reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez lubię. Mam ich 16 sztuk, część mi padła bo załapały jakiegoś pajeczaka od świeżo kupionej palmy. W sumie miałam ich ponad 20. To są jedyne kwiaty które potrafią u mnie wytrzymać dłużej niż miesiąc [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Oooo storczyki są super! Ja bym chętnie miała ich dużo więcej, ale nie mam dla nich fajnego miejsca [emoji52] mieszkanie jest południowe więc okna odpadają. Mam kilka na stoliku za oknem balkonowym i to miejsce im pasuje o ile zimą balkonu nie otwieramy [emoji12]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzisiaj 11 dpo, tak? Póki co tempka ładna :) poczekaj do 15-16 dpo z ewentualnym testem, tak w razie czego :)

A mój wykres wygląda tak:

1490681838-aaaaaa.png

Taki spadek dziś, że z ciekawości zrobię test owu :) jajników nie czuję, ani nic, ale kto wie, może dong zadziałał cuda :) dzisiaj tylko raz się obudziłam, nie wstawałam w nocy, ani nic, więc nie wiem czemu taki spadek hmm...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Zrób test owu, bo wygląda tak jakby się zbliżała lub wystepuje :)

reklama
Do góry