Dziękuję Kochana to masz bardzo ładny hehe. :*
Szkoda, że w moim nikt nie mieszka [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Kochana to masz bardzo ładny hehe. :*
Kochana, ja odkąd używam donga to po @ plamie na brązowo/czerwono do ok. 10 dc, nie wiem czy to masz na myśli.Kochane pytanko mam czy po dongu mogę mieć śluz podbarwiony krwią? Nie jest tego dużo na ta chwilę...zauważyłam na papierze :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Już skonsultowałam się z moją endokrynolog i zwiększyła mi dawkę za 5-6 tyg. Mam powtórzyć badanie.Pewnie dam znać. Faktycznie słabo spada. Musisz się postarać o większą dawkę nie można brać 2 tabletek?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko na papierze była taka " niteczka" krwi...dziś mam 12dc i myślę,że już po owu bo nie czuję jajników a cykl miał 24 dniKochana, ja odkąd używam donga to po @ plamie na brązowo/czerwono do ok. 10 dc, nie wiem czy to masz na myśli.
Ogólnie po owu bolą mnie całe piersi - chociaż ostatnio nic, a nic nie bolało... a teraz bolą mnie tylko sutki - w sumie samo słowo ,, bolą" jest dość mało powiedziane ...
To tak jak u mnie , zawsze piersi tylko bolały tydzien po owulce , a dzis masakra jakas . Bola , pieką i jakby gorące takie mam uczucie ... ale nie nakręcam sie juz .. co bedzie to bedzie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki aby tsh spadło;*Już skonsultowałam się z moją endokrynolog i zwiększyła mi dawkę za 5-6 tyg. Mam powtórzyć badanie.
@marc trzymam kciuki, żeby to myślenie zostało z Tobą trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu[emoji110]
Naprawdę lepiej przestać. Myślałam że ciebie o tym poinformowali..????Buuu, serio lepiej się zabezpieczać przed hsg ???? a ja ćpam donga, piję srokę... Chyba muszę przestać...