Ona mysli tylko o sobie... ona ma jeszcze syna 11 latka. Chlopcy bardzo sa z nim zwiazani i podejrzewam przez to że to oni go bwychowywali jak jeszcze mieszkali z matka... poprzez karmienia i zmiany pieluch. .. czasami dają się manipulować... Ale my dużo z nimi rozmawiamy.. planowanie dzidzi i wyjazd do Polski to jedyne co ukrywamy.Szczerze CI wspolczuje. Najgorsze jeat pogrywanie dziecmi. Glupia baba noe mysli o ich uczuciach tylko poprawia swoje samopoczucie kosztem chlopcow. Ale masz pewnie madrych chlopcow, ktorzy nie dadzą sobą manipulować.
Mam nadzieję ze tak będzie u nas... poza rozpieszczaniem.Fabimama mój M ma jedną sis młodsza o 7 lat a druga o 18. Problemu nie było, bo w malutkiej siostrzyczce wszyscy zakochani. Ona oczywiście rozpieszczona do granic możliwości. Teraz ma gorzej bo została sama w domu i tylko wydzwania do wszystkich w kółko albo pisze na fb... no i trudno mi było M na dziecko namówić, bo doskonale wiedział czym to pachnie.
Co do sytuacji w rodzinie to współczuję. Nie ma nic gorszego nad manipulowanie dziećmi.
GABI nie widać zdjęcia
Lux o matko, a co go tak pogryzło?
20 dc... byle do wtorku
O ja Ale przygody... mam nadzieję ze czuje się już dużo lepiej!dobry nie wiem jak Wy, ale moj poranek to horror, najpierw takie mdlosci mnie obudzily, ze oddychac mi bylo ciezko potem moj Tomek o 4-ej rano przyszedl i mowi, ze nie moze oddychac, i dusi go szyja, ja patrze a ona cala w pecherzach z ropa i dziurami!!! o malo na zawal nie zeszlam, pojechalismy na pogotowie i okazalo sie, ze uwaga-jest opogryziony i to reakcja alergiczna organizmu, dostal zastrzyki i kroplowke, dzwonilam do tesciowej i co? i moje cudowna szwagierka tez ma takie bąble z ropa i jedzie do lekarza...Boze
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom