reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Szczerze CI wspolczuje. Najgorsze jeat pogrywanie dziecmi. Glupia baba noe mysli o ich uczuciach tylko poprawia swoje samopoczucie kosztem chlopcow. Ale masz pewnie madrych chlopcow, ktorzy nie dadzą sobą manipulować.
Ona mysli tylko o sobie... ona ma jeszcze syna 11 latka. Chlopcy bardzo sa z nim zwiazani i podejrzewam przez to że to oni go bwychowywali jak jeszcze mieszkali z matka... poprzez karmienia i zmiany pieluch. .. czasami dają się manipulować... Ale my dużo z nimi rozmawiamy.. planowanie dzidzi i wyjazd do Polski to jedyne co ukrywamy.
Fabimama mój M ma jedną sis młodsza o 7 lat a druga o 18. Problemu nie było, bo w malutkiej siostrzyczce wszyscy zakochani. Ona oczywiście rozpieszczona do granic możliwości. Teraz ma gorzej bo została sama w domu i tylko wydzwania do wszystkich w kółko albo pisze na fb... no i trudno mi było M na dziecko namówić, bo doskonale wiedział czym to pachnie.
Co do sytuacji w rodzinie to współczuję. Nie ma nic gorszego nad manipulowanie dziećmi.

GABI nie widać zdjęcia

Lux o matko, a co go tak pogryzło?

20 dc... byle do wtorku:p
Mam nadzieję ze tak będzie u nas... poza rozpieszczaniem.
dobry nie wiem jak Wy, ale moj poranek to horror, najpierw takie mdlosci mnie obudzily, ze oddychac mi bylo ciezko potem moj Tomek o 4-ej rano przyszedl i mowi, ze nie moze oddychac, i dusi go szyja, ja patrze a ona cala w pecherzach z ropa i dziurami!!! o malo na zawal nie zeszlam, pojechalismy na pogotowie i okazalo sie, ze uwaga-jest opogryziony i to reakcja alergiczna organizmu, dostal zastrzyki i kroplowke, dzwonilam do tesciowej i co? i moje cudowna szwagierka tez ma takie bąble z ropa i jedzie do lekarza...Boze
O ja Ale przygody... mam nadzieję ze czuje się już dużo lepiej!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fabimama mój M ma jedną sis młodsza o 7 lat a druga o 18. Problemu nie było, bo w malutkiej siostrzyczce wszyscy zakochani. Ona oczywiście rozpieszczona do granic możliwości. Teraz ma gorzej bo została sama w domu i tylko wydzwania do wszystkich w kółko albo pisze na fb... no i trudno mi było M na dziecko namówić, bo doskonale wiedział czym to pachnie.
Co do sytuacji w rodzinie to współczuję. Nie ma nic gorszego nad manipulowanie dziećmi.

GABI nie widać zdjęcia

Lux o matko, a co go tak pogryzło?

20 dc... byle do wtorku:p
prawdopodobnie muchy konskie

Ona mysli tylko o sobie... ona ma jeszcze syna 11 latka. Chlopcy bardzo sa z nim zwiazani i podejrzewam przez to że to oni go bwychowywali jak jeszcze mieszkali z matka... poprzez karmienia i zmiany pieluch. .. czasami dają się manipulować... Ale my dużo z nimi rozmawiamy.. planowanie dzidzi i wyjazd do Polski to jedyne co ukrywamy.

Mam nadzieję ze tak będzie u nas... poza rozpieszczaniem.

O ja Ale przygody... mam nadzieję ze czuje się już dużo lepiej!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
tak dostal kroplowke i zastrzyki i czuje sie lepiej

Matko kochana Lux jak dobrze, ze cala reakcja nie poszla prosto do gardla bo strach pomyslec co by sie stalo. I gdzie go tak pogryzlo?

8tc [emoji7]

Hmm dzien dobry. Wszyscy jak na zlosc do mnie od rana dzwonili i przeszkadzali w spaniu... Mama, ze na rynku jakas biba jest i Stachurski spiewa, siostra, ze ma wolne, a J, ze nie wiem co, bo juz wywalilam tel z łóżka :/ nawet sie wyspać nie mozna... Chociaz ostatnio spac moge do bolu.
No, podbrzusze ciagnelo, juz nie ciagnie. Okresu tez niet o.o
Gratuluję tej bladziochy! Też chcę taka!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Końskie muchy... Ugryzienie ich boli a one same są ohydne ! Współczuję...

Fani a nie mysleliscie, żeby jednak im powiedzieć ?:)

Do góry