To tym bardziej powiedz PowodzeniaAwans mam już podpisany, więc to nie będzie grało roli
reklama
@Lanvin no co [emoji1] do terminu @ na bank pocZekam, w tym cyklu jakaś siła spokoju mnie opanowała [emoji1] może dzisiaj kupie test jak będzie mi po drodze, ale test najwcześniej w piątek, piernicze [emoji23] chyba 12dpo, obstawiam że była w 18-19dc... Jak się teraz nie uda to termometr i ziółka w ruch, będę wiedZieć na czym stoję. A kolejny cykl odpuszczamy [emoji20] więc będę mogła na spokojnie śledZić cykl [emoji6]
M2b
Fanka BB :)
No następny już raczej nie chyba że będziecie chcieli dorobić ja trzymam kciuki kochana za test już się nie mogę doczekać a kiedy termin @?@Lanvin no co [emoji1] do terminu @ na bank pocZekam, w tym cyklu jakaś siła spokoju mnie opanowała [emoji1] może dzisiaj kupie test jak będzie mi po drodze, ale test najwcześniej w piątek, piernicze [emoji23] chyba 12dpo, obstawiam że była w 18-19dc... Jak się teraz nie uda to termometr i ziółka w ruch, będę wiedZieć na czym stoję. A kolejny cykl odpuszczamy [emoji20] więc będę mogła na spokojnie śledZić cykl [emoji6]
@gabrika ja bym powiedziała jak już masz wszystko podpisane a im wczesniej tym lepiej chyba
Spark
Ja w udanym cyklu miałam w 20 owu. @gabrika teżWitam sie z rana ...
@judytka777 , @Windy ,@marc &&&&& aby @@@@ Jednak nie przyszla ja bynajmniej dla Was odraczam ją na nastepne 8 miesiecy i niech tylko spróbuje sie pojawić ta wrednota ....
@StorAnia Anka &&&& trzymam za wyniki obys szybko mogla zacząć myśleć o czyms przyjemniejszym niz tylko o wyniku badań ... buziaki i pamietaj będzie dobrze mimo wszystko jeden wynik losu nie przesądza to tak jak jedna jaskółka wiosny nie uczyni
@Spark nie ważne tak naprawdę czy chlopak czy dziewuszka ważne by zdrowe i tego zdrówka juz dziś Wam życzę...
@NeSSi &&&&& na pewno bedzie dobrze ...
A Mnie od wczoraj wieczora i dzisiaj boli podbrzusze ...zastanawiam się czy to bylo by mozliwe ze mogę miec dopiero teraz owulacje wiem ze zadna wróżka tutaj nie jest (chyba)no ale nie raz piszecie o bólu owulacyjnym i tak jakos mnie naszlo dzis jest 20dc/28 chyba jest za późno jak na owulkę no chyba ze cykl mialby sie wydłużyć hmmm sama nie wiem .... nie raz myślę ze przez moją upartosc sama.sobie szkodze bo przeciez istnieje tyle metod by rozpoznac owulacje a ja tylko zawsze sie domyslam to tak jakby trafic wygrana w totolotka
Slonecznego dnia u mnie sloneczko juz od 7.00 święci ...
gabrika
Dziewczyny w piątek ide zrobic prolaktynę (23 dc) i chyba przy okazji zrobię progesteron.
Myślicie że na podstawie wyniku progesteronu, będę mogła stwierdzić czy się udało czy to za wcześnie, to będzie 7 dpo?
Ja czytałam, że progesteron nie jest wiarygodnym źródłem informacji o ciąży. Na pewno jednak pokaże, czy była owulacja.
Haha [emoji1] termin 31.03, Ale może zrobię 1.04, będę sobie wmawiać w razie co, że test mnie w jajo robi [emoji23]No następny już raczej nie chyba że będziecie chcieli dorobić ja trzymam kciuki kochana za test już się nie mogę doczekać [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] a kiedy termin @?
@gabrika ja bym powiedziała jak już masz wszystko podpisane a im wczesniej tym lepiej chyba
Dziękuję za kciuki [emoji11] [emoji11] ja za ciebie też zaciskam, mocno! [emoji110]
M2b
Kochana ja jajo zniose do 1 kwietnia! Za mnie możesz trzymać kciuki żeby następnym razem było szczęśliwe zakończenie. Ja narazie mam przerwę.Haha [emoji1] termin 31.03, Ale może zrobię 1.04, będę sobie wmawiać w razie co, że test mnie w jajo robi [emoji23]
Dziękuję za kciuki [emoji11] [emoji11] ja za ciebie też zaciskam, mocno! [emoji110]
G
goszczaca
Gość
Hej dziewczyny. Mam pytanie 18.03 test owu wyszedł mi pozytywny, to był 11 dc czy mogę np dziś zrobić betę czy za wcześnie?
reklama
Spark
Mój chciał też tiry, nie widzę tego, on w sumie też... teraz ma fajną propozycję, ale tydzień poza domem w hotelach a weekend w domu, też mi się nie podooba, jeszcze teraz... obecna praca bardzo dobre wwarunki ale nocki tylko i to go męczy :/@Lanvin No dziś się wezmę- będę pełna energii po ćwiczeniach A chodzę dalej na Pilates, ale we wtorki wychodzimy normalnie mokruśkie Tak nas kobitka sponiewiera
U nas taka piękna pogoda .... siedzę w pracy patrzę sobie w okienko i marzę żeby już wyjść
Pisałam Wam kiedyś że z naszymi wakacjami nie wiadomo bo mąż zmienia pracę. Od 12 lat pracuje jako operator maszyn w fabryce. Zawsze marzyło mu się jeździć ciągnikiem siodłowym ( TIR-em) i to marzenie zaczyna się spełniać. Egzaminy zdane, prawo jazdy jest, brakuje tylko wypowiedzenia z pracy, które też już nie długo. Bardzo się cieszę że jego marzenia się spełniają tylko ja jestem przerażona :/ Chce pracować np 3 tygodnie w trasie i jeden tydzień w domu, może nie jest to tragedia ale nie wiem jak ja wytrzymam 3 tygodnie bez niego a jeszcze słyszy się na około o tych atakach itd. Sorki za żale ale musiałam to wyrzucić z siebie
Powiedziałam mu że zanim zmieni pracę to musimy zajść w ciąże bo wtedy chyba lepiej będę znosić tę rozłąkę
A w ogóle, któraś z Was ma podobną sytuację? w sensie dłuższych rozłąk? Jak to znosicie?