Oczywiście, że będzie! Nie ma innej opcji!
Wszystko się teraz ułoży jak należy, zobaczysz. Millo niedługo będziemy wysyłać do siebie zdjęcia brzuszków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że będzie! Nie ma innej opcji!
Gratulacje : )Beta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję
To dziewczyny z Warszawy proszę o pomoc dla Ankuś w znalezieniu super gina!!!
Ankuś w 100% polecam dr Marcina Wronę z Idealist. Wspaniały lekarz i jeśli tylko zaciążę to nikt inny nie wchodzi w grę. Nie jest tanio, ale opiekę będziesz miała najlepszą.
Dziękuję, a gdzie Ona przyjmuje?Edyta Baj- Chojecka super ginekolog. :-) z polecenia lub
Ja byłam... jest spoko, ale mnie np nic nie odpowiedział na tenat moich plamien :-)
I tez jest Edyta Baj - Chojecka SUPER :-) kobieta :-)
Wkrecaj sobie ja myślę,że przyczyną jest ciąża wspomnisz moje słowa
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nim sie zorientujesz, sama bedziesz w podobnej sytuacji
Oooooo ale bym wszamała takie cudo
Też idę coś zjeść pewnie coś tłustego i niezdrowego bomam smaka
Gratuluję pozytywnych bet
A ty Marc ile jesteś po owulacji?ja jestem 4 dni po i mnie piersi też dziś pieką i pewnie sobie wkrecam jak zawsze