reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej,

Mam takie pytanie: jak to jest z szyjką macicy? Badam swoją rano, ale robi jakieś dziwne akcje... najpierw była jak na owu (otwarta, wysoka i miękka), później zeszła niżej zamknęła się i zaraz powędrowała do góry (dzień po dniu), następnego dnia zeszła na dół (miękka i nie wiem czy otwarta czy zamknięta) a teraz jest tak wysoko że nie mogę jej dosięgnąć. Czy to normalne? :)

Kotek a jak w tym cyklu rządzicie? :-) trzymam kciuki za Was wszystkie[emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
staramy się co dwa dni
staranka były 4,9,11 dc no i dziś wieczorkiem :p
gdybym zaszła teraz to termin porodu przypadałby na 16.12 byłoby cudownie akurat tak na święta :)
a jak Ty się czujesz? który to już tydzień?

Czy pomoże mi któraś w zrobieniu suwaczka? Zupełnie się nie znam :-)

Wejdź na stronkę suwaczki kropka com tam zrób suwaczek, są trzy kroki i skopjuj link pierwszy chyba, zreszta jest napisane który na bb, i wklej do sygnatury na swoim profilu

f2w3rjjgpsehityp.png

Dokładnie tak :)

I ja :) wkreciłam sobie niepokalane poczęcie, trzeba mieć nierówno pod sufitem [emoji14]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja co miesiąc wkręcam sobie pokalane poczęcie [emoji6]
Może spróbuj z clo? Mi wychodzi na to, że ten cykl będzie 28 dniowy zamiast 35, Twoje cykle są jeszcze dłuższe. Czy narazie próbujesz z samym dongiem?

staramy się co dwa dni
staranka były 4,9,11 dc no i dziś wieczorkiem [emoji14]
gdybym zaszła teraz to termin porodu przypadałby na 16.12 byłoby cudownie akurat tak na święta :)
a jak Ty się czujesz? który to już tydzień?
5tc+3 :-) za tydzień wizyta u gin. W większości czasu czuje się mało ciążowo. Jestem bardziej senna ale jak zdrzemne się w ciągu dnia to jak nowonarodzona :-)

Hej dziewczyny :) Czy słyszałaś cie coś o tym że nie wolno pić zielonej herbaty w ciąży?
Czytałam o tym, nie pamiętam dokładnie dlaczego, ale faktycznie odradzają.

Do dziewczyn, które stosują ten żel concieve plus, macie go w tubie czy w aplikatorach? Jakaś różnica to jest oprócz ceny?

reklama
Do góry