reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Szczerze CI wspolczuje. Najgorsze jeat pogrywanie dziecmi. Glupia baba noe mysli o ich uczuciach tylko poprawia swoje samopoczucie kosztem chlopcow. Ale masz pewnie madrych chlopcow, ktorzy nie dadzą sobą manipulować.
Ona mysli tylko o sobie... ona ma jeszcze syna 11 latka. Chlopcy bardzo sa z nim zwiazani i podejrzewam przez to że to oni go bwychowywali jak jeszcze mieszkali z matka... poprzez karmienia i zmiany pieluch. .. czasami dają się manipulować... Ale my dużo z nimi rozmawiamy.. planowanie dzidzi i wyjazd do Polski to jedyne co ukrywamy.
Fabimama mój M ma jedną sis młodsza o 7 lat a druga o 18. Problemu nie było, bo w malutkiej siostrzyczce wszyscy zakochani. Ona oczywiście rozpieszczona do granic możliwości. Teraz ma gorzej bo została sama w domu i tylko wydzwania do wszystkich w kółko albo pisze na fb... no i trudno mi było M na dziecko namówić, bo doskonale wiedział czym to pachnie.
Co do sytuacji w rodzinie to współczuję. Nie ma nic gorszego nad manipulowanie dziećmi.

GABI nie widać zdjęcia

Lux o matko, a co go tak pogryzło?

20 dc... byle do wtorku:p
Mam nadzieję ze tak będzie u nas... poza rozpieszczaniem.
dobry nie wiem jak Wy, ale moj poranek to horror, najpierw takie mdlosci mnie obudzily, ze oddychac mi bylo ciezko potem moj Tomek o 4-ej rano przyszedl i mowi, ze nie moze oddychac, i dusi go szyja, ja patrze a ona cala w pecherzach z ropa i dziurami!!! o malo na zawal nie zeszlam, pojechalismy na pogotowie i okazalo sie, ze uwaga-jest opogryziony i to reakcja alergiczna organizmu, dostal zastrzyki i kroplowke, dzwonilam do tesciowej i co? i moje cudowna szwagierka tez ma takie bąble z ropa i jedzie do lekarza...Boze
O ja Ale przygody... mam nadzieję ze czuje się już dużo lepiej!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fabimama mój M ma jedną sis młodsza o 7 lat a druga o 18. Problemu nie było, bo w malutkiej siostrzyczce wszyscy zakochani. Ona oczywiście rozpieszczona do granic możliwości. Teraz ma gorzej bo została sama w domu i tylko wydzwania do wszystkich w kółko albo pisze na fb... no i trudno mi było M na dziecko namówić, bo doskonale wiedział czym to pachnie.
Co do sytuacji w rodzinie to współczuję. Nie ma nic gorszego nad manipulowanie dziećmi.

GABI nie widać zdjęcia

Lux o matko, a co go tak pogryzło?

20 dc... byle do wtorku:p
prawdopodobnie muchy konskie

Ona mysli tylko o sobie... ona ma jeszcze syna 11 latka. Chlopcy bardzo sa z nim zwiazani i podejrzewam przez to że to oni go bwychowywali jak jeszcze mieszkali z matka... poprzez karmienia i zmiany pieluch. .. czasami dają się manipulować... Ale my dużo z nimi rozmawiamy.. planowanie dzidzi i wyjazd do Polski to jedyne co ukrywamy.

Mam nadzieję ze tak będzie u nas... poza rozpieszczaniem.

O ja Ale przygody... mam nadzieję ze czuje się już dużo lepiej!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
tak dostal kroplowke i zastrzyki i czuje sie lepiej

Matko kochana Lux jak dobrze, ze cala reakcja nie poszla prosto do gardla bo strach pomyslec co by sie stalo. I gdzie go tak pogryzlo?

8tc [emoji7]

Hmm dzien dobry. Wszyscy jak na zlosc do mnie od rana dzwonili i przeszkadzali w spaniu... Mama, ze na rynku jakas biba jest i Stachurski spiewa, siostra, ze ma wolne, a J, ze nie wiem co, bo juz wywalilam tel z łóżka :/ nawet sie wyspać nie mozna... Chociaz ostatnio spac moge do bolu.
No, podbrzusze ciagnelo, juz nie ciagnie. Okresu tez niet o.o
Gratuluję tej bladziochy! Też chcę taka!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Końskie muchy... Ugryzienie ich boli a one same są ohydne ! Współczuję...

Fani a nie mysleliscie, żeby jednak im powiedzieć ?:)

Do góry