reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję, a gdzie Ona przyjmuje?

Na pewno u mnie na Targówku i nawet dziewczyny z 2 końca Warszawy do niej jeżdżą - bo sa zachwycone :-) bardzo miła , sympatyczna i wogole podchodzi do wszystkiego z sercem:)

Klinika Miracki Aleja Wilanowska 67
Unicar Targowek i tez wizyta 150 zl
Bolesławicka 33 Brodno i tez 150 zl

reklama
A pokaż wykres jeszcze raz, może ta owu była w 9dc jednak?[emoji6] Który byłby wtedy dzisiaj dpo?

@Millo, @DigitalGirl, @Ankuś gratulacje piękne betki[emoji106]

Ja już po pracy jadę do domu. M już czeka[emoji12] [emoji4] .

Hmm to zależy kiedy była owu hmmm.... kurde :-) nie wiem , nie mam pojęcia :-) sie zakrecilam :p

Załączniki

• IMG_3543.PNG
    IMG_3543.PNG
    52,5 KB · Wyświetleń: 66
Dziękuje Ci kochana !! [emoji8] czytam i czytam i nie mogę uwierzyć, że przez dwa tygodnie liczba tak wzrosła ! Ruch i żywotność tez super ! U nas za chwile minie te 70 magicznych dni a pózniej już nie będziemy mieli na co zrzucać winy tylko wykopie M na badania [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez jestem zaskoczona :)

Dziewczyny jaka powinna byc temperatura przy owulacji ... ja dopiero zaczęłam mierzyć i dzis miałam 36.9 powinnam miec dzis owulacje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wg mnie to juz po owu :) wiadomo, trzeba mierzyć dłużej zeby zaobserwować skok, ale raczej w fazie niskich temp nikt nie ma 36,9. :)
Takze pewnie była wczoraj owu!

Beta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo gratki !!!!!!!!!!!

Ja właśnie odebrałam wynik mojego HCG .. 220,9 :)

Mam wyniki:
406 beta :D
49,90 progesteron. Co do progesteronu to nie wiem czy dobrze?
Gratki dziewczyny!!! :)

Chciałabym otworzyć własną Klinikę taką z zabiegami ale z podejściem kompleksowym, tzn dietetyk, psycholog, spotkania dla młodych mam i nie tylko. Takie uzdrowienie ciała i ducha :)
@Bulbasek, szkoda ze nie jesteś z Wrocławia bo ja chetnie tez bym cos takiego otworzyła i byśmy mogły to razem ogarnąć :)
Chyba ze robimy od razu sieć Warszawa i Wrocław? ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Chwalicie tego donga i ja sprobuje póki co juz sama niewiem czy możliwe ze już w czasie okresu był śluz płodny glupieje juz

Tez jestem zaskoczona :)

Wg mnie to juz po owu :) wiadomo, trzeba mierzyć dłużej zeby zaobserwować skok, ale raczej w fazie niskich temp nikt nie ma 36,9. :)
Takze pewnie była wczoraj owu!

Gratki dziewczyny!!! :)

@Bulbasek, szkoda ze nie jesteś z Wrocławia bo ja chetnie tez bym cos takiego otworzyła i byśmy mogły to razem ogarnąć :)
Chyba ze robimy od razu sieć Warszawa i Wrocław? ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
No pewnie, zrobimy 2 punkty. Super lokalizacje będą :):):)

@marc
O jak super, miałabym do niej po drodze, a 150 to niestety taki warszawski standard, ostatnio płaciłam nawet 170, jak wizyta kontrolna raz na jakiś czas to nie ma bólu, ale przy ciąży to tych wizyt troche wychodzi...

Dokładnie, wtedy trochę pieniążków wychodzi, ale jak działa NFZ to i kolejki długie .. i nie raz same chamstwo ;-)

Cały czas mam marzenie, ze jak zajdę w ciąże nie powiem mojemu mężowi :-D aż sama siebie jestem ciekawa czy wytrzymam :-)

reklama
Do góry