Spark
Fanka BB :)
U mnie 500, masakra.Ja robiłam to i to...U mnie np. kosztuje chyba 350.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 500, masakra.Ja robiłam to i to...U mnie np. kosztuje chyba 350.
Ceny są wysokie... Ale ja bym jednak zrobiła, wolę mieć pewność, a to badanie daje 90% pewności. Lepiej za wczas wiedzieć, czy dziecko jest zdrowe, czy nie. Ale to tylko Twoja decyzjaU mnie 500, masakra.
Hmmm, drogo u ciebie. Dobrze zrobić to i to. Ale jeżeli w usg będzie wszystko ok to nie koniecznie. Poczytaj sobie na necie. Może to ci pozwoli podjąć decyzję??Dziołszki mam pytanko, bo w czw. Prenatalne mam i teraz tak... Pani przez tel. Powiedziała, że prenatalne 250zł, a jak dodatkowo pobieranie krwi to jeszcze 250zł.
To jak? Te badanie krwi to ten Pappa? Robić, nie robić? Przy tych miesięcznych wydatkach jakie miałam 500zł mnie przeraża...
Jezu, jak o staraniach, badaniach itd. Przez te prawie 3 lata trochę już wiedziałam, tak o ciąży... null, zero, nic!!! Dopomóżcie
Dziołszki mam pytanko, bo w czw. Prenatalne mam i teraz tak... Pani przez tel. Powiedziała, że prenatalne 250zł, a jak dodatkowo pobieranie krwi to jeszcze 250zł.
To jak? Te badanie krwi to ten Pappa? Robić, nie robić? Przy tych miesięcznych wydatkach jakie miałam 500zł mnie przeraża...
Jezu, jak o staraniach, badaniach itd. Przez te prawie 3 lata trochę już wiedziałam, tak o ciąży... null, zero, nic!!! Dopomóżcie
Jak dla mnie te Pappa to tylko statystyki Zdecydowałabym się na nie ewentualnie, jakby podczas badania prenatalnego wyszło coś nie tak...
Bo tak to te z krwi wyniki pokazują Ci, że na ileś kobiet w Twoim wieku z takimi samymi wynikami i parametrami tyle i tyle urodziło chore dziecko...
No ale to wolny wybór.. Ja nie robiłam
Dziękuję dziewczyny, pomyśle jeszcze pamiętam że mi gin mówił, ze peppa tylko jak coś bd nie tak robić, a. Nifty wcale
Także chyba faktycznie zobaczę co na usg prenatalnymm wyjdzie