Millo
Fanka BB :)
Natasza ja na usg mialam 1 pecherzyk wiec blizniaki nie beda u mnie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Millo to jednak byłaś na usg? Dzisiaj?Natasza ja na usg mialam 1 pecherzyk wiec blizniaki nie beda u mnie
Na jakich witaminach skupiacie się biorąc przed planowaną ciążą ? Ja aktualnie od 4 miesiecy już futruje sie kwasem foliowym ale wyczytałam ze warto jest brać też witaminę E.
A ja się w sumie to znowu nie dowiem bo owu byla w 14dc a staranka i 12 i 14. No i ciekawe które dały radę :-)Gabrika my tez w owulacje samazobaczymy hah co z tego wyniknie
@gabrika gratuluję serduszka Ale duża rozbieżność u Ciebie wg OM a usg. U mnie to dosłownie 1 dzień różnicy. Trzymam kciuki
Jeszcze 3 dni i wkraczamy w II trymestr!!!! Nie wierzę!
słyszałam ze dobrze jest gotować orzechy włoskie (skorupki ) i tą brązową wodą płukać włosy po dłuższym stosowaniu widać efekty, ale czy siwe zakryje nie jestem pewnaNo tak to możliwe. Ja owu miałam dopiero w 20 dc. Miałam pod koniec całkowicie rozlegulowane cykle :/ No ale udało się
Masz przepiękny brzusio <3
Dziewczyny macie jakiś sposób na naturalne farbowanie włosów? Chodzi głównie o to by zakryć jakoś siwe odrosty - przynajmniej do czasu kiedy nie mogę włosów farbowac
Haha ja dzisiaj nie myślę dzień pełen emocji.Ankuś nie ja mowie o pecherzyku dojrzewajacym do owulacji
Antonia ja mysle ze z 12 poszly i poczekaly