reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bólu piersi też nie? Nic? Jak zaczęłam krwawić w poprzedniej ciąży zadzwoniłam do swojego ginekologa i pyta sie mnie czy mam jakieś objawy ciąży, powiedziałam że nie, a ten przez telefon "to jak jest krwawienie i brak objawów, to zapewne ciąża obumarła" Tak też się stało! Ale taka informacja przez telefon i to w takim momencie, słabo :confused2:
Mi tez jak minęły objawy to też się okazało złym znakiem...

reklama
Ja w 16 tyg i dotąd zero objawów [emoji52]

f2w3rjjgpsehityp.png

Ja jak byłam w ciąży w 2009 roku to od 5 tyg ciąży wymiotowałam jak kot ... masakra wręcz tragedia :-)

Wieecie co innego jak objawy nagle ustana a co innego jak w ogóle ich niee ma :) a czasem i ustanie objawów w pewnym tyg. Jest normalne :)
@leeleeth chyba pisze, że nia ma ciazowych wcale :) jak ja :) a poki co wszystko ok
To właśnie miałam na myśli. Tak na skróty pisze po prostu. Ja wiedziałam że objawy mijają czasem szybko i się cieszyłam że nie mam mdlosci... A niestety to nie był powód do radości...

reklama
Do góry