Spark
Fanka BB :)
U mnie 500, masakra.Ja robiłam to i to...U mnie np. kosztuje chyba 350.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 500, masakra.Ja robiłam to i to...U mnie np. kosztuje chyba 350.
![]()
Ceny są wysokie... Ale ja bym jednak zrobiła, wolę mieć pewność, a to badanie daje 90% pewności. Lepiej za wczas wiedzieć, czy dziecko jest zdrowe, czy nie. Ale to tylko Twoja decyzjaU mnie 500, masakra.
Hmmm, drogo u ciebie. Dobrze zrobić to i to. Ale jeżeli w usg będzie wszystko ok to nie koniecznie. Poczytaj sobie na necie. Może to ci pozwoli podjąć decyzję??Dziołszki mam pytanko, bo w czw. Prenatalne mam i teraz tak... Pani przez tel. Powiedziała, że prenatalne 250zł, a jak dodatkowo pobieranie krwi to jeszcze 250zł.
To jak? Te badanie krwi to ten Pappa? Robić, nie robić? Przy tych miesięcznych wydatkach jakie miałam 500zł mnie przeraża...
Jezu, jak o staraniach, badaniach itd. Przez te prawie 3 lata trochę już wiedziałam, tak o ciąży... null, zero, nic!!! Dopomóżcie![]()
Dziołszki mam pytanko, bo w czw. Prenatalne mam i teraz tak... Pani przez tel. Powiedziała, że prenatalne 250zł, a jak dodatkowo pobieranie krwi to jeszcze 250zł.
To jak? Te badanie krwi to ten Pappa? Robić, nie robić? Przy tych miesięcznych wydatkach jakie miałam 500zł mnie przeraża...
Jezu, jak o staraniach, badaniach itd. Przez te prawie 3 lata trochę już wiedziałam, tak o ciąży... null, zero, nic!!! Dopomóżcie![]()
Jak dla mnie te Pappa to tylko statystykiZdecydowałabym się na nie ewentualnie, jakby podczas badania prenatalnego wyszło coś nie tak...
Bo tak to te z krwi wyniki pokazują Ci, że na ileś kobiet w Twoim wieku z takimi samymi wynikami i parametrami tyle i tyle urodziło chore dziecko...
No ale to wolny wybór.. Ja nie robiłam![]()
Dziękuję dziewczyny, pomyśle jeszczepamiętam że mi gin mówił, ze peppa tylko jak coś bd nie tak robić, a. Nifty wcale
Także chyba faktycznie zobaczę co na usg prenatalnymm wyjdzie![]()