reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na jakich witaminach skupiacie się biorąc przed planowaną ciążą ? Ja aktualnie od 4 miesiecy już futruje sie kwasem foliowym ale wyczytałam ze warto jest brać też witaminę E.

Gabrika my tez w owulacje sama;)zobaczymy hah co z tego wyniknie:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A ja się w sumie to znowu nie dowiem bo owu byla w 14dc a staranka i 12 i 14. No i ciekawe które dały radę :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

@gabrika gratuluję serduszka :) Ale duża rozbieżność u Ciebie wg OM a usg. U mnie to dosłownie 1 dzień różnicy. Trzymam kciuki :)

Jeszcze 3 dni i wkraczamy w II trymestr!!!! Nie wierzę! :)

No tak to możliwe. Ja owu miałam dopiero w 20 dc. Miałam pod koniec całkowicie rozlegulowane cykle :/ No ale udało się :)

Masz przepiękny brzusio <3

Dziewczyny macie jakiś sposób na naturalne farbowanie włosów? Chodzi głównie o to by zakryć jakoś siwe odrosty - przynajmniej do czasu kiedy nie mogę włosów farbowac :(

No tak to możliwe. Ja owu miałam dopiero w 20 dc. Miałam pod koniec całkowicie rozlegulowane cykle :/ No ale udało się :)

Masz przepiękny brzusio <3

Dziewczyny macie jakiś sposób na naturalne farbowanie włosów? Chodzi głównie o to by zakryć jakoś siwe odrosty - przynajmniej do czasu kiedy nie mogę włosów farbowac :(
słyszałam ze dobrze jest gotować orzechy włoskie (skorupki ) i tą brązową wodą płukać włosy po dłuższym stosowaniu widać efekty, ale czy siwe zakryje nie jestem pewna

reklama
Do góry