reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiecie co jestem w szoku, wczoraj moj kochany wracał z pracy i poprosiłam aby zaszedł do apteki i kupił mi termometr owulacyjny, najlepiej taki aby poazywał dwie cyfry po przecinku, kobiety go wysmiały w pieciu aptekach !!!! ze od 4 lat owo sie tego nie stosuje ... jestem poirytowana , zamówiłam z allegro !
To jest dobry pomysł! Też sobie zamówię, a co... [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin , @Spark hehe wiecie kochane jakie ja mam nastawienie co do testowania :p:D mnie moze od zwariowania uratowac tylko cierpliwosc wierzcie mi ze nauczylam sie tego po poprzedniej ciazy w ktorej tej cierpliwosci nie mialam I co miesiac robilam po 2-3 testy ciazowe dlatego poki co czekam jak juz pisalam wczesniej do woeczora jeszcze duzo czasu wiec wszystko sie moze zdarzyc dzioluszki :happy::happy2:
@StorAnia no ni mosz wyjscia zreszta kiedys sama mi napisalas ze moze jestes stara ale uparta I bedziesz walczyc do konca takze tego sie trzymamy kochana tylko nieskonczona wiara mozemy czegos dokonac w swoim zyciu ;-) ;)

Dziewczyny, jak tak sobie Was czytam to mogłybyscie jak dla mnie małą klinikę leczenia niepłodności założyć! Macie większą wiedzę i dużo lepsze podejście do przyszłych mamusiek niż niejeden lekarz! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się...ja natrafiłam na Lekarke, któa po usg ztwierdziła, że jestem bezpłodna i mam jak najszybciej iśc do kliniki leczenia niepłodnosci, a inny lekarz wszystko wyjasnił i powiedział że byłby ostatnim lekarzem który miałby cos takiego powiedzieć.

Ciesz sie wynikami @marc bo jak wiesz nie jedna chcialaby miec takie jestes zdrowa mloda kobieta I teraz tylko dolozcie z twoim lubym wszelkich staran w poczeciu maluszka ja juz dzis trzymam za Ciebie &&&& zreszta jak w kazdym cyklu ktory zaczynalas ... ❤❤️❤️
@Docia1975 za ciebie tez &&&& niech jutrzejszy test rozczaruje cie bardzo bardzo pozytywnie !!!!

:-* dziękuje pięknie jak zawsze Słońce :-*

Dziewczyny, jeśli miałam kontrol z ZUSu a nie otworzyłam drzwi, bo źle się czuje, leże pod pierzyną w piżamie, to co mam teraz robić :( o ja głupiaaaaaaaaa

Moim zdaniem niczym się nie denerwować tylko pojechać do zusu i to wyjaśnić

Nie jestem pewna czy to na pewno kontrol... Wyjrzałam przez okno zobaczyć kto to, 2 gostków wsiadło do samochodu, coś notowali w notesie i odjechali..... Nawet mam część nr rejestracyjnych, bo zapamiętałam... Bo nagłego olśnienia dostałam.

Dzięki za przyjęcie!

Wooow, ale jestescie aktywne, 2 dni i tyle postow!

z lekarzami jest ciezko... mnie w wieku 18 lat pani doktor powiedziala, ze mam PCO i nie bede miec dzieci, a jednak jedno mam i to calkiem szybko od poczatku staran (w 6 cyklu po odstawieniu Yasminu).
Jeszcze gorsi sa pediatrzy - z racji ze synek urodzil sie jako skrajny wczesniak, nieraz slyszalam ze moj syn nie ma prawa zyc.
takze dobry i ludzki lekarz to ewenement w przyrodzie.

btw. @ nadal brak. bHCG we wtorek <0,1 czyli nie ma mowy o ciazy. dziś u gina dostlam duphaston, od 10 ddni potem w 16-25dc, do tego dziala jako wspomagacz zaciazenia. Duphaston czy tez Luteine bralam nie raz, rowniez w ciazy, takze licze na szybkie efekty :)

reklama
Nie jestem pewna czy to na pewno kontrol... Wyjrzałam przez okno zobaczyć kto to, 2 gostków wsiadło do samochodu, coś notowali w notesie i odjechali..... Nawet mam część nr rejestracyjnych, bo zapamiętałam... Bo nagłego olśnienia dostałam.

To jeśli tak to poczekaj spokojnie. Jeśli to Zus, to dostaniesz od nich wezwanie i wtedy wyjaśnisz wszystko. Ja bym się nie stresowała. Masz zwolnienie to masz prawo źle się czuć.

Do góry