reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zobacz załącznik 759305

Chyba teraz się udało. Ciekawe czy zobaczycie tą cienką kreskę...
Nie wiem czy widze czy tak bardzo chce widzirc, ze widze... Ale gratuluje!
No i dzien zaczyna sie psuc, jutro mialam zrobic urodzinowego grilla, a tu dupa. Jeszcze by tego brakowalo, zeby ta karta graficzna co dzielnie ja naprawialam od rana nie dzialala :/ yh czas sie zbierac do pracy.. @ nie przyszla jeszcze, ciagnie mnie podbrzusze, a nigdy nie mialam boli przed @,dopiero jak zobaczylam, ze przyszla :D a piersi bola, ze kosmos.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moj tescik z wczorajszego popoludnia, kreseczka bladziutka ale jest, za to @ brak !!! i od wczoraj ciagle mam zgage i mi niedobrze [emoji33] [emoji15] [emoji13] [emoji12] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 759267

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===
Piękny widok :):)

No i stało się ... jestem na szczycie tabelki.. choć nie powiem marze żeby z niej uciec na tą niżej ;) objawow ciazowych hmmm bolace piersi.. ale to norma od kiedy biorę kwas foliowy.. i lekkie ciagniecia w dole.. wczoraj miałam nudności... śpię jak zabita... i to tyle. Przed okresem zawsze bolą mnie plecy... Tym razem nic... Ale może tylko sobie wmawiam :( przed nami wielki tydzien testów.... prosze wszystkie ciezaroweczki i przeslanie masy ciazowych fluidkow!!!!
No to masz trochę tych objawów! :)

dobry nie wiem jak Wy, ale moj poranek to horror, najpierw takie mdlosci mnie obudzily, ze oddychac mi bylo ciezko potem moj Tomek o 4-ej rano przyszedl i mowi, ze nie moze oddychac, i dusi go szyja, ja patrze a ona cala w pecherzach z ropa i dziurami!!! o malo na zawal nie zeszlam, pojechalismy na pogotowie i okazalo sie, ze uwaga-jest opogryziony i to reakcja alergiczna organizmu, dostal zastrzyki i kroplowke, dzwonilam do tesciowej i co? i moje cudowna szwagierka tez ma takie bąble z ropa i jedzie do lekarza...Boze
Jej, kolejna straszna historia! Dobrze ze szybko do szpitala pojechaliście.

20 dc... byle do wtorku:p
Nie testujesz wcześniej??

Ale to leci :):)

@ nie przyszla jeszcze, ciagnie mnie podbrzusze, a nigdy nie mialam boli przed @,dopiero jak zobaczylam, ze przyszla :D a piersi bola, ze kosmos.
Tez obiecujące objawy! :)

U mnie dzisiaj na razie brak objawów. Jak kawałek podbiegłam to zakłuło mnie w prawym jajniku jednorazowo znowu i tyle.

Karola - ja się jeszcze nie cieszę. Wręcz trzęsę portami...po dwóch obumarciach :unsure: wszystkie mają już jakieś leczenie (Clexane,encorton,acart itp...) a ja nic nie mam....:hmm: A Ty robiłaś test? bo objawy masz ciążowe, ja bynajmniej takie miałam poprzednio :tak:

Karola - ja się jeszcze nie cieszę. Wręcz trzęsę portami...po dwóch obumarciach :unsure: wszystkie mają już jakieś leczenie (Clexane,encorton,acart itp...) a ja nic nie mam....:hmm: A Ty robiłaś test? bo objawy masz ciążowe, ja bynajmniej takie miałam poprzednio :tak:
jak to nic nie masz? jakiego Ty masz lekarza?

No właśnie....
Powiedział mi,że mam przyjść jak będę miała 2 kreseczki, wtedy wdrożymy leczenie. Ale nie zapisał nic na teraz, żebym już w domu miała. Mam od poprzedniego razu Luteinę i Acard. Oczywiście Femibion, ale to wiadomo.
lutka i acard ok, ale jesli stracilas dwie ciaze to wedlug mnie powinny byc tez inne leki, np Clexane itp, moze wejdz na watek starania po straconej ciazy, tam sa dziewczyny tez po kilku stratach i one Ci doradza co i jak, z wlasnego doswiadczenia, ja jestem po jednej stracie, obecnie leci mi 11 tydzien, zaraz zaczne 12 i w tej ciazy mam duphaston przepisany 2x1, tak zapobiegawczo bo progesteron mam ok i kosmowke tez, dobry lekarz powinien dac taki zestaw lekow, ze spokojnie bys donosila kolejna ciaze

No tak, musze trzymac swoje szalone rozszalenie na wodzy, ale i tak wierze, ze to juz, Gabi! A ja nie testuje, bo zawsze jak zatestuje to od razu przychodzi @ :x tak wiec zobaczymy czy sie spozni, i jak tak to testujem ;)

No tak, musze trzymac swoje szalone rozszalenie na wodzy, ale i tak wierze, ze to juz, Gabi! A ja nie testuje, bo zawsze jak zatestuje to od razu przychodzi @ :x tak wiec zobaczymy czy sie spozni, i jak tak to testujem ;)

Miałam zawsze tak jak Ty, jak tylko zrobiłam test...@ ale teraz mam 3 dni do @ i coś mnie podkusiło. Zobaczymy.

Lux - jestem na wątku po poronieniach, wiem jakie laski mają leki, ale jak mam zdobyć leki bez recepty?

reklama
Miałam zawsze tak jak Ty, jak tylko zrobiłam test...@ ale teraz mam 3 dni do @ i coś mnie podkusiło. Zobaczymy.

Lux - jestem na wątku po poronieniach, wiem jakie laski mają leki, ale jak mam zdobyć leki bez recepty?
A ja się powstrzymam! :D
Moze sprobuj konsultacji z innym lekarzem, powiedz co Cie niepokoi, zapytaj...

Do góry