierz jutro jak sie przebudziła temperaturę, najlepiej dopochwowo, bez wstawania i ruszania sie zbytniego. Jak bedzie niska to jeszcze przed owu, jak wyższa to juz po.
U mnie wyższa to juz 36.6, czy tez 36.8 - mierze dopochwowo.
Niższa u mnie - przed owu - to ok 36.4.

Patrząc na tabelkę, pokusić na test by sie mogły:
Fabimama, Karola, Mamuniol, Gabis - powtórka
Ja się wstrzymuje... może jutro kupię test. ;) jutro dopiero 29dc nie chce się rozczarować 1 kreska ... jak jutro @ rano nie zawita to kupię i mooooze zrobię w niedzielę... teraz znowu okucia z prawej strony!!!! To dopiero dziwne... boję się ze znowu nic z tego ; (
No dziewczynki ja zakupilam test w rosmanie, czulosc 10
Kusi zeby zrobic dzis juz, ale jak nie wyjdzie to bedę się ludzila ze to dlatego ze mocz z rana powinien byc.
Takze jutro rano siknę. Trzymajcie kciuki:)
Kochana trzymam kciuki! Foteczke rana prosimy!!! Nie każ nam czekać! Jak będą 2 krechy u Ciebie a moja @ jutro nie przyjdzie to w niedzielę zatestuje!
Dziewczyny, u mnie 16 dc, test owulacyjny znowu negatywny, objawów owu brak... :-(
Czy to możliwe, że owu była dużo wcześniej zaraz po @ ?
Nie znam sie niestety... ale moze to cykl bezowulacyjny?
Jak rano @ nie przyjdzie to bede testowac ;) tak mnie kostki bola, ze o matko, a tu dopiero polmetek pracy :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!!!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, nie mogę sie doczekać poranku :):) oby były krechy!!

A mnie wlasnie delikatnie cos zaczęły piersi ćmić.. Jakby miały zacząć bolec.. Od poronienia/zabiegu, czyli od 9 miesięcy, nigdy mnie przed @ nie bolały.. Przed poronieniem często bolały jakis tydzień przed @.
Zobaczymy jak sie rozkręci. Mam nadzieje ze sobie nie wmawiam, staram sie był obiektywna, ale nie wiadomo co podświadomość tam wymyśla.. :)

A mnie wlasnie delikatnie cos zaczęły piersi ćmić.. Jakby miały zacząć bolec.. Od poronienia/zabiegu, czyli od 9 miesięcy, nigdy mnie przed @ nie bolały.. Przed poronieniem często bolały jakis tydzień przed @.
Zobaczymy jak sie rozkręci. Mam nadzieje ze sobie nie wmawiam, staram sie był obiektywna, ale nie wiadomo co podświadomość tam wymyśla.. :)
No wlasnie kochana... ja tez sie boje ze te wszystkie objawy sa poprostu w mohej glowie....

Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby były jutro 2 kreseczki!

reklama
Ja się wstrzymuje... może jutro kupię test. ;) jutro dopiero 29dc nie chce się rozczarować 1 kreska ... jak jutro @ rano nie zawita to kupię i mooooze zrobię w niedzielę... teraz znowu okucia z prawej strony!!!! To dopiero dziwne... boję się ze znowu nic z tego ; (

Kochana trzymam kciuki! Foteczke rana prosimy!!! Nie każ nam czekać! Jak będą 2 krechy u Ciebie a moja @ jutro nie przyjdzie to w niedzielę zatestuje!

Nie znam sie niestety... ale moze to cykl bezowulacyjny?

Trzymam kciuki!!!!!!

Mam to samo, kłuje z prawej strony i boje się, że znowu nic :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry