Emzilka
Fanka BB :)
i taka bede miała wymówkę w razie "W"Mogłaś się kąpać, być w toalecie, cokolwiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i taka bede miała wymówkę w razie "W"Mogłaś się kąpać, być w toalecie, cokolwiek
Ale to myslisz, że sprawdzają Cię czy jesteś rzeczywiście na L4? Tak?
Sprawdzaja czy ktoś nie oszukuje. Tak ja słyszałam o takich kontrolach. Powinno sie przebywac w domu. Jednakże w trakcie zwolnienia chodzi sie tez na badania itd. Można sie wtedy kapac, spac cokolwiek, dlatego jesli to Zus to wysle pismo aby się stawic i wyjaśnićTo ja w ogóle nie wiedziałam że coś takiego się naprawdę dzieje... No i co sprawdzają? A nie można być wtedy np u mamusi?? Wiadomo kto robi najlepszy leczniczy dodałem przecież...
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli moge spytac to w ktorym tyg urodziłas synka?Dzięki za przyjęcie!
Wooow, ale jestescie aktywne, 2 dni i tyle postow!
z lekarzami jest ciezko... mnie w wieku 18 lat pani doktor powiedziala, ze mam PCO i nie bede miec dzieci, a jednak jedno mam i to calkiem szybko od poczatku staran (w 6 cyklu po odstawieniu Yasminu).
Jeszcze gorsi sa pediatrzy - z racji ze synek urodzil sie jako skrajny wczesniak, nieraz slyszalam ze moj syn nie ma prawa zyc.
takze dobry i ludzki lekarz to ewenement w przyrodzie.
btw. @ nadal brak. bHCG we wtorek <0,1 czyli nie ma mowy o ciazy. dziś u gina dostlam duphaston, od 10 ddni potem w 16-25dc, do tego dziala jako wspomagacz zaciazenia. Duphaston czy tez Luteine bralam nie raz, rowniez w ciazy, takze licze na szybkie efekty
Dziewczyny, nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, ale dzisiaj boli mnie dziwnie i zrobiłam. Czy to co wyszło oznacza owulację?
Dziewczyny, nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, ale dzisiaj boli mnie dziwnie i zrobiłam. Czy to co wyszło oznacza owulację?