reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Qurcze tez miałam kupić te testy ale obawiam się ze jak owulka wyjdzie w dzień kiedy mojego męża nie będzie to odrazu będę wiedzieć że nie jestem u smutno mu będzie ....w zasadzie boje się takiej sytuacji :(

Ja mam męża na miejscu ale zdarza się, że jest zmęczony po pracy i nie ma ochoty... :-(

reklama
Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego ;)
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał. :)

Dzięki. ...obawiam się ze nasze plemniki nie są takie żywotno ;) niezgodna. ...czytałam wszytkie części. ...książka zdecydowanie lepsza od filmu...ale to oczywiście moje zdanie :)

Jedynie co nie spodobało mi się w Niezgodnej to zakończenie...ale to jeszcze daleko przed tobą ...;)

Czytalam "Niezgodna" i o ile pierwsza czesc jest fajna tak wedlug mnie z dalej jest juz tylko gorzej :(
Moze wydawnictwo poganialo autorke z kolejnymi czesciami albo pomysly sie wyczerpaly i przez to kolejne czesci uwazam za slabe.
Zakonczenie to porazka na calej lini ale sie wku*wilam jak je czytalam :)

Elenna SPOJLER!!! Nie czytaj bo nie wiem czy dotarlas juz do tego :p

Melania jakos nie przekonuje mnie funkcjonowanie Nieustraszonych. Kto by chcial tam dolaczyc wiedzac, ze jak sie zestarzeje i straci forme to zostanie wyrzucony z grupy i bedzie biedakiem ktorym beda musieli zajmowac sie Altruisci? Dla mnie to bez sensu i kupy sie nie trzyma.

KONIEC SPOJLERA !!!! :)

Ogolnie uwielbiam antyutopie :) i ostatnio przeczytalam "Pandemonium" i musze kupic kolejna czesc.

Teraz jestem w trakcie "Miasta Kosci" a w kolejce czeka jeszcze kilkanascie ksiazek [emoji23] wiecej kupuje niz jestem w stanie przeczytac [emoji23] mam nadzieje, ze jak juznie bede pracowac to uda mi sie nadrobic :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Ja zatestuje w niedziele jesli do tego czasu nic sie nie przytrafi. W tym cyklu zastosowalismy inna metodę- co 2 dni przytulanki i po nogi w gorze przez 40 minut. Zobaczymy czy skutecznie:)
U mnie juz slonko grzeje wiec chyba jakos uda mi sie wrocic w tych sandalach

My teraz też planujemy co 2dni, zobaczymy jak to będzie

Ja dzisiaj zrobiłam test 10 z allegro i nie wiem czy ja widzę tam cień jakiś czy mi serio juz na głowę rzuciło. A miałam nie robić do terminu @@ [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Czytalam "Niezgodna" i o ile pierwsza czesc jest fajna tak wedlug mnie z dalej jest juz tylko gorzej :(
Moze wydawnictwo poganialo autorke z kolejnymi czesciami albo pomysly sie wyczerpaly i przez to kolejne czesci uwazam za slabe.
Zakonczenie to porazka na calej lini ale sie wku*wilam jak je czytalam :)

Elenna SPOJLER!!! Nie czytaj bo nie wiem czy dotarlas juz do tego :p

Melania jakos nie przekonuje mnie funkcjonowanie Nieustraszonych. Kto by chcial tam dolaczyc wiedzac, ze jak sie zestarzeje i straci forme to zostanie wyrzucony z grupy i bedzie biedakiem ktorym beda musieli zajmowac sie Altruisci? Dla mnie to bez sensu i kupy sie nie trzyma.

KONIEC SPOJLERA !!!! :)

Ogolnie uwielbiam antyutopie :) i ostatnio przeczytalam "Pandemonium" i musze kupic kolejna czesc.

Teraz jestem w trakcie "Miasta Kosci" a w kolejce czeka jeszcze kilkanascie ksiazek [emoji23] wiecej kupuje niz jestem w stanie przeczytac [emoji23] mam nadzieje, ze jak juznie bede pracowac to uda mi sie nadrobic :)

9ewnvfxmgto5niho.png
Zakończenie masakra....i faktycznie następny części trochę mniej mnie wciągnęły mimo to ta seria nie byka taka zła. ..czytałam gorsze ;) ja ostatnio przeczytałam Mroczne umysły i całkiem całkiem. ..ale kolejny raz kiepskie zakończenia. ...nie wiem czym to idzie ze te zaliczenia takie już nie dopracowane i wymuszone... mogę jeszcze polecić Jutro czytałam to dawno temu ale rzeczywiście podobało mi die mimo że mało realne ;)

Ja dzisiaj zrobiłam test 10 z allegro i nie wiem czy ja widzę tam cień jakiś czy mi serio juz na głowę rzuciło. A miałam nie robić do terminu @@ [emoji53]

Ja dla spokoju zrobiłabym jeszcze jeden. ...;) ale wierzę że ten jest wiarygodny i będziemy składać gratulacje :) trzymam kciuki

Czesc dziewczyny a co tu taka cisza? U mnie burza. Grzmi i leje- a ja w sandalach się wybralam do pracy.
Dzis mam 22dc. Strasznie mi się ciągnie..
Może jednak słonko się wynurzy ;)
Qurcze no u nas chyba tez juz po wszytkim bo jeśli nie udało się w ten długi weekend to teraz jyz nie ma szans mąż pojechał i będzie dopiero w sobotę :( obawiam się ze tak naprawdę to dopiero dziś mam ten dzień wiec niestety kolejny stracony cykl ;( trudno może następnym razem...
Kochana tak jak piszą kobietki pierniczki mogą jeszcze przeżyć ;)
U nas też przyjemnie i wcinamy sobie właśnie z synkiem drugie śniadanie w ogrodzie. [emoji4]
Trzymam kciuki żeby rosło, to co zasiane. [emoji4] [emoji106] A co czytasz?
Oooh jak fajnie w ogrodzie szamac; ) uwielbiałam to w Polsce ...
Cześć po długim weekendzie :)

Paraplu cudowny widok!!!! :) :)
Cześć ;)
Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego ;)
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał. :)
Jak u Ciebie?
Cześć dziewczyny :cool2:
U mnie 12 dc, owulka ma być 16 dc, kupiłam też pierwszy raz testy owulacyjne, trzymajcie kciuki za owocne starania ;)
Pozdrawiam wszystkie :)
Trzymamy kciuki!
Widziałam film i mi się podobał. Chyba namówiłyście mnie na przeczytanie książki skoro jest lepsza niż film. [emoji4]

Grę edukacyjną. Mój trzylatek czasem nie radzi sobie do końca z emocjami. Denerwuje się, zaciska piąstki kiedy jest podekscytowany, więc to gra o emocjach z jego ukochaną Świnką Peppą od Trefl. [emoji4]
Film ok... książka fajniejsza. Ja mogę polecić Dom na klifie... cudna!

Wrzucaj zdjęcie!!!!

Iza co u Ciebie? Byłaś u lekarza???

U nas piękne słonko... z mężolem pojezdzilismy godzinkę na rolkach ,zakupy a teraz szykuje obiadek ;)miłego dnia!!!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry