reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziekuje dziewczyny, oby to nie byl sen !
jutro z rana powtarzam testem inneh firmy i jakby co prosze o wpisanie terminu porodu na 09.02.2017 :-)
po prostu nie wierze!!!
rosnij zdrowo nasz Cudenku !

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

reklama
Gratuluję kochana!!!!!!!

Ja też niestety nie widzę zdjęcia.

U mnie 28dc ostatnie cykle to 30/29/28/30 czekam cierpliwie do poniedziałku. Testu w domku nie mam więc nie kusi.. dziś cały dzień pilnuje więc do apteki nie polecę...a przez weekend znowu dzieci w domu... jeszcze jak by tylko był najmłodszy to pal licho... Ale starsi też są.. a to nie głupie chłopaki...:) nie wiedzą że się staramy o dzidzie... będzie bardzoooo duża różnica wieku jak się uda.... bo 18 lat.... troszkę mnie to przeraża. .

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Chlopaki pomogą:) ja mam znajomych ktorzy jaka po 12 latach maluszka to starsza corka zakochana. Maleństwo to oczko w glowie calej rodziny:)

Dziekuje dziewczyny, oby to nie byl sen !
jutro z rana powtarzam testem inneh firmy i jakby co prosze o wpisanie terminu porodu na 09.02.2017 :-)
po prostu nie wierze!!!
rosnij zdrowo nasz Cudenku !

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===
Gotowe.... ; )
Widzę, że fotka jest prywatna, gdzie mogę zmienić ustawienia fotki?
Nie mam pojęcia... ; (

No i stało się ... jestem na szczycie tabelki.. choć nie powiem marze żeby z niej uciec na tą niżej ;) objawow ciazowych hmmm bolace piersi.. ale to norma od kiedy biorę kwas foliowy.. i lekkie ciagniecia w dole.. wczoraj miałam nudności... śpię jak zabita... i to tyle. Przed okresem zawsze bolą mnie plecy... Tym razem nic... Ale może tylko sobie wmawiam :( przed nami wielki tydzien testów.... prosze wszystkie ciezaroweczki i przeslanie masy ciazowych fluidkow!!!!

Chlopaki pomogą:) ja mam znajomych ktorzy jaka po 12 latach maluszka to starsza corka zakochana. Maleństwo to oczko w glowie calej rodziny:)
Wiem że pomogą... Ale u nas skomplikowana rodzinna sytacja... mama chlopcow cały czas ich buntuje... z mniejszym lub większym efektem... różnie bywa...łatwo nie jest... chłopcy piereszy raz nie jadą jadą nami na wakCje.. jadą do mamy... i wierzcie lub nie ale nawet nie wiedza ze mamy juz bilety itp.. trzymamy to w tajemnicy zeby ona im glupot do glowy nie kladla: typu : patrzcie chłopcy jadą bez Was co z nich za rodzice... będą się bawić a Was to się pozbyć chcieli... . Tak to wygląda... chłopcy tylko wiedzą że polecimy do Polski sami z tego względu ze młody miał komunię i nikt poza chrzestnym z Polski nie mógł przelecieć. Babcia moją i mojego męża to już starsze kobiety... nigdy nie wiadomo co sie stanie.... babcia mojego meza naszego wspólnego syna widziała tylko na zdjęciu i na skypie... i jej marzeniem jest go poznać... a ma 95 lat.. więc kto wie... może to ostatnia szansa.
Ja dalej nic nie widzę... ; (

Wiem że pomogą... Ale u nas skomplikowana rodzinna sytacja... mama chlopcow cały czas ich buntuje... z mniejszym lub większym efektem... różnie bywa...łatwo nie jest... chłopcy piereszy raz nie jadą jadą nami na wakCje.. jadą do mamy... i wierzcie lub nie ale nawet nie wiedza ze mamy juz bilety itp.. trzymamy to w tajemnicy zeby ona im glupot do glowy nie kladla: typu : patrzcie chłopcy jadą bez Was co z nich za rodzice... będą się bawić a Was to się pozbyć chcieli... . Tak to wygląda... chłopcy tylko wiedzą że polecimy do Polski sami z tego względu ze młody miał komunię i nikt poza chrzestnym z Polski nie mógł przelecieć. Babcia moją i mojego męża to już starsze kobiety... nigdy nie wiadomo co sie stanie.... babcia mojego meza naszego wspólnego syna widziała tylko na zdjęciu i na skypie... i jej marzeniem jest go poznać... a ma 95 lat.. więc kto wie... może to ostatnia szansa.

Ja dalej nic nie widzę... ; (

Szczerze CI wspolczuje. Najgorsze jeat pogrywanie dziecmi. Glupia baba noe mysli o ich uczuciach tylko poprawia swoje samopoczucie kosztem chlopcow. Ale masz pewnie madrych chlopcow, ktorzy nie dadzą sobą manipulować.

dobry nie wiem jak Wy, ale moj poranek to horror, najpierw takie mdlosci mnie obudzily, ze oddychac mi bylo ciezko potem moj Tomek o 4-ej rano przyszedl i mowi, ze nie moze oddychac, i dusi go szyja, ja patrze a ona cala w pecherzach z ropa i dziurami!!! o malo na zawal nie zeszlam, pojechalismy na pogotowie i okazalo sie, ze uwaga-jest opogryziony i to reakcja alergiczna organizmu, dostal zastrzyki i kroplowke, dzwonilam do tesciowej i co? i moje cudowna szwagierka tez ma takie bąble z ropa i jedzie do lekarza...Boze

Fabimama mój M ma jedną sis młodsza o 7 lat a druga o 18. Problemu nie było, bo w malutkiej siostrzyczce wszyscy zakochani. Ona oczywiście rozpieszczona do granic możliwości. Teraz ma gorzej bo została sama w domu i tylko wydzwania do wszystkich w kółko albo pisze na fb... no i trudno mi było M na dziecko namówić, bo doskonale wiedział czym to pachnie.
Co do sytuacji w rodzinie to współczuję. Nie ma nic gorszego nad manipulowanie dziećmi.

GABI nie widać zdjęcia

Lux o matko, a co go tak pogryzło?

20 dc... byle do wtorku:p

reklama
Gratuluję kochana!!!!!!!

Ja też niestety nie widzę zdjęcia.

U mnie 28dc ostatnie cykle to 30/29/28/30 czekam cierpliwie do poniedziałku. Testu w domku nie mam więc nie kusi.. dziś cały dzień pilnuje więc do apteki nie polecę...a przez weekend znowu dzieci w domu... jeszcze jak by tylko był najmłodszy to pal licho... Ale starsi też są.. a to nie głupie chłopaki...:) nie wiedzą że się staramy o dzidzie... będzie bardzoooo duża różnica wieku jak się uda.... bo 18 lat.... troszkę mnie to przeraża. .

Nie boj zaby z ta roznica wieku :) jak sie urodzilam to siostra miala 20 lat, brat 19 i drugi brat 17. W sumie to mialam 5 rodzicow [emoji23]

8tc [emoji7]

Do góry