reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika Super wieści! duuużo zdrówka dla Was :*
@Ankuś @Millo gratuluję i życzę spokojnych 9 m-cy :)
@Spark super sprawa z tym kursem :) daj znać po jak wrażenia
@StorAnia trzymam kciuki za drożność ✊
@mfifi04 dziękuję za pamięć :* po laparo dobrze :) wszystko ładnie się goi. Zrostów nie było, jajowody drożne więc super :) od razu po lekarz kazał się starać, więc się staraliśmy. Myślę, że jest po owu ale nie mam pewności. Próbuje pierwszy cykl mierzyć temperaturę ale wykres jakiś płaski :/
Dzisiaj byłam zbadać TSH i jestem zła bo się okazało, że prawie nic nie spadło mimo że brałam leki :( A Ty kiedy idziesz do lekarza z Twoim TSH?

reklama
Dziewczyny miałam
Sie nie nakręcać i nie wmawiać sobie ale zaraz po owulacji dzisiaj mnie pierwszy raz brodawki bola także nie moge ich dotknąć , nawet stanik mi przeszkadza .
Zwalam na starość [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To w takim razie witam w klubie ,, bolące sutki " ładnie brzmi prawda :-D

@auslanderka 45 dzień , miesiączka wgl nie wystapiła a śluz mam już taki od 23 dnia cyklu i tak cały czas hmm...
Oo kurcze, to może czas na ginekologa? No i betka tak jak dziewczyny Ci radzą.
Wiem ze to nie latwe ale musisz odpuscic choć to trudne.każda z nas to przeżywała albo przeżywa.spokojnie uda nam się każdej po koleji;)

A który masz dzień cyklu?ja zawsze mialam taki gęsty marny biały A dziś dużo mleczno białego Ale takiego mającego.albo już glupieje:D

Wiesz co mnie się wydaje ze czasem biegunki są normalne na początku ciazy ale zawsze lepiej zapytać lekarza.chyba warto to sprawdzić albo choćby zapytać.
Ja dzisiaj 20 dc[emoji15] . Po dzisiejszych odczuciach stwierdzam, że dzisiaj owu. Śluz leje się ze mnie masakrycznie. Jadę do domu zbałamucić m. Jak mu napisałam, że ta owu co niby w poniedziałek była to chyba jednak dzisiaj jest to odpisał, że trzeba koniecznie zalać formę[emoji12] . Jeszcze dzisiaj i jutro. Bo w piątek wyjeżdzamy na weekend, będziemy spać u kolegi więc nie będzie jak[emoji5] . Owu musi być dzisiaj i koniec kropka[emoji23].

@Bulbasek śliczny brzuszek, ale ten czas leci.

@Spark jak się czujesz dzisiaj? Mam nadzieję, że te ataki słabości już nie wróciły.

@StorAnia [emoji110] za badanie.

@marc i inne dziewczyny w fazie oczekiwania na cud [emoji110] [emoji110] [emoji110] niech tempki rosną.

@auslanderka umówiłam się już do ginekologa ale wizyta dopiero 3 kwietnia :frown:
jakoś na dniach pójdę zrobić zestaw badań ( progesteron, LH, FSM, prolaktyne i bHCG) zobaczymy co wyjdzie, chociaż sama dla siebie będę wiedziała i będę spokojna bo do wizyty chyba zwariuję o_O

Ogólnie to jest jakiś koszmar, tyle dni bez CIOTKI , moj mi wmawia , że to ciąza haha testy negatywne, cycki jak u KROWY, śluz sie leje co godzine jak nie lepiej trzeba PAMPERSA zmieniać booooze trzymajcie mnie :p:p:p:p

reklama
Do góry