W moim przypadku lekarz odradzał mi starania w cyklu z hsg przez promieniowanie.
Może to być dość niebezpieczne dla komórki jajowej.
Ale wiem, że co lekarz to inna opinia i praktyka..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam ale jakoś tak wyszło, że nie było okazji pójść i zrobić, myślałam że może test domowy mi powie co i jak ..Witam, ja też tu nowa, a może Ci się owu przesunęła? U zdrowych osób z regularnymi miesiączkami też to się zdarza, np. duży stres czy zmęczenie, ale tylko gin Ci powie, czy wszystko ok. Nie myślałaś o bHCG, by być pewną czy nie jesteś w ciąży? Nie byłoby wątpliwości, a cena jak za 2 testy.
Piekny brzusio!Hej Kochane :*
@Lanvin zdolny ten Twój synek. Fajnie ho motywujesz
@StorAnia Twojego wyniki nie sprawdzałam co oznacza. Czekamy na hsg i jedziemy z koksem. Ja bym nie ryzykowala w tym cyklu. Skup się na hsg. Potem mogą być tylko niepotrzebne nerwy.
@gabrika gratuluję serduszka Ale duża rozbieżność u Ciebie wg OM a usg. U mnie to dosłownie 1 dzień różnicy. Trzymam kciuki
@Spark nie bagatelizuj swoich objawów. Dbaj o siebie i dziecko. Niskie ciśnienie, anemia trzeba to kontrolować :*
@mfifi04 dla Ciebie fotka
Jeszcze 3 dni i wkraczamy w II trymestr!!!! Nie wierzę!
Jak to powiedziała moje przyjaciolka: Pierwszy raz możesz powiedzieć, ze masz brzuch bo zawsze płasko.Piekny brzusio!