oczekiwanie
Fanka BB :)
Szparki chłopaki są super. Mama jest dla nich najważniejsza ). Mój mnie non stop przytula i całuje :-), ja go też hehe.Ale sama widziałam siurka (i mój też) zanim jeszcze lekarz powiedział, że na 90procent dzidzia rozchylila nóżki no ale... zawsze.jest to 10procent że to mogły być przerosniete wargi czy coś
Aniu a Córcia nie może psiakow wyprowadzić?? Zawsze to 20min zaoszczędzone.Oj tam oj tam niestety muszę dojechać na drugi koniec miasta, a i szykuję się długo, bo rano myje głowę. Mam dwa pieseły i one też muszą zrobić siusiu.
Wstaję różnie, czasem koło 24. Dużo piję wieczorem i potem lotom do kibelka. Czyli w weekendy też muszę wstawać o 4 na tempkę?
Myślę, że ten cykl też będzie bezowulacyjny. Nie czuję kompletnie jajników. Czyli mój organizm bez Clo jest wyłączony na ciążę...
Jest spadek, hmmm ciekawe oby było dobrze. A u mnie dopiero temp zaczyna iść w górę i chyba owu dopiero będzie. Już całkiem zglupialam.Dzień dobry Kochane :-*
Coś czuje, ze kiepsko bedzie :-(
Wow ile rzeczy . Będzie dobrze. Musi być ;-). Odpoczywaj ile się da.Ja ostatnio średnio się mam. Miałam straszne skurcze i biegiem leciałam do gina. Niestety łożysko nadal na ujściu szyjki i wciąż się odkleja stad te skurcze. Muszę jak najwiecej leżeć i nie wysilać się. Są już dwa krwiaki. Cześć łożyska odklejonego obumiera wiec trochę stres jest. Na szczęście jest duża szansa, że łożysko podciągnie sie do góry i będzie Ok. Tylko ten moment taki niespokojny. Także nie mam wesołych chwil. Jednak dzidziolek rusza się i cudnie tak czuć te pierwsze ruchy. Już szafeczka dla Maluszka gotowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@marc no kurde nie tak miało być .
Dziewczyny chyba mnie namowicie na tego donga hehe.
A jakieś objawy w tą albo w drugą stronę masz?? Czy nic??
To chyba dobrze co?? Oby teraz cykl był uregulowany i do dzieła
@Lanvin oby sen się spełnił
@gabrika bardzo mi przykro ;(, dlaczego to się dzieje??. Przytulam mocno.