reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka z rana[emoji16] u mnie wykres wygląda tak
Screenshot_2017-03-28-08-48-46.png

Test owulacyjny wczoraj mega pozytywny [emoji16] czekam na owu ale za bardzo nam starania w tym cyklu nie wychodzą [emoji53] wczoraj usnelam a wcześnie córka chorowała i w nocy przy kaszlu wymioty i trzeba było pilnować. Ale nic grunt że owulacji jeszcze nie było więc jest szansa [emoji16] dziś idę na 20 na fitness a potem dopadnę mojego T [emoji16]
@StorAnia trzymam kciuki za wyniki [emoji16] napewno będzie dobrze.
@marc, @Windy91 trzymam kciuki za nie przyjście @[emoji16]
@NeSSi czekamy na wieści i trzymamy kciuki za wizytę [emoji175]
@Lanvin wygląda na spadek przed owu rób test [emoji16]
@kotek87 wykres wygląda super[emoji16]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-28-08-48-46.png
    Screenshot_2017-03-28-08-48-46.png
    49,3 KB · Wyświetleń: 409
reklama
Hejka z rana[emoji16] u mnie wykres wygląda takZobacz załącznik 800500

Test owulacyjny wczoraj mega [emoji16] czekam na owu ale za bardzo nam starania w tym cyklu nie wychodzą [emoji53] wczoraj usnelam a wcześnie córka chorowała i w nocy przy kaszlu wymioty i trzeba było pilnować. Ale nic grunt że owulacji jeszcze nie było więc jest [emoji16] dziś idę na 20 na fitness a potem dopadnę mojego [emoji16]
@StorAnia trzymam kciuki[emoji16] napewno będzie dobrze.
@Lanvin wygląda na spadek przed owu rób [emoji16]

no u Ciebie na pewno nie było owu więc działajcie :)

Dzisiaj 11 dpo, tak? Póki co tempka ładna :) poczekaj do 15-16 dpo z ewentualnym testem, tak w razie czego :)

A mój wykres wygląda tak:

1490681838-aaaaaa.png

Taki spadek dziś, że z ciekawości zrobię test owu :) jajników nie czuję, ani nic, ale kto wie, może dong zadziałał cuda :) dzisiaj tylko raz się obudziłam, nie wstawałam w nocy, ani nic, więc nie wiem czemu taki spadek hmm...

qdkkj44j6bi2vbec.png
I to 14dc może w końcu ci się te cykle wyreguluja kochana tzn wiesz następny za jakieś 10miesiecy ;)

Edit żeby nie spamowac :)
@Windy91 gobelinu wiedziałam co jest ale nigdy w takim zastosowaniu :-D a tenie model! Jak się jego figura zachwycala :-D
No i nie mów o żadnym paskudztwie nieładnie tak dziecko nazywać :( ;)

Do owulacji może temp podnieś się tylko 0,2 stopnia płodnym dniem są 3dni przed i 2 po,tylko zobaczcie w 9 też było owu bo jest skok a pexherzyk był splaszczony z lewego jajnika w 14dc a w prawym był piękny okrągły 20mm do pęknięcia,

A to mój wykres
Owu na pewno była? Bo nie ma skoku, czy to apka po prostu wyznaczyła?

oby rosła nadal , w udanym cyklu temp utrzymywała się na JEDNYM POZIOME OD 36,78 DO 37,02
[emoji110]

Hejka z rana[emoji16] u mnie wykres wygląda takZobacz załącznik 800500

Test owulacyjny wczoraj mega pozytywny [emoji16] czekam na owu ale za bardzo nam starania w tym cyklu nie wychodzą [emoji53] wczoraj usnelam a wcześnie córka chorowała i w nocy przy kaszlu wymioty i trzeba było pilnować. Ale nic grunt że owulacji jeszcze nie było więc jest szansa [emoji16] dziś idę na 20 na fitness a potem dopadnę mojego T [emoji16]
@StorAnia trzymam kciuki za wyniki [emoji16] napewno będzie dobrze.
@Lanvin wygląda na spadek przed owu rób test [emoji16]

Kochana, bierz się za swojego!! Ale już! Wstrzelicie się idealnie, ale widzę że u Ciebie też skacze temp :) na jakie zajęcia dziś idziesz? Ja wczoraj byłam na body ball, kolejne zajęcia w czwartek, ale dziś lub jutro pocwicze w domu :)

I to 14dc może w końcu ci się te cykle wyreguluja kochana tzn wiesz następny za jakieś 10miesiecy ;)

Edit żeby nie spamowac :)
@Windy91 gobelinu wiedziałam co jest ale nigdy w takim zastosowaniu :-D a tenie model! Jak się jego figura zachwycala :-D
No i nie mów o żadnym paskudztwie nieładnie tak dziecko nazywać :( ;)
Kto wie :) a co do Windy to podzielam zdanie, testa rób, a nie paskudztwami się wymiguj.

qdkkj44j6bi2vbec.png

[emoji110]

Kochana, bierz się za swojego!! Ale już! Wstrzelicie się idealnie, ale widzę że u Ciebie też skacze temp :) na jakie zajęcia dziś idziesz? Ja wczoraj byłam na body ball, kolejne zajęcia w czwartek, ale dziś lub jutro pocwicze w domu :)

Kto wie :) a co do Windy to podzielam zdanie, testa rób, a nie paskudztwami się wymiguj.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Skok owu małej owulacji był 9 a druga napewno po zastrzyku bo czułam na wieczór w sobotę ze mam dużo wyższa temp i było mi zimno zastrzyk był o 12 ,czułam ból prawego jajnika także przez 3dni od soboty był seksik

reklama

[emoji110]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Dzisiaj 30dc, @ na horyzoncie niet i o dziwo, po raz pierwszy czuję że raczej jej sie nie zbiera... [emoji15] zobaczymy [emoji16] kciuki za owu kochana!! [emoji110] [emoji110] dong czyni cuda [emoji1]
Czekamy na efekty kotek,larwin i agatusia bo idziemy równo,dziś 17dc i wzięłam dziś luteine 50,a wczoraj duphaston 10 żeby nie zaburzyc owu,od dziś biorę więcej by wspomóc progesteron
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

@marc ładny wykres, oby krecha nadal była wysoko [emoji110]

@StorAnia jasna sprawa, na twoim miejscu też bym chciała wiedzieć natychmiast [emoji1] Ale dobrze ze w razie wu możesz przełOżyć zabieg, daj znać jak tylko będą wyniki [emoji110] [emoji11]

W piątek test! O ile wytrzymam i menda nie przylezie [emoji16] @marc a ty kiedy zamierzasz testować?

Znowu słoneczko i błękitne niebo, ach wiosna [emoji173] [emoji255]

Do góry