reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama

Anulka książkę polecam Z Czystym Sumieniem.

Paraplu dla pewności ominęłam spojler

Fabimama u mnie teraz czekanie... chyba wypróbuję te czułe testy z Allegro w przyszły wtorek...a to daj daleko w dodatku szaleństwa nie było, bo córcia całe dnie nerwowa chodzi, późno zasypia wcześnie wstaje. Ewidentnie nie chce rodzeństwa
:rofl::rofl::D

Fabimama u mnie teraz czekanie... chyba wypróbuję te czułe testy z Allegro w przyszły wtorek...a to daj daleko w dodatku szaleństwa nie było, bo córcia całe dnie nerwowa chodzi, późno zasypia wcześnie wstaje. Ewidentnie nie chce rodzeństwa
Hihihi. ...akurat z jej punktu widzenia to same problemy....;)

Ja lubię babskie czytadła. Wiecie dużo emocji, miłości. [emoji6] Lekkie, przyjemne, na jeden wieczór. W życiu naczytałam się różnych książek i teraz "na starość" takie cieszą mnie najbardziej. [emoji6][emoji4]
Ja tezzzzz ;) a najbardziej to romanse historyczne ;)
Fabimama, jakbyś mogła w wolnej chwili wpisać mi termin następnej @ na 26.06 - 3 cykl starań.
Wieczorkiem wpisze ;)

Ja z książek mogę polecić jeszcze : diabeł ubiera się u prady 100 razy lepsza niż film, serie saga i ludziach lodu. Jak ona to robi... książka rewelacja... film do d...y. nostalgia anioła-cudna.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Będziemy razem testować :)

Samotnaja wrzuc zdjecie testu.

Paraplu a masz mdlosci? Mija troche sennosc?

Rano sie chwalilam, ze nie mam mdlosci to na zlosc dopadly mnie o 14 i trzymaly ze 3 godziny. Teraz jest juz okej :) takiej okropnej sennosci jak 2-3 tygodnie temu juz nie mam :) chodze teraz jedynie wczesniej spac a jak mam wolne to sobie robie popoludniowa drzemke :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Ja tezzzzz ;) a najbardziej to romanse historyczne ;)

Wieczorkiem wpisze ;)

Ja z książek mogę polecić jeszcze : diabeł ubiera się u prady 100 razy lepsza niż film, serie saga i ludziach lodu. Jak ona to robi... książka rewelacja... film do d...y. nostalgia anioła-cudna.

Nostalgie czytalam i ryczalam [emoji16]

9ewnvfxmgto5niho.png

Cześć dziewczyny,
wczoraj już nie pisałam, bo późno wróciliśmy z działeczki po całym dniu na powietrzu, a obiecaliśmy Olci składanie domku dla lalek, to trzeba było słowa dotrzymać i zeszło nam się prawie do 22.00 :p
Ale cóż - uśmiech i szczęśćie Dziecka - BEZCENNE:p

Dziękuję za polecenie tej apki rzeczywiście wychwytuje tez te cykle nie regularne :) szkoda ze dopiero teraz zaczęłam z niej korzystać bo wg niej moje dni płodne są nieco dłuższe i chyba właśnie wtedy mam owolucja a ja zakładałam ze wcześniej :(

ja też od tego cyklu korzystam z WomanLog - zobaczymy

U nas fajnie... ciepło, choć na słońcu trochę smaży to jest przyjemny wiaterek :) ja właśnie z moją latoroślą i psiną w parku na ławeczce biorę się za czytanie książki.
Dzień cyklu 16, więc co miało zostać zasiane zasialiśmy. Teraz czekamy czy coś urośnie ;)

trzyma &&& za nasionko, co by zakiełkowało!!!!!

Qurcze no u nas chyba tez juz po wszytkim bo jeśli nie udało się w ten długi weekend to teraz jyz nie ma szans mąż pojechał i będzie dopiero w sobotę :( obawiam się ze tak naprawdę to dopiero dziś mam ten dzień wiec niestety kolejny stracony cykl ;( trudno może następnym razem...

bądź dobrej myśli!!!! może to właśnie ten cykl:)

U nas też przyjemnie i wcinamy sobie właśnie z synkiem drugie śniadanie w ogrodzie. [emoji4]
Trzymam kciuki żeby rosło, to co zasiane. [emoji4] [emoji106] A co czytasz?

my uwielbiamy jeść na działeczce, poza grilem Olcia wcina zawsze zupkę i zupełnie inaczej jej "wchodzi":p

Cześć po długim weekendzie :)

Paraplu cudowny widok!!!! :) :)

Katia kiedy przechodzisz z poczekalni do staranek? Bo ja teraz w czerwcu po @

Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego ;)
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał. :)

ja i oglądałm film i czytałam wszystkie cżęści:) może być ale d....nie urywa:)

Ja zatestuje w niedziele jesli do tego czasu nic sie nie przytrafi. W tym cyklu zastosowalismy inna metodę- co 2 dni przytulanki i po nogi w gorze przez 40 minut. Zobaczymy czy skutecznie:)
U mnie juz slonko grzeje wiec chyba jakos uda mi sie wrocic w tych sandalach

trzymam kciuki, oby metoda przyniosła zamierzone rezultaty!

Cześć dziewczyny :cool2:
U mnie 12 dc, owulka ma być 16 dc, kupiłam też pierwszy raz testy owulacyjne, trzymajcie kciuki za owocne starania ;)
Pozdrawiam wszystkie :)

jakiej firmy kupiłaś te testy?

A mnie od dluzszej chwili mdli.... kurcze czyzby jednak sie udalo???? chyba oszaleje przez najblizsze 3 dni :-/
a z innej beczki, dziewczyny co planujecie dzieciom na dzien dziecka? zabawek nie chce kupowac, bo chlopaki maja pokoj zawalony, myslalam o sali zabaw, ale bedzie pelna, o basenie ale moze @ bedzie, sama nie wiem

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

za Ciebie również trzymam &&&&&&

Qurcze tez miałam kupić te testy ale obawiam się ze jak owulka wyjdzie w dzień kiedy mojego męża nie będzie to odrazu będę wiedzieć że nie jestem u smutno mu będzie ....w zasadzie boje się takiej sytuacji :(

takich sytuacji nie unikniesz ale lepiej być zwartym i gotowym jak test wyjdzie pozytywny i mąż będzie w domu!

oooo, a to nie chcesz szybciej teściku zrobić? :):)

U mnie dzisiaj 3dpo.. odliczanie do testowania... najgorszy czas :)

pewnie ciężko czekać ale małymi kroczkami do spełnienia marzeń.....;)

Widziałam film i mi się podobał. Chyba namówiłyście mnie na przeczytanie książki skoro jest lepsza niż film. [emoji4]

Grę edukacyjną. Mój trzylatek czasem nie radzi sobie do końca z emocjami. Denerwuje się, zaciska piąstki kiedy jest podekscytowany, więc to gra o emocjach z jego ukochaną Świnką Peppą od Trefl. [emoji4]

Moj aOlcia uwielbia gry w szczególności zagadki czytane tj: Zagadki Smoka Obiboka, Zgaduj Zgadula ale też polecam grę LaCucaracha - z cyberrobalem:)

Ja dzisiaj zrobiłam test 10 z allegro i nie wiem czy ja widzę tam cień jakiś czy mi serio juz na głowę rzuciło. A miałam nie robić do terminu @@ [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

czekamy na fotkę!!!!!

Ja również czytam dużo i wszytko ..:) ostatnio jednak ciezko znaleść coś naprawdę dobrego :(

ja kiedyś czytałam baaardzo dużo a teraz jakoś wiecznie mam myśli zabiegane wracam zmęczona, ciągle coś, skupić się nie mogę na czytaniu:/

Ma ktoras kindla?????

ja mam kilndla:) prezent od męża:)

reklama
Nostalgie czytalam i ryczalam [emoji16]

9ewnvfxmgto5niho.png

ja też czytałam Nostalgię Anioła i oglądałam film.

polecam też "Złodziejkę książek" Marcusa Zusaka i całą serię Camili Lackberg "Księżniczka z Lodu" "niemiecki bękart" "ofiara losu" "latarnik" "kaznodzieja" "kamieniarz" "syrenka" itd....:) - mam wszystkie na półce

mam też kolekcję kryminałów Agathy Christie w twardej oprawie - 85 sztuk :) :) :) za czasów studenckich uwielbiałam, były co 2 tygodnie w kioskach, ponad 2 lata zbierałam:)

Do góry