reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark @bertha ratunku, Wy moje kopalnie wiedzy. Czy jeśli w 12 dc będę miała hsg to teraz mamy się zabezpieczyć?? Co jeśli stał by się cud i wcześniejsza owulacja i zapłodnienie???

W moim przypadku lekarz odradzał mi starania w cyklu z hsg przez promieniowanie.
Może to być dość niebezpieczne dla komórki jajowej.
Ale wiem, że co lekarz to inna opinia i praktyka..

reklama
Witam, ja też tu nowa, a może Ci się owu przesunęła? U zdrowych osób z regularnymi miesiączkami też to się zdarza, np. duży stres czy zmęczenie, ale tylko gin Ci powie, czy wszystko ok. Nie myślałaś o bHCG, by być pewną czy nie jesteś w ciąży? Nie byłoby wątpliwości, a cena jak za 2 testy.
Myślałam ale jakoś tak wyszło, że nie było okazji pójść i zrobić, myślałam że może test domowy mi powie co i jak ..

Jaką macie opinie odnośnie testów owulacyjnych ? Z tego wszystkiego zaczynam już o nich myśleć. Ale najpierw muszę ustalić co z moją opóźnioną miesiączka o_O

Hej Kochane :*
@Lanvin zdolny ten Twój synek. Fajnie ho motywujesz :)

@StorAnia Twojego wyniki nie sprawdzałam co oznacza. Czekamy na hsg i jedziemy z koksem. Ja bym nie ryzykowala w tym cyklu. Skup się na hsg. Potem mogą być tylko niepotrzebne nerwy.

@gabrika gratuluję serduszka :) Ale duża rozbieżność u Ciebie wg OM a usg. U mnie to dosłownie 1 dzień różnicy. Trzymam kciuki :)

@Spark nie bagatelizuj swoich objawów. Dbaj o siebie i dziecko. Niskie ciśnienie, anemia trzeba to kontrolować :*

@mfifi04 dla Ciebie fotka :)

Jeszcze 3 dni i wkraczamy w II trymestr!!!! Nie wierzę! :)

Załączniki

• 20170317_204410-1-1.jpg
    20170317_204410-1-1.jpg
    143,1 KB · Wyświetleń: 107
Hej Kochane :*
@Lanvin zdolny ten Twój synek. Fajnie ho motywujesz :)

@StorAnia Twojego wyniki nie sprawdzałam co oznacza. Czekamy na hsg i jedziemy z koksem. Ja bym nie ryzykowala w tym cyklu. Skup się na hsg. Potem mogą być tylko niepotrzebne nerwy.

@gabrika gratuluję serduszka :) Ale duża rozbieżność u Ciebie wg OM a usg. U mnie to dosłownie 1 dzień różnicy. Trzymam kciuki :)

@Spark nie bagatelizuj swoich objawów. Dbaj o siebie i dziecko. Niskie ciśnienie, anemia trzeba to kontrolować :*

@mfifi04 dla Ciebie fotka :)

Jeszcze 3 dni i wkraczamy w II trymestr!!!! Nie wierzę! :)
Piekny brzusio!

reklama
Do góry