reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zobacz załącznik 759305

Chyba teraz się udało. Ciekawe czy zobaczycie tą cienką kreskę...
Mi też się wydaje ze tak jest kreska... może faktycznie na betę idź? Albo kup test jeszcze innej firmy mocniejszy i zrób za 2 dni... trzymam kciuki!
Piękny widok :):)

No to masz trochę tych objawów! :)

Jej, kolejna straszna historia! Dobrze ze szybko do szpitala pojechaliście.

Nie testujesz wcześniej??

Ale to leci :):)

Tez obiecujące objawy! :)

U mnie dzisiaj na razie brak objawów. Jak kawałek podbiegłam to zakłuło mnie w prawym jajniku jednorazowo znowu i tyle.
Kurde z kazda chwila sie zastanawiam czy leciec popoludniu po test i jutro zrobic... cycki mnie tak bola ze na brzuchu nawet sie nie moge polozyc... ehhh ale znajac zycie @ przyjdzie jutro lub za 2 dni... .

Które tańsze testy ciazowe z allegro polecacie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde z kazda chwila sie zastanawiam czy leciec popoludniu po test i jutro zrobic... cycki mnie tak bola ze na brzuchu nawet sie nie moge polozyc... ehhh ale znajac zycie @ przyjdzie jutro lub za 2 dni... .

Które tańsze testy ciazowe z allegro polecacie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja głosuje za testem jutro! :):)

Bertha u mnie póki co poza lekkim kłóciem w jajnikach objawów brak. Te które wymieniałam tu wcześniej miałam raptem na dzień przed @w ciąży z córcią.
Poczekam z testowaniem najkrócej do poniedziałku.

Patrząc na tabelkę, pokusić na test by sie mogły:
Fabimama, Karola, Mamuniol, Gabis - powtórka

Jestem za ! Dziewczyny czekamy ;)

reklama
Do góry