reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mogłaś się kąpać, być w toalecie, cokolwiek :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
i taka bede miała wymówkę w razie "W"

reklama
Ale to myslisz, że sprawdzają Cię czy jesteś rzeczywiście na L4? Tak?

No nikt inny nie przychodzi mi do głowy, kto to mógłby być, więc tak... myślę, że to mogła być ta kontrol z ZUSu, czy np nie pracuje gdzis na lewo czy cos... Wyjaśni się za kilka dni, czy bedzie pismo czy nie, żeby wyjaśnić wszystko

To ja w ogóle nie wiedziałam że coś takiego się naprawdę dzieje... No i co sprawdzają? A nie można być wtedy np u mamusi?? Wiadomo kto robi najlepszy leczniczy dodałem przecież...

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdzaja czy ktoś nie oszukuje. Tak ja słyszałam o takich kontrolach. Powinno sie przebywac w domu. Jednakże w trakcie zwolnienia chodzi sie tez na badania itd. Można sie wtedy kapac, spac cokolwiek, dlatego jesli to Zus to wysle pismo aby się stawic i wyjaśnić

Dzięki za przyjęcie!

Wooow, ale jestescie aktywne, 2 dni i tyle postow!

z lekarzami jest ciezko... mnie w wieku 18 lat pani doktor powiedziala, ze mam PCO i nie bede miec dzieci, a jednak jedno mam i to calkiem szybko od poczatku staran (w 6 cyklu po odstawieniu Yasminu).
Jeszcze gorsi sa pediatrzy - z racji ze synek urodzil sie jako skrajny wczesniak, nieraz slyszalam ze moj syn nie ma prawa zyc.
takze dobry i ludzki lekarz to ewenement w przyrodzie.

btw. @ nadal brak. bHCG we wtorek <0,1 czyli nie ma mowy o ciazy. dziś u gina dostlam duphaston, od 10 ddni potem w 16-25dc, do tego dziala jako wspomagacz zaciazenia. Duphaston czy tez Luteine bralam nie raz, rowniez w ciazy, takze licze na szybkie efekty :)
Jesli moge spytac to w ktorym tyg urodziłas synka?

Emzilka, ja miałam kontrole i nikt mnie wcześniej nie informował. Przyszły dwie panie, sprawdziły moj dowód i kazały się podpisać na liście i to tyle. Wiecej ich nie widziałam [emoji6] a udało mi się bo juz byłam w kurtce i miałam wychodzić ale nie mialam l4 ze wskazaniem do leżenia wiec miałam prawo wyjsć [emoji6] może odwiedzą Cię jeszcze raz [emoji6] a tak jak piszą dziewczyny- zawsze mogłaś się myć albo spać i nie słyszeć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, ale dzisiaj boli mnie dziwnie i zrobiłam. Czy to co wyszło oznacza owulację?
1491482051-aaaaaa.jpeg

reklama
@Emzilka oni sprawdzają, ale mój lekarz powiedział, ze praktycznie wszystkie takie kontrole są jak pracodawca Cię podpierniczy. Oni mają obowiązek Ci powiedzieć jaki jest powód kontroli i z czyjego wezwania. Mam nadzieję, ze nie będziesz miała problemów. Może to w ogóle nie był ZUS.

Do góry