reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka z rana[emoji16] u mnie wykres wygląda tak
Screenshot_2017-03-28-08-48-46.png

Test owulacyjny wczoraj mega pozytywny [emoji16] czekam na owu ale za bardzo nam starania w tym cyklu nie wychodzą [emoji53] wczoraj usnelam a wcześnie córka chorowała i w nocy przy kaszlu wymioty i trzeba było pilnować. Ale nic grunt że owulacji jeszcze nie było więc jest szansa [emoji16] dziś idę na 20 na fitness a potem dopadnę mojego T [emoji16]
@StorAnia trzymam kciuki za wyniki [emoji16] napewno będzie dobrze.
@marc, @Windy91 trzymam kciuki za nie przyjście @[emoji16]
@NeSSi czekamy na wieści i trzymamy kciuki za wizytę [emoji175]
@Lanvin wygląda na spadek przed owu rób test [emoji16]
@kotek87 wykres wygląda super[emoji16]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-28-08-48-46.png
    Screenshot_2017-03-28-08-48-46.png
    49,3 KB · Wyświetleń: 415
reklama
Hejka z rana[emoji16] u mnie wykres wygląda takZobacz załącznik 800500

Test owulacyjny wczoraj mega [emoji16] czekam na owu ale za bardzo nam starania w tym cyklu nie wychodzą [emoji53] wczoraj usnelam a wcześnie córka chorowała i w nocy przy kaszlu wymioty i trzeba było pilnować. Ale nic grunt że owulacji jeszcze nie było więc jest [emoji16] dziś idę na 20 na fitness a potem dopadnę mojego [emoji16]
@StorAnia trzymam kciuki[emoji16] napewno będzie dobrze.
@Lanvin wygląda na spadek przed owu rób [emoji16]

no u Ciebie na pewno nie było owu więc działajcie :)

Dzisiaj 11 dpo, tak? Póki co tempka ładna :) poczekaj do 15-16 dpo z ewentualnym testem, tak w razie czego :)

A mój wykres wygląda tak:

1490681838-aaaaaa.png

Taki spadek dziś, że z ciekawości zrobię test owu :) jajników nie czuję, ani nic, ale kto wie, może dong zadziałał cuda :) dzisiaj tylko raz się obudziłam, nie wstawałam w nocy, ani nic, więc nie wiem czemu taki spadek hmm...

qdkkj44j6bi2vbec.png
I to 14dc może w końcu ci się te cykle wyreguluja kochana tzn wiesz następny za jakieś 10miesiecy ;)

Edit żeby nie spamowac :)
@Windy91 gobelinu wiedziałam co jest ale nigdy w takim zastosowaniu :-D a tenie model! Jak się jego figura zachwycala :-D
No i nie mów o żadnym paskudztwie nieładnie tak dziecko nazywać :( ;)

Do owulacji może temp podnieś się tylko 0,2 stopnia płodnym dniem są 3dni przed i 2 po,tylko zobaczcie w 9 też było owu bo jest skok a pexherzyk był splaszczony z lewego jajnika w 14dc a w prawym był piękny okrągły 20mm do pęknięcia,

A to mój wykres
Owu na pewno była? Bo nie ma skoku, czy to apka po prostu wyznaczyła?

oby rosła nadal , w udanym cyklu temp utrzymywała się na JEDNYM POZIOME OD 36,78 DO 37,02
[emoji110]

Hejka z rana[emoji16] u mnie wykres wygląda takZobacz załącznik 800500

Test owulacyjny wczoraj mega pozytywny [emoji16] czekam na owu ale za bardzo nam starania w tym cyklu nie wychodzą [emoji53] wczoraj usnelam a wcześnie córka chorowała i w nocy przy kaszlu wymioty i trzeba było pilnować. Ale nic grunt że owulacji jeszcze nie było więc jest szansa [emoji16] dziś idę na 20 na fitness a potem dopadnę mojego T [emoji16]
@StorAnia trzymam kciuki za wyniki [emoji16] napewno będzie dobrze.
@Lanvin wygląda na spadek przed owu rób test [emoji16]

Kochana, bierz się za swojego!! Ale już! Wstrzelicie się idealnie, ale widzę że u Ciebie też skacze temp :) na jakie zajęcia dziś idziesz? Ja wczoraj byłam na body ball, kolejne zajęcia w czwartek, ale dziś lub jutro pocwicze w domu :)

I to 14dc może w końcu ci się te cykle wyreguluja kochana tzn wiesz następny za jakieś 10miesiecy ;)

Edit żeby nie spamowac :)
@Windy91 gobelinu wiedziałam co jest ale nigdy w takim zastosowaniu :-D a tenie model! Jak się jego figura zachwycala :-D
No i nie mów o żadnym paskudztwie nieładnie tak dziecko nazywać :( ;)
Kto wie :) a co do Windy to podzielam zdanie, testa rób, a nie paskudztwami się wymiguj.

qdkkj44j6bi2vbec.png

[emoji110]

Kochana, bierz się za swojego!! Ale już! Wstrzelicie się idealnie, ale widzę że u Ciebie też skacze temp :) na jakie zajęcia dziś idziesz? Ja wczoraj byłam na body ball, kolejne zajęcia w czwartek, ale dziś lub jutro pocwicze w domu :)

Kto wie :) a co do Windy to podzielam zdanie, testa rób, a nie paskudztwami się wymiguj.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Skok owu małej owulacji był 9 a druga napewno po zastrzyku bo czułam na wieczór w sobotę ze mam dużo wyższa temp i było mi zimno zastrzyk był o 12 ,czułam ból prawego jajnika także przez 3dni od soboty był seksik

reklama

[emoji110]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Dzisiaj 30dc, @ na horyzoncie niet i o dziwo, po raz pierwszy czuję że raczej jej sie nie zbiera... [emoji15] zobaczymy [emoji16] kciuki za owu kochana!! [emoji110] [emoji110] dong czyni cuda [emoji1]
Czekamy na efekty kotek,larwin i agatusia bo idziemy równo,dziś 17dc i wzięłam dziś luteine 50,a wczoraj duphaston 10 żeby nie zaburzyc owu,od dziś biorę więcej by wspomóc progesteron
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

@marc ładny wykres, oby krecha nadal była wysoko [emoji110]

@StorAnia jasna sprawa, na twoim miejscu też bym chciała wiedzieć natychmiast [emoji1] Ale dobrze ze w razie wu możesz przełOżyć zabieg, daj znać jak tylko będą wyniki [emoji110] [emoji11]

W piątek test! O ile wytrzymam i menda nie przylezie [emoji16] @marc a ty kiedy zamierzasz testować?

Znowu słoneczko i błękitne niebo, ach wiosna [emoji173] [emoji255]

Do góry