reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiecie co jestem w szoku, wczoraj moj kochany wracał z pracy i poprosiłam aby zaszedł do apteki i kupił mi termometr owulacyjny, najlepiej taki aby poazywał dwie cyfry po przecinku, kobiety go wysmiały w pieciu aptekach !!!! ze od 4 lat owo sie tego nie stosuje ... jestem poirytowana , zamówiłam z allegro !
To jest dobry pomysł! Też sobie zamówię, a co... [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin , @Spark hehe wiecie kochane jakie ja mam nastawienie co do testowania :p:D mnie moze od zwariowania uratowac tylko cierpliwosc wierzcie mi ze nauczylam sie tego po poprzedniej ciazy w ktorej tej cierpliwosci nie mialam I co miesiac robilam po 2-3 testy ciazowe dlatego poki co czekam jak juz pisalam wczesniej do woeczora jeszcze duzo czasu wiec wszystko sie moze zdarzyc dzioluszki :happy::happy2:
@StorAnia no ni mosz wyjscia zreszta kiedys sama mi napisalas ze moze jestes stara ale uparta I bedziesz walczyc do konca takze tego sie trzymamy kochana tylko nieskonczona wiara mozemy czegos dokonac w swoim zyciu ;-) ;)

Dziewczyny, jak tak sobie Was czytam to mogłybyscie jak dla mnie małą klinikę leczenia niepłodności założyć! Macie większą wiedzę i dużo lepsze podejście do przyszłych mamusiek niż niejeden lekarz! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się...ja natrafiłam na Lekarke, któa po usg ztwierdziła, że jestem bezpłodna i mam jak najszybciej iśc do kliniki leczenia niepłodnosci, a inny lekarz wszystko wyjasnił i powiedział że byłby ostatnim lekarzem który miałby cos takiego powiedzieć.

Ciesz sie wynikami @marc bo jak wiesz nie jedna chcialaby miec takie jestes zdrowa mloda kobieta I teraz tylko dolozcie z twoim lubym wszelkich staran w poczeciu maluszka ja juz dzis trzymam za Ciebie &&&& zreszta jak w kazdym cyklu ktory zaczynalas ... ❤❤️❤️
@Docia1975 za ciebie tez &&&& niech jutrzejszy test rozczaruje cie bardzo bardzo pozytywnie !!!!

:-* dziękuje pięknie jak zawsze Słońce :-*

Dziewczyny, jeśli miałam kontrol z ZUSu a nie otworzyłam drzwi, bo źle się czuje, leże pod pierzyną w piżamie, to co mam teraz robić :( o ja głupiaaaaaaaaa

Moim zdaniem niczym się nie denerwować tylko pojechać do zusu i to wyjaśnić

Nie jestem pewna czy to na pewno kontrol... Wyjrzałam przez okno zobaczyć kto to, 2 gostków wsiadło do samochodu, coś notowali w notesie i odjechali..... Nawet mam część nr rejestracyjnych, bo zapamiętałam... Bo nagłego olśnienia dostałam.

Dzięki za przyjęcie!

Wooow, ale jestescie aktywne, 2 dni i tyle postow!

z lekarzami jest ciezko... mnie w wieku 18 lat pani doktor powiedziala, ze mam PCO i nie bede miec dzieci, a jednak jedno mam i to calkiem szybko od poczatku staran (w 6 cyklu po odstawieniu Yasminu).
Jeszcze gorsi sa pediatrzy - z racji ze synek urodzil sie jako skrajny wczesniak, nieraz slyszalam ze moj syn nie ma prawa zyc.
takze dobry i ludzki lekarz to ewenement w przyrodzie.

btw. @ nadal brak. bHCG we wtorek <0,1 czyli nie ma mowy o ciazy. dziś u gina dostlam duphaston, od 10 ddni potem w 16-25dc, do tego dziala jako wspomagacz zaciazenia. Duphaston czy tez Luteine bralam nie raz, rowniez w ciazy, takze licze na szybkie efekty :)

reklama
Nie jestem pewna czy to na pewno kontrol... Wyjrzałam przez okno zobaczyć kto to, 2 gostków wsiadło do samochodu, coś notowali w notesie i odjechali..... Nawet mam część nr rejestracyjnych, bo zapamiętałam... Bo nagłego olśnienia dostałam.

To jeśli tak to poczekaj spokojnie. Jeśli to Zus, to dostaniesz od nich wezwanie i wtedy wyjaśnisz wszystko. Ja bym się nie stresowała. Masz zwolnienie to masz prawo źle się czuć.

Do góry