reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja teraz wiem, że na pierwsze usg pójdę do dobrej, prywatnej kliniki gdzie jest wypasiony sprzęt. W poprzedniej ciąży pierwsze usg robiłam w szpitalu na inflandzkiej i chu... było widać. Wystaszyli mnie, że nie ma pęcherzyka. Następnego dnia zestresowana pojechałam prywatnie do kliniki i serduszko usłyszałam.

To dziewczyny z Warszawy proszę o pomoc dla Ankuś w znalezieniu super gina!!! :)

Edyta Baj- Chojecka super ginekolog. :-) z polecenia lub
Ankuś w 100% polecam dr Marcina Wronę z Idealist. Wspaniały lekarz i jeśli tylko zaciążę to nikt inny nie wchodzi w grę. Nie jest tanio, ale opiekę będziesz miała najlepszą.

Ja byłam... jest spoko, ale mnie np nic nie odpowiedział na tenat moich plamien :-)

I tez jest Edyta Baj - Chojecka SUPER :-) kobieta :-)

reklama
Oooooo ale bym wszamała takie cudo:-D

Też idę coś zjeść pewnie coś tłustego i niezdrowego bomam smaka:p

Gratuluję pozytywnych bet

A ty Marc ile jesteś po owulacji?ja jestem 4 dni po i mnie piersi też dziś pieką i pewnie sobie wkrecam jak zawsze;)

Wychodzi na to, ze dokładnie tyle co Ty :-) z tego mojego wykresu chyba tak to było :-D ;-)
Ale serio sutki mnie bolą :-) ale tak zawsze mam w tej całej fazie lutealnej :-) chociaż... ostatnio nie miałam ;-)

Do góry