reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika Super wieści! duuużo zdrówka dla Was :*
@Ankuś @Millo gratuluję i życzę spokojnych 9 m-cy :)
@Spark super sprawa z tym kursem :) daj znać po jak wrażenia
@StorAnia trzymam kciuki za drożność [emoji110]
@mfifi04 dziękuję za pamięć :* po laparo dobrze :) wszystko ładnie się goi. Zrostów nie było, jajowody drożne więc super :) od razu po lekarz kazał się starać, więc się staraliśmy. Myślę, że jest po owu ale nie mam pewności. Próbuje pierwszy cykl mierzyć temperaturę ale wykres jakiś płaski :/
Dzisiaj byłam zbadać TSH i jestem zła bo się okazało, że prawie nic nie spadło mimo że brałam leki :( A Ty kiedy idziesz do lekarza z Twoim TSH?
Bardzo się cieszę że już wszystko ok;) jutro mam usg tarczycy. Aż się boję:/ a jaki masz wynik?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo się cieszę że już wszystko ok;) jutro mam usg tarczycy. Aż się boję:/ a jaki masz wynik?

Kochana nie martw się na zapas, będzie dobrze :) trzymam kciuki :* pisz od razu jak będziesz coś wiedziała.
Ja miałam 3,25 po 8tyg. spadło do 3,22 :/ myślałam, że będzie o wiele niżej. Brałam euthyrox 25 - widać dawka za mała...

Dokładnie :-) nie ma co sie nakręcać ;-) najlepiej o tym nie myślec

Popieram ;) oby udało się zachować takie myślenie :)

Kochana nie martw się na zapas, będzie dobrze :) trzymam kciuki :* pisz od razu jak będziesz coś wiedziała.
Ja miałam 3,25 po 8tyg. spadło do 3,22 :/ myślałam, że będzie o wiele niżej. Brałam euthyrox 25 - widać dawka za mała...

Pewnie dam znać. Faktycznie słabo spada. Musisz się postarać o większą dawkę;) nie można brać 2 tabletek?

reklama

W sumie zostało 11 dni do @ :-) i dają radę :-) ale jak piszesz :-) oby sie udało zachować takie myślenie :-D

Do góry