reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Końskie muchy... Ugryzienie ich boli a one same są ohydne ! Współczuję...

Fani a nie mysleliscie, żeby jednak im powiedzieć ?:)
W sensie o wyjeździe czy dzidzi? Oni chcą rodzeństwa bo sami nam mówili ;) jak miałam grupę zoladkowa i wymiotowalam przez tydzień to pytali czy aby na pewno w ciąży nie jestem... bo muszę dbać o siebie.;) pozatym to nie sa mali chlopcy.. wiedza jak sie robi dzieci... a glupio bym sie czula jak by wieczorem mowili ze ida szybciej spac zebysmy nad dzidzia dzialali ;) hahaha

O Polsce wiedzą że lecimy.. Ale nie wiedzą kiedy jak i gdzie będziemy... znając ich mamę nie zapewni im żadnego dnia rozrywki czy wyjazdu gdziekolwiek... a my chcemy objechac cala polske.. wroclawskie zoo , w lodzi chcemy zwiedzic eksperymentarium , pitem nad morzem 9 dni pitem na mazury na 2 dni... a pitem zatrzymac sie znowu w polowie polski na nic i malopolska i jrakow na 6 dni... też nie chcemy żeby wiedzieli teraz .. żeby im po prostu przykro nie było. A jak wrócimy i oni wrócą do domku to cgemy gdzieś ich na weekend zabrać ;) żeby mieli coś dla siebie;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

W sensie o wyjeździe czy dzidzi? Oni chcą rodzeństwa bo sami nam mówili ;) jak miałam grupę zoladkowa i wymiotowalam przez tydzień to pytali czy aby na pewno w ciąży nie jestem... bo muszę dbać o siebie.;) pozatym to nie sa mali chlopcy.. wiedza jak sie robi dzieci... a glupio bym sie czula jak by wieczorem mowili ze ida szybciej spac zebysmy nad dzidzia dzialali ;) hahaha

O Polsce wiedzą że lecimy.. Ale nie wiedzą kiedy jak i gdzie będziemy... znając ich mamę nie zapewni im żadnego dnia rozrywki czy wyjazdu gdziekolwiek... a my chcemy objechac cala polske.. wroclawskie zoo , w lodzi chcemy zwiedzic eksperymentarium , pitem nad morzem 9 dni pitem na mazury na 2 dni... a pitem zatrzymac sie znowu w polowie polski na nic i malopolska i jrakow na 6 dni... też nie chcemy żeby wiedzieli teraz .. żeby im po prostu przykro nie było. A jak wrócimy i oni wrócą do domku to cgemy gdzieś ich na weekend zabrać ;) żeby mieli coś dla siebie;)

Myślałam o dziecku właśnie, bo pomyślałam, że mogłoby później być : nie wiecie jak się zabezpieczać ? Albo inne dziwne teksty nastolatków :)) ewentualnie żal, że nie traktujecie ich jak dorosłych bo nie informujecie o ważnych planach :)
Aczkolwiek Twój argument który podalas do mnie przemawia :)

Myślałam o dziecku właśnie, bo pomyślałam, że mogłoby później być : nie wiecie jak się zabezpieczać ? Albo inne dziwne teksty nastolatków :)) ewentualnie żal, że nie traktujecie ich jak dorosłych bo nie informujecie o ważnych planach :)
Aczkolwiek Twój argument który podalas do mnie przemawia :)
Dokladnie o to chodzi ;) pytali o to czy planujemy dzieci wiecej ze 4 lata temu.. powiedzielismy ze nie wiemy. Jeśli Bozia nam da to będziemy się cieszyć ;) pytali po tym jak moja teściowa im oświadczyła : ze przez to ze biorę ich pod swoje barki jako obce dzieci to przez nich muszę zrezygnować z posiadania więcej dzieci bo kto by dał radę wychować 4 lub więcej ... dzieci pomyślała że będą dla mnie przeszkodą a wcale tak nie było. Każda ważna decyzje podejmuje razem ale teściowa tego nie rozumie....

No i dzien zaczyna sie psuc, jutro mialam zrobic urodzinowego grilla, a tu dupa. Jeszcze by tego brakowalo, zeby ta karta graficzna co dzielnie ja naprawialam od rana nie dzialala :/ yh czas sie zbierac do pracy.. @ nie przyszla jeszcze, ciagnie mnie podbrzusze, a nigdy nie mialam boli przed @,dopiero jak zobaczylam, ze przyszla :D a piersi bola, ze kosmos.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

test.jpg

Chyba teraz się udało. Ciekawe czy zobaczycie tą cienką kreskę...

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 218
reklama
Do góry