reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kciuki za jutrzejsze testy!! :)

Dziewczyny, u mnie 16 dc, test owulacyjny znowu negatywny, objawów owu brak... :-(
Czy to możliwe, że owu była dużo wcześniej zaraz po @ ?

A masz kremowy śluz?
Masz termometr? Zmierz jutro jak sie przebudziła temperaturę, najlepiej dopochwowo, bez wstawania i ruszania sie zbytniego. Jak bedzie niska to jeszcze przed owu, jak wyższa to juz po.
U mnie wyższa to juz 36.6, czy tez 36.8 - mierze dopochwowo.
Niższa u mnie - przed owu - to ok 36.4.

Patrząc na tabelkę, pokusić na test by sie mogły:
Fabimama, Karola, Mamuniol, Gabis - powtórka
Ja się wstrzymuje... może jutro kupię test. ;) jutro dopiero 29dc nie chce się rozczarować 1 kreska ... jak jutro @ rano nie zawita to kupię i mooooze zrobię w niedzielę... teraz znowu okucia z prawej strony!!!! To dopiero dziwne... boję się ze znowu nic z tego ; (
No dziewczynki ja zakupilam test w rosmanie, czulosc 10
Kusi zeby zrobic dzis juz, ale jak nie wyjdzie to bedę się ludzila ze to dlatego ze mocz z rana powinien byc.
Takze jutro rano siknę. Trzymajcie kciuki:)
Kochana trzymam kciuki! Foteczke rana prosimy!!! Nie każ nam czekać! Jak będą 2 krechy u Ciebie a moja @ jutro nie przyjdzie to w niedzielę zatestuje!
Dziewczyny, u mnie 16 dc, test owulacyjny znowu negatywny, objawów owu brak... :-(
Czy to możliwe, że owu była dużo wcześniej zaraz po @ ?
Nie znam sie niestety... ale moze to cykl bezowulacyjny?
Jak rano @ nie przyjdzie to bede testowac ;) tak mnie kostki bola, ze o matko, a tu dopiero polmetek pracy :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!!!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, nie mogę sie doczekać poranku :):) oby były krechy!!

A mnie wlasnie delikatnie cos zaczęły piersi ćmić.. Jakby miały zacząć bolec.. Od poronienia/zabiegu, czyli od 9 miesięcy, nigdy mnie przed @ nie bolały.. Przed poronieniem często bolały jakis tydzień przed @.
Zobaczymy jak sie rozkręci. Mam nadzieje ze sobie nie wmawiam, staram sie był obiektywna, ale nie wiadomo co podświadomość tam wymyśla.. :)

A mnie wlasnie delikatnie cos zaczęły piersi ćmić.. Jakby miały zacząć bolec.. Od poronienia/zabiegu, czyli od 9 miesięcy, nigdy mnie przed @ nie bolały.. Przed poronieniem często bolały jakis tydzień przed @.
Zobaczymy jak sie rozkręci. Mam nadzieje ze sobie nie wmawiam, staram sie był obiektywna, ale nie wiadomo co podświadomość tam wymyśla.. :)
No wlasnie kochana... ja tez sie boje ze te wszystkie objawy sa poprostu w mohej glowie....

Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby były jutro 2 kreseczki!

reklama
Ja się wstrzymuje... może jutro kupię test. ;) jutro dopiero 29dc nie chce się rozczarować 1 kreska ... jak jutro @ rano nie zawita to kupię i mooooze zrobię w niedzielę... teraz znowu okucia z prawej strony!!!! To dopiero dziwne... boję się ze znowu nic z tego ; (

Kochana trzymam kciuki! Foteczke rana prosimy!!! Nie każ nam czekać! Jak będą 2 krechy u Ciebie a moja @ jutro nie przyjdzie to w niedzielę zatestuje!

Nie znam sie niestety... ale moze to cykl bezowulacyjny?

Trzymam kciuki!!!!!!

Mam to samo, kłuje z prawej strony i boje się, że znowu nic :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry