Dziękuję Kochanato masz bardzo ładny
hehe. :*
Szkoda, że w moim nikt nie mieszka [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Kochanato masz bardzo ładny
hehe. :*
Kochana, ja odkąd używam donga to po @ plamie na brązowo/czerwono do ok. 10 dc, nie wiem czy to masz na myśli.Kochane pytanko mamczy po dongu mogę mieć śluz podbarwiony krwią? Nie jest tego dużo na ta chwilę...zauważyłam na papierze :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Już skonsultowałam się z moją endokrynolog i zwiększyła mi dawkęPewnie dam znać. Faktycznie słabo spada. Musisz się postarać o większą dawkęnie można brać 2 tabletek?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko na papierze była taka " niteczka" krwi...dziś mam 12dc i myślę,że już po owu bo nie czuję jajników a cykl miał 24 dniKochana, ja odkąd używam donga to po @ plamie na brązowo/czerwono do ok. 10 dc, nie wiem czy to masz na myśli.
![]()
Ogólnie po owu bolą mnie całe piersi - chociaż ostatnio nic, a nic nie bolało... a teraz bolą mnie tylko sutki - w sumie samo słowo ,, bolą" jest dość mało powiedziane ...
To tak jak u mnie , zawsze piersi tylko bolały tydzien po owulce , a dzis masakra jakas . Bola , pieką i jakby gorące takie mam uczucie ... ale nie nakręcam sie juz .. co bedzie to bedzie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki aby tsh spadło;*Już skonsultowałam się z moją endokrynolog i zwiększyła mi dawkęza 5-6 tyg. Mam powtórzyć badanie.
@marc trzymam kciuki, żeby to myślenie zostało z Tobątrzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu[emoji110]
Naprawdę lepiej przestać. Myślałam że ciebie o tym poinformowali..????Buuu, serio lepiej się zabezpieczać przed hsg ????a ja ćpam donga, piję srokę... Chyba muszę przestać...