reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc 4 lata temu miałam w domu 60 storczyków :) Niestety kupiłam jakiegoś z wirusem i zaczęły umierać... jeden po drugim :( teraz zostało już 5 sztuk... Cała kolekcja kupowana na wystawach poszła...
Dlatego teraz mam działkę i tam spełniam swoje pasje, realizuje plany i uszczęśliwiam się :)

Ooo super :-) pasja to coś wspaniałego :-) :-)

reklama
Ja tez lubię. Mam ich 16 sztuk, część mi padła bo załapały jakiegoś pajeczaka od świeżo kupionej palmy. W sumie miałam ich ponad 20. To są jedyne kwiaty które potrafią u mnie wytrzymać dłużej niż miesiąc [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

:-D Hehehehe :-) zawsze coś :-D

Cześć dziewczynki wczoraj odpadłam chyba pierwsza :-D

Przepraszam ze spamuje codziennie rano tymi moimi wykresami, dzisiaj tez wkleję chociaż nie wiem po co.... im bliżej @ tym boje sie coraz bardziej... :-(

Załączniki

• IMG_3599.PNG
    IMG_3599.PNG
    59,9 KB · Wyświetleń: 88
Hej.U mnie remont pełna parą.mam mało czasu więc mało się odzywam.U mnie 26 dc i czuję ze dostanę okres.boli mnie już brzuch:(jak dostane to podam wam dane do tabelki.powodzenia skarby i mimo ze nie pisze to pamietam o Was.buzki trzymam za was mocno kciuki!!!!

@Luxuorius no przemyśle Wiktora, choć tak się już nastawilam na Gabrysia :p mój mówi, że nie bo będą do niego Gabi wołać, jak do dziewczynki :p to nawet mu nie mówię, że doo Wiktora mogą Wiki wołać, bo w końcu braknie mi imion :o :p
Btw to mammy oboje przeczucie, że to syn... choć marzyłam o dziewczynce to teraz już mi obojętne :) mój zawsze chciał chłopaka to niech ma :p

Witam sie z rana ...
@judytka777 , @Windy ,@marc &&&&& aby @@@@ Jednak nie przyszla ja bynajmniej dla Was odraczam ją na nastepne 8 miesiecy i niech tylko spróbuje sie pojawić ta wrednota ....;)
@StorAnia Anka &&&& trzymam za wyniki obys szybko mogla zacząć myśleć o czyms przyjemniejszym niz tylko o wyniku badań ... buziaki i pamietaj będzie dobrze mimo wszystko jeden wynik losu nie przesądza to tak jak jedna jaskółka wiosny nie uczyni :happy::happy::happy:
@Spark nie ważne tak naprawdę czy chlopak czy dziewuszka ważne by zdrowe i tego zdrówka juz dziś Wam życzę...:happy2:
@NeSSi &&&&& na pewno bedzie dobrze ...:happy2:
A Mnie od wczoraj wieczora i dzisiaj boli podbrzusze ...zastanawiam się czy to bylo by mozliwe ze mogę miec dopiero teraz owulacje wiem ze zadna wróżka tutaj nie jest (chyba):laugh2:no ale nie raz piszecie o bólu owulacyjnym i tak jakos mnie naszlo dzis jest 20dc/28 chyba jest za późno jak na owulkę no chyba ze cykl mialby sie wydłużyć hmmm sama nie wiem .... nie raz myślę ze przez moją upartosc sama.sobie szkodze bo przeciez istnieje tyle metod by rozpoznac owulacje a ja tylko zawsze sie domyslam to tak jakby trafic wygrana w totolotka:oo2::laugh2:
Slonecznego dnia u mnie sloneczko juz od 7.00 święci ...

Ostatnia edycja:

Przepraszam ze spamuje codziennie rano tymi moimi wykresami, dzisiaj tez wkleję chociaż nie wiem po co.... im bliżej @ tym boje sie coraz bardziej... :-(
Dzisiaj 11 dpo, tak? Póki co tempka ładna :) poczekaj do 15-16 dpo z ewentualnym testem, tak w razie czego :)

A mój wykres wygląda tak:

1490681838-aaaaaa.png

Taki spadek dziś, że z ciekawości zrobię test owu :) jajników nie czuję, ani nic, ale kto wie, może dong zadziałał cuda :) dzisiaj tylko raz się obudziłam, nie wstawałam w nocy, ani nic, więc nie wiem czemu taki spadek hmm...

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Luxuorius no przemyśle Wiktora, choć tak się już nastawilam na Gabrysia [emoji14] mój mówi, że nie bo będą do niego Gabi wołać, jak do dziewczynki [emoji14] to nawet mu nie mówię, że doo Wiktora mogą Wiki wołać, bo w końcu braknie mi imion :o [emoji14]
Btw to mammy oboje przeczucie, że to syn... choć marzyłam o dziewczynce to teraz już mi obojętne :) mój zawsze chciał chłopaka to niech ma :p
U mojego w grupie jest Wiktor i nikt Wiki na niego nie mówi. Mówią za to Kawior jako skrót od nazwiska...to chłopaki, oni wolą sobie przezwiska i ksywy od nazwiska wymyślać [emoji14]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama

marc spamuje tak jak Ty :) ale myślę że dziewczynki nam wybaczą :)
pięknie to u Ciebie wygląda to Twój pierwszy cykl z mierzeniem temp?

Dziś u mnie 20 dc temp. cos bardzo pomału ale rośnie , mam nadzieję że się utrzyma :)

upload_2017-3-28_8-29-38.png

Załączniki

• upload_2017-3-28_8-29-38.png
    upload_2017-3-28_8-29-38.png
    98,2 KB · Wyświetleń: 222
Do góry