reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Końskie muchy... Ugryzienie ich boli a one same są ohydne ! Współczuję...

Fani a nie mysleliscie, żeby jednak im powiedzieć ?:)
W sensie o wyjeździe czy dzidzi? Oni chcą rodzeństwa bo sami nam mówili ;) jak miałam grupę zoladkowa i wymiotowalam przez tydzień to pytali czy aby na pewno w ciąży nie jestem... bo muszę dbać o siebie.;) pozatym to nie sa mali chlopcy.. wiedza jak sie robi dzieci... a glupio bym sie czula jak by wieczorem mowili ze ida szybciej spac zebysmy nad dzidzia dzialali ;) hahaha

O Polsce wiedzą że lecimy.. Ale nie wiedzą kiedy jak i gdzie będziemy... znając ich mamę nie zapewni im żadnego dnia rozrywki czy wyjazdu gdziekolwiek... a my chcemy objechac cala polske.. wroclawskie zoo , w lodzi chcemy zwiedzic eksperymentarium , pitem nad morzem 9 dni pitem na mazury na 2 dni... a pitem zatrzymac sie znowu w polowie polski na nic i malopolska i jrakow na 6 dni... też nie chcemy żeby wiedzieli teraz .. żeby im po prostu przykro nie było. A jak wrócimy i oni wrócą do domku to cgemy gdzieś ich na weekend zabrać ;) żeby mieli coś dla siebie;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

W sensie o wyjeździe czy dzidzi? Oni chcą rodzeństwa bo sami nam mówili ;) jak miałam grupę zoladkowa i wymiotowalam przez tydzień to pytali czy aby na pewno w ciąży nie jestem... bo muszę dbać o siebie.;) pozatym to nie sa mali chlopcy.. wiedza jak sie robi dzieci... a glupio bym sie czula jak by wieczorem mowili ze ida szybciej spac zebysmy nad dzidzia dzialali ;) hahaha

O Polsce wiedzą że lecimy.. Ale nie wiedzą kiedy jak i gdzie będziemy... znając ich mamę nie zapewni im żadnego dnia rozrywki czy wyjazdu gdziekolwiek... a my chcemy objechac cala polske.. wroclawskie zoo , w lodzi chcemy zwiedzic eksperymentarium , pitem nad morzem 9 dni pitem na mazury na 2 dni... a pitem zatrzymac sie znowu w polowie polski na nic i malopolska i jrakow na 6 dni... też nie chcemy żeby wiedzieli teraz .. żeby im po prostu przykro nie było. A jak wrócimy i oni wrócą do domku to cgemy gdzieś ich na weekend zabrać ;) żeby mieli coś dla siebie;)

Myślałam o dziecku właśnie, bo pomyślałam, że mogłoby później być : nie wiecie jak się zabezpieczać ? Albo inne dziwne teksty nastolatków :)) ewentualnie żal, że nie traktujecie ich jak dorosłych bo nie informujecie o ważnych planach :)
Aczkolwiek Twój argument który podalas do mnie przemawia :)

Myślałam o dziecku właśnie, bo pomyślałam, że mogłoby później być : nie wiecie jak się zabezpieczać ? Albo inne dziwne teksty nastolatków :)) ewentualnie żal, że nie traktujecie ich jak dorosłych bo nie informujecie o ważnych planach :)
Aczkolwiek Twój argument który podalas do mnie przemawia :)
Dokladnie o to chodzi ;) pytali o to czy planujemy dzieci wiecej ze 4 lata temu.. powiedzielismy ze nie wiemy. Jeśli Bozia nam da to będziemy się cieszyć ;) pytali po tym jak moja teściowa im oświadczyła : ze przez to ze biorę ich pod swoje barki jako obce dzieci to przez nich muszę zrezygnować z posiadania więcej dzieci bo kto by dał radę wychować 4 lub więcej ... dzieci pomyślała że będą dla mnie przeszkodą a wcale tak nie było. Każda ważna decyzje podejmuje razem ale teściowa tego nie rozumie....

No i dzien zaczyna sie psuc, jutro mialam zrobic urodzinowego grilla, a tu dupa. Jeszcze by tego brakowalo, zeby ta karta graficzna co dzielnie ja naprawialam od rana nie dzialala :/ yh czas sie zbierac do pracy.. @ nie przyszla jeszcze, ciagnie mnie podbrzusze, a nigdy nie mialam boli przed @,dopiero jak zobaczylam, ze przyszla :D a piersi bola, ze kosmos.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

test.jpg

Chyba teraz się udało. Ciekawe czy zobaczycie tą cienką kreskę...

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Do góry