reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję za polecenie tej apki rzeczywiście wychwytuje tez te cykle nie regularne :) szkoda ze dopiero teraz zaczęłam z niej korzystać bo wg niej moje dni płodne są nieco dłuższe i chyba właśnie wtedy mam owolucja a ja zakładałam ze wcześniej :(

Nie ma za co :) nie smutaj sie! Teraz wiesz, ze owulka moze byc innego dnia i mozesz skuteczniej dzialac :) podowdzenia :*

A ja wlasnie doczytalam na zdjeciu z USG, ze dzidzius ma prawie 3mm (0,29cm) i sie poryczalam jak sobie uswiadomilam jakie maciupenkie jest [emoji16]

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Qurcze no u nas chyba tez juz po wszytkim bo jeśli nie udało się w ten długi weekend to teraz jyz nie ma szans mąż pojechał i będzie dopiero w sobotę :( obawiam się ze tak naprawdę to dopiero dziś mam ten dzień wiec niestety kolejny stracony cykl ;( trudno może następnym razem...

U nas fajnie... ciepło, choć na słońcu trochę smaży to jest przyjemny wiaterek :) ja właśnie z moją latoroślą i psiną w parku na ławeczce biorę się za czytanie książki.
Dzień cyklu 16, więc co miało zostać zasiane zasialiśmy. Teraz czekamy czy coś urośnie ;)
U nas też przyjemnie i wcinamy sobie właśnie z synkiem drugie śniadanie w ogrodzie. [emoji4]
Trzymam kciuki żeby rosło, to co zasiane. [emoji4] [emoji106] A co czytasz?

Nie ma za co :) nie smutaj sie! Teraz wiesz, ze owulka moze byc innego dnia i mozesz skuteczniej dzialac :) podowdzenia :*

A ja wlasnie doczytalam na zdjeciu z USG, ze dzidzius ma prawie 3mm (0,29cm) i sie poryczalam jak sobie uswiadomilam jakie maciupenkie jest [emoji16]

9ewnvfxmgto5niho.png
Cudownie. ...życzę spokojmych 9 miesiecy i szybkiego porodu ;)

Qurcze no u nas chyba tez juz po wszytkim bo jeśli nie udało się w ten długi weekend to teraz jyz nie ma szans mąż pojechał i będzie dopiero w sobotę :( obawiam się ze tak naprawdę to dopiero dziś mam ten dzień wiec niestety kolejny stracony cykl ;( trudno może następnym razem...

Melania nie smutaj! Plemniczki moga zyc kilka dni, wiec jesli dzisiaj jest owulka to masz szanse :) 3mam kciuki :*

9ewnvfxmgto5niho.png

Niekoniecznie stracony. Plemniki potrafią przetrwać sporo czasu w sprzyjających warunkach, więc nie należy tracić nadziei. [emoji4]

Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego ;)
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał. :)

Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego ;)
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał. :)
Dzięki. ...obawiam się ze nasze plemniki nie są takie żywotno ;) niezgodna. ...czytałam wszytkie części. ...książka zdecydowanie lepsza od filmu...ale to oczywiście moje zdanie :)

reklama
Do góry