reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuje Wam dziewczynki moje Kochane :-*

Dzisiaj mam 3dc i juz nic kurde... lekkie brudzenie jak miałam zawsze w 7dc :-D
A przed @ przecież miałam plamienia moze sie skróciła :-D
Marcuś ja tez 2 cykle wstecz mialam tak ze niby ta @byla ale jakby jej nie bylo takie skape krwawienie a potem tylko podbarwione krwia uplawy w sumie naliczylabym calej tej mojej @ z 2 dni :baffled:

reklama
Marcuś ja tez 2 cykle wstecz mialam tak ze niby ta @byla ale jakby jej nie bylo takie skape krwawienie a potem tylko podbarwione krwia uplawy w sumie naliczylabym calej tej mojej @ z 2 dni :baffled:

Hehehe Noo :-)
Cieszę sie, ze nam te wyniki ok..... :)
I tak muszę pójść do lekarki. Trzeba trochę obniżyć ten sód, potas i te monocyty

a dziekuje, ze starym wczoraj bylo spiecie a mlody super, spi dzis i cyca, ale obiad udalo sie zrobic i posprzatac tez sie udalo :)
No to prosilabym o foteczke naszego mniejszego przystojniaka a "stary":-D niech sie focha przejdzie mu jakies spiecia musza byc a nawet czasem sa potrzebne w zwiazku takze zycze szybkiego rozwiazania problemu :happy2:;-) ;)

Hehehe Noo :-)
Cieszę sie, ze nam te wyniki ok..... :)
I tak muszę pójść do lekarki. Trzeba trochę obniżyć ten sód, potas i te monocyty

Ciesz sie wynikami @marc bo jak wiesz nie jedna chcialaby miec takie jestes zdrowa mloda kobieta I teraz tylko dolozcie z twoim lubym wszelkich staran w poczeciu maluszka ja juz dzis trzymam za Ciebie &&&& zreszta jak w kazdym cyklu ktory zaczynalas ... ❤❤️❤️
@Docia1975 za ciebie tez &&&& niech jutrzejszy test rozczaruje cie bardzo bardzo pozytywnie !!!!

Sparkus u mnie na razie nic, dzis powinnam dostac @@@ no ale poki co jej nie ma no ale do wieczora jeszcze kapke czasu jest wiec wszystko jeszcze mozliwe poki co nie czuje sie jak na @@ zawsze mialam jakies juz takie skurcze brzuszka a teraz moze z dwa trzy razy czulam uklucie jajnika I tyle co do bolu piersi hmmm one to mnie co miesiac pobolewaja wiec dooopa blada ja to sie najbardziej przejmuje tym by moje cykle nie rozregulowaly sie tak jak innym dziewczynka I o to sie modle, wiem ze jakbym miala takie problemy z cyklem to bym czasem chyba sie łamałam w tych staraniach :oo2::hmm: zobaczymy do wieczora co bedzie z ta moja.@@@@ oby nie bylo z nia jakis jaj :oo_O
A testujesz jutro jakby co? :D a niech sobie zołza zostanie tam gdziie jest :D

@Lanvin to wpuszczaj nowe plemniory! :D
swoją drogą jak w tych aptekach zaczną rozdawać tw kalendarzyki, to pokaż im swój wykres i nieech Ci określą jak zaplanować przy tym ciążę :D
@MartaBarbaraWeronika a jak u Ciebie kochana?
Mój wraca dopiero jutro :(

Dziewczyny tak się dziś denerwuje tym testem jutro ,boję się rozczarowania,i testu bieli,kurcze już tyle mc,co mc 200zl idzie na leki chyba się załamuję
Kciuki! [emoji110]

Marc, dobre masz wyniki wiec się nie przejmuj !
Docia, trzymam kciuki za test! [emoji110]️
Lanvin, pisałam ale nie wiem czy widziałaś.. wstawiłabyś aktualna tabelkę? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak będę mogła, to wrzucę :) na razie nie mam jak.

Sparkus u mnie na razie nic, dzis powinnam dostac @@@ no ale poki co jej nie ma no ale do wieczora jeszcze kapke czasu jest wiec wszystko jeszcze mozliwe poki co nie czuje sie jak na @@ zawsze mialam jakies juz takie skurcze brzuszka a teraz moze z dwa trzy razy czulam uklucie jajnika I tyle co do bolu piersi hmmm one to mnie co miesiac pobolewaja wiec dooopa blada ja to sie najbardziej przejmuje tym by moje cykle nie rozregulowaly sie tak jak innym dziewczynka I o to sie modle, wiem ze jakbym miala takie problemy z cyklem to bym czasem chyba sie łamałam w tych staraniach :oo2::hmm: zobaczymy do wieczora co bedzie z ta moja.@@@@ oby nie bylo z nia jakis jaj :oo_O
Kiedy chcesz testować? :)

Pewnie owu jeszcze nie było...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry