reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Melania jestem w połowie pierwszej części i już widzę, że film nie oddaje tego klimatu :)
A co do plemniczków- dadzą radę ! Noe ma innej opcji ;)

reklama
Mamuniol ja chyba też będę bzykać się co dwa dni i potem z nogami na górze.
U mnie 9 dc więc niebawem. Jakoś straciłam ochotę do tych starań. Gdyby nie moja tragedia to na dzisiaj miałabym termin porodu. Smutno mi dzisiaj bardzo.

A mnie od dluzszej chwili mdli.... kurcze czyzby jednak sie udalo???? chyba oszaleje przez najblizsze 3 dni :-/
a z innej beczki, dziewczyny co planujecie dzieciom na dzien dziecka? zabawek nie chce kupowac, bo chlopaki maja pokoj zawalony, myslalam o sali zabaw, ale bedzie pelna, o basenie ale moze @ bedzie, sama nie wiem

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Cześć dziewczyny :cool2:
U mnie 12 dc, owulka ma być 16 dc, kupiłam też pierwszy raz testy owulacyjne, trzymajcie kciuki za owocne starania ;)
Pozdrawiam wszystkie :)
Qurcze tez miałam kupić te testy ale obawiam się ze jak owulka wyjdzie w dzień kiedy mojego męża nie będzie to odrazu będę wiedzieć że nie jestem u smutno mu będzie ....w zasadzie boje się takiej sytuacji :(

A mnie od dluzszej chwili mdli.... kurcze czyzby jednak sie udalo???? chyba oszaleje przez najblizsze 3 dni :-/
a z innej beczki, dziewczyny co planujecie dzieciom na dzien dziecka? zabawek nie chce kupowac, bo chlopaki maja pokoj zawalony, myslalam o sali zabaw, ale bedzie pelna, o basenie ale moze @ bedzie, sama nie wiem

oooo, a to nie chcesz szybciej teściku zrobić? :):)

U mnie dzisiaj 3dpo.. odliczanie do testowania... najgorszy czas :)

Melania tak jak dziewczyny piszą do 5 dni plemniki mogą przetrwać , więc jeszcze nic straconego ;)
Anulka czytam "niezgodną" film oglądałam i ki się spodobał. :)
Widziałam film i mi się podobał. Chyba namówiłyście mnie na przeczytanie książki skoro jest lepsza niż film. [emoji4]

Grę edukacyjną. Mój trzylatek czasem nie radzi sobie do końca z emocjami. Denerwuje się, zaciska piąstki kiedy jest podekscytowany, więc to gra o emocjach z jego ukochaną Świnką Peppą od Trefl. [emoji4]

reklama
Do góry