reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mogę się do Was podczepić :) mam nadzieję, że ten rok jak zaczął się super tak i się skończy :) Pozdrawiam Was :)
Witaj :)

Doturlałam się do
StorAnia... odpoczywamy od małża do zabiegu :) Trzymam kciuki ..bo trzeba działać :) Wierzę, że się uda :) Nawet jak nie wszystko wyszło ok.

Sparky ja miałam tak przy spadku cukru we krwi :) Masz tam jaki glukometr ?:)

reklama
No tak to możliwe. Ja owu miałam dopiero w 20 dc. Miałam pod koniec całkowicie rozlegulowane cykle :/ No ale udało się :)

Masz przepiękny brzusio <3

Dziewczyny macie jakiś sposób na naturalne farbowanie włosów? Chodzi głównie o to by zakryć jakoś siwe odrosty - przynajmniej do czasu kiedy nie mogę włosów farbowac :(
Widzisz Gabrika, pisałam Ci wtedy, że pewnie owu w 20dc jakk u mnie :D super!

Buuu, serio lepiej się zabezpieczać przed hsg ???? :( a ja ćpam donga, piję srokę... Chyba muszę przestać...
Nie musisz, bo może się okazać, że owu np.14 dc i wtedy możesz sobie starać :) możesz np. Donga zacząć brać trochę później. Ja w tym cyklu udanym też, od 3-7 dnia brałam, potem bakteria to przestałam, od 16dc znów brałam i 20dc owuu i się udało! :D

Witaj :)

Doturlałam się do
StorAnia... odpoczywamy od małża do zabiegu :) Trzymam kciuki ..bo trzeba działać :) Wierzę, że się uda :) Nawet jak nie wszystko wyszło ok.

Sparky ja miałam tak przy spadku cukru we krwi :) Masz tam jaki glukometr ?:)
Nie mam glukometra, mam IO więc czort wie, ale... dzisiaj mnie ominęło, uhhh :D znacznie więcej piłam, jutro też spróbuję tak dużo i zobaczymy, może to faktycznie to :D
@auslanderka tu odp. Na Twoje pytanie kochana :)
@Bulbasek fajny brzusio! :) :D
@Dariana warsztaty fajne, ja większość rzeczy wiedziałam bo kurs robiłam i jestem opiekunką, ale mój przerażony mężczyzna myślę, że się wiele nauczył! :) a śmiechu tam masa :D

@basia89 my na szkołę rodzenia też chodzić będziemy :)

Ej! A ja pamiętam, że może 2-3 cykle temu też pisałaś, że bolą Cię same sutki! Bardzo proszę tutaj cierpliwie czekać i nie doszukiwać się objawów :) Jeszcze zdecydowanie za wczesnie na objawy :):)

No! Nawołuje do porządku :):)

Myslę, że my zafasolkowane musimy tutaj trzymać troszkę w rozsądku nasze koleżanki :):)

Taa i pisałam tutaj, ze raz bolały fakt :-)
No faktycznie tak było .... ;-) przypomniałaś mi o tym

Wykres dzisiejszy .....

Załączniki

• IMG_3565.PNG
    IMG_3565.PNG
    53 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry