reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
mam to samo [emoji14] pranie poupychane jeszcze po pudłach [emoji14] a muszę nastawić ze 2 pralki bo w tym tygodniu jakoś weny nie było na pranie i sprzątanie

jakiś pomysł na fajny obiad? zrobiłabym coś innego. Lubię gotować, tylko nie lubię wymyślać co zrobić
To zależy co lubisz? [emoji14] ja wczoraj robiłam kieszonki z filetów z mozzarella, szpinakiem i suszonymi pomidorami zapieczone w folii bez tłuszczu, do tego ryż i brokuły :) dzisiaj jak wrócę o normalnej godzinie to zrobię makaron ze szpinakiem, pomidorami i serem blue w sosie jogurtowym :) szybkie, smaczne, zdrowe [emoji14] albo curry - kurczak, cebula, ananas w mleku kokosowym z przyprawą curry, do tego brązowy ryż :)

Polędwiczki mniam...ja robię z kolei w sosie serowym (ser blue + śmietana) z ryżem zazwyczaj :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ej kurde... Tak mnie, nie wiem, zmulił i zabolal prawy jajnik i okolice, ze prawie pawia puściłam wstajac... Promieniuje aż na krzyż i nerek. Wtf, jeszcze tego mi do kompletu brakuje [emoji19] [emoji1]
Nadal mi niedobrze po tych ekscesach.

Ja tu o gastro a te o polędwiczkach, hate you [emoji1]

Gdzie Wy macie to słońce ? Podeslijcie trochę misiaki ... u mnie szaro :/

Przepis zapisałam do ulubionych... wyglada obłędnie

@Windy91 ja tez tak mam ze słodyczami ... choć teraz jest inaczej i codziennie muszę coś słodkiego wciągnąć [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha mam tak samo, zawsze tylko fasty, miecho itd. Słodycze od święta, a teraz... dzisiaj zjadłam 7daysa, 2 prince polo xxl i wafelki. Umrę!

Dziołszki mam pytanko, bo w czw. Prenatalne mam i teraz tak... Pani przez tel. Powiedziała, że prenatalne 250zł, a jak dodatkowo pobieranie krwi to jeszcze 250zł.
To jak? Te badanie krwi to ten Pappa? Robić, nie robić? Przy tych miesięcznych wydatkach jakie miałam 500zł mnie przeraża...
Jezu, jak o staraniach, badaniach itd. Przez te prawie 3 lata trochę już wiedziałam, tak o ciąży... null, zero, nic!!! Dopomóżcie :D

Dziołszki mam pytanko, bo w czw. Prenatalne mam i teraz tak... Pani przez tel. Powiedziała, że prenatalne 250zł, a jak dodatkowo pobieranie krwi to jeszcze 250zł.
To jak? Te badanie krwi to ten Pappa? Robić, nie robić? Przy tych miesięcznych wydatkach jakie miałam 500zł mnie przeraża...
Jezu, jak o staraniach, badaniach itd. Przez te prawie 3 lata trochę już wiedziałam, tak o ciąży... null, zero, nic!!! Dopomóżcie :D
Ja robiłam to i to...U mnie np. kosztuje chyba 350.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry