reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie jestem pewna czy to na pewno kontrol... Wyjrzałam przez okno zobaczyć kto to, 2 gostków wsiadło do samochodu, coś notowali w notesie i odjechali..... Nawet mam część nr rejestracyjnych, bo zapamiętałam... Bo nagłego olśnienia dostałam.

A dostałaś pismo, że będziesz mieć kontrolę z ZUS? O ile się orientuję powinnaś dostać pismo i masz do 7 dni na skontaktowanie się z ZUS i przygotowanie dokumentów.

reklama
Dzięki za przyjęcie!

Wooow, ale jestescie aktywne, 2 dni i tyle postow!

z lekarzami jest ciezko... mnie w wieku 18 lat pani doktor powiedziala, ze mam PCO i nie bede miec dzieci, a jednak jedno mam i to calkiem szybko od poczatku staran (w 6 cyklu po odstawieniu Yasminu).
Jeszcze gorsi sa pediatrzy - z racji ze synek urodzil sie jako skrajny wczesniak, nieraz slyszalam ze moj syn nie ma prawa zyc.
takze dobry i ludzki lekarz to ewenement w przyrodzie.

btw. @ nadal brak. bHCG we wtorek <0,1 czyli nie ma mowy o ciazy. dziś u gina dostlam duphaston, od 10 ddni potem w 16-25dc, do tego dziala jako wspomagacz zaciazenia. Duphaston czy tez Luteine bralam nie raz, rowniez w ciazy, takze licze na szybkie efekty :)

Ja mam torbiele na jajnikach endometrialne i Pani doktor powiedziała, ze jestem bezpłodna. Owszem nie moge zajsć w ciąże choc bardzo chce, ale poszłam do innego lekarza i wszystko mi wyjasnił. Także wszystko zależy od lekarza.

Marc glowka do gory.Wyniki nie sa zle.Wszystko bedzie dobrze

Ale produkcja a ja dzis taka zalatana ze ledwo nadrabiam.Pogosda brzydka ale musialam jechac na zakupy i dopiero usiadlam.Zaraz odebrac starsza corke ze szkoly,obiad,lekcje i dzien zleci.Mala mi wczoraj pol nocy wymiotowala.Padam juz na dziob

A dostałaś pismo, że będziesz mieć kontrolę z ZUS? O ile się orientuję powinnaś dostać pismo i masz do 7 dni na skontaktowanie się z ZUS i przygotowanie dokumentów.

Oni chyba jak kontrole w domu robią to nie wysyłaja pisma, ale moge sie mylić. Wydaje mi się, że jak wzywają do siebie to wysyłaja pismo,bo tak miał kolega mojego meża. Moge się mylić.

Dziewczyny, jeśli miałam kontrol z ZUSu a nie otworzyłam drzwi, bo źle się czuje, leże pod pierzyną w piżamie, to co mam teraz robić :( o ja głupiaaaaaaaaa
Mogłaś się kąpać, być w toalecie, cokolwiek :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry