Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedynie co nie spodobało mi się w Niezgodnej to zakończenie...ale to jeszcze daleko przed tobą ...Melania jestem w połowie pierwszej części i już widzę, że film nie oddaje tego klimatu
A co do plemniczków- dadzą radę ! Noe ma innej opcji
Qurcze tez miałam kupić te testy ale obawiam się ze jak owulka wyjdzie w dzień kiedy mojego męża nie będzie to odrazu będę wiedzieć że nie jestem u smutno mu będzie ....w zasadzie boje się takiej sytuacjiCześć dziewczyny
U mnie 12 dc, owulka ma być 16 dc, kupiłam też pierwszy raz testy owulacyjne, trzymajcie kciuki za owocne starania
Pozdrawiam wszystkie
oooo, a to nie chcesz szybciej teściku zrobić?A mnie od dluzszej chwili mdli.... kurcze czyzby jednak sie udalo???? chyba oszaleje przez najblizsze 3 dni :-/
a z innej beczki, dziewczyny co planujecie dzieciom na dzien dziecka? zabawek nie chce kupowac, bo chlopaki maja pokoj zawalony, myslalam o sali zabaw, ale bedzie pelna, o basenie ale moze @ bedzie, sama nie wiem
===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy ===
Widziałam film i mi się podobał. Chyba namówiłyście mnie na przeczytanie książki skoro jest lepsza niż film. [emoji4]Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał.
Grę edukacyjną. Mój trzylatek czasem nie radzi sobie do końca z emocjami. Denerwuje się, zaciska piąstki kiedy jest podekscytowany, więc to gra o emocjach z jego ukochaną Świnką Peppą od Trefl. [emoji4]A mnie od dluzszej chwili mdli.... kurcze czyzby jednak sie udalo???? chyba oszaleje przez najblizsze 3 dni :-/
a z innej beczki, dziewczyny co planujecie dzieciom na dzien dziecka? zabawek nie chce kupowac, bo chlopaki maja pokoj zawalony, myslalam o sali zabaw, ale bedzie pelna, o basenie ale moze @ bedzie, sama nie wiem
===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy ===