reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję za polecenie tej apki rzeczywiście wychwytuje tez te cykle nie regularne :) szkoda ze dopiero teraz zaczęłam z niej korzystać bo wg niej moje dni płodne są nieco dłuższe i chyba właśnie wtedy mam owolucja a ja zakładałam ze wcześniej :(

Nie ma za co :) nie smutaj sie! Teraz wiesz, ze owulka moze byc innego dnia i mozesz skuteczniej dzialac :) podowdzenia :*

A ja wlasnie doczytalam na zdjeciu z USG, ze dzidzius ma prawie 3mm (0,29cm) i sie poryczalam jak sobie uswiadomilam jakie maciupenkie jest [emoji16]

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Qurcze no u nas chyba tez juz po wszytkim bo jeśli nie udało się w ten długi weekend to teraz jyz nie ma szans mąż pojechał i będzie dopiero w sobotę :( obawiam się ze tak naprawdę to dopiero dziś mam ten dzień wiec niestety kolejny stracony cykl ;( trudno może następnym razem...

U nas fajnie... ciepło, choć na słońcu trochę smaży to jest przyjemny wiaterek :) ja właśnie z moją latoroślą i psiną w parku na ławeczce biorę się za czytanie książki.
Dzień cyklu 16, więc co miało zostać zasiane zasialiśmy. Teraz czekamy czy coś urośnie ;)
U nas też przyjemnie i wcinamy sobie właśnie z synkiem drugie śniadanie w ogrodzie. [emoji4]
Trzymam kciuki żeby rosło, to co zasiane. [emoji4] [emoji106] A co czytasz?

Nie ma za co :) nie smutaj sie! Teraz wiesz, ze owulka moze byc innego dnia i mozesz skuteczniej dzialac :) podowdzenia :*

A ja wlasnie doczytalam na zdjeciu z USG, ze dzidzius ma prawie 3mm (0,29cm) i sie poryczalam jak sobie uswiadomilam jakie maciupenkie jest [emoji16]

9ewnvfxmgto5niho.png
Cudownie. ...życzę spokojmych 9 miesiecy i szybkiego porodu ;)

Qurcze no u nas chyba tez juz po wszytkim bo jeśli nie udało się w ten długi weekend to teraz jyz nie ma szans mąż pojechał i będzie dopiero w sobotę :( obawiam się ze tak naprawdę to dopiero dziś mam ten dzień wiec niestety kolejny stracony cykl ;( trudno może następnym razem...

Melania nie smutaj! Plemniczki moga zyc kilka dni, wiec jesli dzisiaj jest owulka to masz szanse :) 3mam kciuki :*

9ewnvfxmgto5niho.png

Niekoniecznie stracony. Plemniki potrafią przetrwać sporo czasu w sprzyjających warunkach, więc nie należy tracić nadziei. [emoji4]

Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego ;)
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał. :)

Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego ;)
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał. :)
Dzięki. ...obawiam się ze nasze plemniki nie są takie żywotno ;) niezgodna. ...czytałam wszytkie części. ...książka zdecydowanie lepsza od filmu...ale to oczywiście moje zdanie :)

reklama
Do góry